Skip to content

FORRÓ DRÓT – Hírek röviden

A Megadeth február 27-én a tokiói Budokanban ad koncertet. Már korábban szárnyra kelt a pletyka, hogy a zenekarban 1990 és 2000 között játszó Marty Friedman is ott lehet majd a színpadon. Nos, Dave Mustaine a közösségi médiában erősítette meg, hogy ezen híresztelések valóban igazak: „Marty és én barátok maradtunk, mióta utoljára együtt játszottunk. Minden este hallgatom a zenéjét, és továbbra is az egyik legjobb zenésznek tartom, akit valaha hallottam. Ez a rajongók és magam számára is egy igazi csemege lesz. Legalább annyira fogom élvezni, mint a rajongóink.” A klasszikus Rust in Piece és a Countdown to Extinction lemezeken szereplő Marty Friedman 23 év után először fog színpadra állni Dave Mustaine-nel.

Nem sokkal Dave Mustaine bejelentését követően Marty Friedman is „szót kért”: „Csak egy gyors bejelentés, hogy tudassam veletek, február 27-én csatlakozom jó barátaimhoz a Megadethben a tokiói Budokan színpadán. Nagyon régen volt már, hogy Dave Mustaine-nel egy színpadon zenéltem, és azóta mindketten nagyon különböző utakat jártunk be az életünkben. De ez semmit sem változtat azon a tényen, hogy rendkívül büszke vagyok arra a szerepre, amit a Megadeth történetében és örökségében játszottam, és nagyon-nagyon büszke vagyok azokra az eredményekre is, amelyeket a zenekar a távollétemben ért el. De most, ebben a pillanatban csak mérhetetlen örömöt és komoly mennyiségű adrenalint érzek, és alig várom, hogy együtt játszhassunk ezen a nagyon-nagyon klassz helyen. Szóval, nagyon szeretném, ha ott lehetnétek, és remélem, hamarosan találkozunk!”

A Nightwish a 2020-as Human. :II: Nature folytatásán dolgozik, amellyel kapcsolatban Tuomas Holopainen nemrég azt mondta, hogy fog néhány meglepetést tartalmazni. Most az énekesnő Floor Jansen árult el egy picit többet a készülő hanghordozóról: „Azt mondanám, hogy ez egy elég súlyos album, de ez is része a Nightwish sokszínűségének. Minden megtalálható benne. Újra kéz a kézben visz végig gyönyörű történeteken – akár földi, akár földöntúli történekekről van szó. Csodaszépek lesznek.”

A norvég black metal legenda Emperor több mint 15 év után idén nyáron újra amerikai turnéra indul. A zenekar a közösségi média különböző csatornáin jelentette be, hogy a munkavállalási vízumok rendben vannak, így semmi akadálya az Anthems to the Welkin at Dusk koncertkörúton való fellépéseknek.

KERESÉS
Hammerworld no. 354
országosan kapható!
A DIGITÁLIS KIADÁST
KERESD A LAPTAPIR.HU-n!
FACEBOOK
NÉPSZERŰ
PETŐFI X HAMMER
az adások archívuma
SZERKESZTŐSÉGI KEDVENCEK
Cselőtei László
Cselőtei László
CSELŐTEI LÁSZLÓ
vezető szerkesztő
 1. FIREHOUSE
  Firehouse
 2. XYZ
  XYZ
 3. RATT
  Invasion Of Your Privacy
 4. DOKKEN
  Under Lock And Key
 5. HURRICANE
  Over The Edge
Zubor Olly - 300p
Zubor Olly - 300p
Zubor OLLY
online szerkesztő
 1. SUFFOCATION
  Hymns From The Apocrypha
 2. NIGHT IN GALES
  The Black Stream
 3. BJØRKØ
  Heartrot
 4. ASINHELL
  Impii Hora
 5. ROTTEN CASKET
  Zombicron
Posta Janos 24 - 300p
Posta Janos 24 - 300p
Posta János
szerkesztő
 1. THE PINEAPPLE THIEF
  Your Wilderness
 2. SEPULTURA
  Beneath The Remains
 3. HALF GRAMME OF SOMA
  Slip Through The Cracks
 4. THE VISION BLEAK
  Weird Tales
 5. ROTTING CHRIST
  Pro Xristou
HAJÓGYÁR x hw