Skip to content

VODKA FOR KIDS – Itt a pécsiek második EP-je, és hozzá egy friss klip: Burn It Down

Votka címmel tavaly tavasszal adta ki az első EP-jét a punk rock/poszt-hardcore vonalas pécsi Vodka For Kids, most pedig itt a folytatás, a második EP. A Dismisfit című 4 tételes anyag Burn It Down dalához egy remek klip is született.

Iszonyatosan izgatottak vagyunk, hogy végre sikerült kiadni magunkból a Dismisfitet. Szerettünk volna egy olyan anyaggal megjelenni, ami dinamikájában egységesen tempós, feszes és feszült, és tükrözi azt rengeteg energiát, amit fel akarunk szabadítani. Mindemellett a dalok egyenként is sok feszültséget hordoznak magukban. Különböző élethelyzetekben különböző problémák, amiket az ember meg szeretne oldani valahogy. Az EP címe is ezt a feloldhatatlanságot hordozza.

A Burn It Downhoz a klipet hagyományosan Fekete Gyula barátunk rendezte. Valami egyszerű cuccot szerettünk volna és eszünkbe jutott, hogy mi lenne, ha egy wc-ben zenélnénk és buliznánk. A dal eleve is a kiégés okozta nihilről szól. Brutál jó este volt a forgatás, nagyon sok barátunk eljött segíteni, és egy atomnagy beb…ás kerekedett ki az egészből. Olyan easter eggeket rejtettünk el benne, mint pl. egy láncfűrészes, az előző klipünkből a főszereplő nundzsakuval, és még Miki a Picsából is beugrott dobolni egy take erejéig. A felvételeket Bodó Rezső (Pokoltornádó) mesternél készítettük, aki iszonyatosan sokat segített abban, hogy úgy szólaljunk meg, ahogy szerettük volna. A grafikát az albumhoz Lizom Dávid készítette, akit szintén elcsíphettek a klipben.www.facebook.com/vodkaforkids


VODKA FOR KIDS – Burn It Down (a 2022-es Dismisfit EP-hez)VODKA FOR KIDS – Dismisfit EP (2022)


1. Burn It Down
2. Obsessed
3. Marty McFly
4. Delirium Dance


A négyszámos  Votka EP-t még 2020 nyarán rögzítették Maczkó Róbert segítségével, aki Lovasi András stúdiójában (LA Gardens) dolgozik, a keverést Bodó Rezső (Pokoltornádó, Longbong) végezte.


Egyikünk sem lett agysebész, vagy a miniszterelnök szomszédja. Más az érdeklődési körünk és sok mindenben különbözünk is. Viszont egy valami közös, ami meghatároz mindannyiunkat. Ez pedig a zenélés, hogy hétvégente lemegyünk a próbaterembe, bekúrunk és zúzunk.

A Ronnie James Dio című számot a Holy Diver dal szövege ihlette, ezért kapta ezt a címet.


nka
KERESÉS
Hammer 354
megjelenik március elején!
A DIGITÁLIS KIADÁST
KERESD A LAPTAPÍR OLDALÁN!
FACEBOOK
NÉPSZERŰ
PETŐFI X HAMMER
az adások archívuma
SZERKESZTŐSÉGI KEDVENCEK
Cselőtei László
Cselőtei László
CSELŐTEI LÁSZLÓ
vezető szerkesztő
 1. TEMIC
  Terror Management Theory
 2. TESSERACT
  War Of Being
 3. OF MICE & MEN
  Tether
 4. GRAND MEXICAN WARLOCK
  Eulogy
 5. ANGELUS APATRIDA
  Aftermath
Zubor Olly - 300p
Zubor Olly - 300p
Zubor OLLY
online szerkesztő
 1. SUFFOCATION
  Hymns From The Apocrypha
 2. NIGHT IN GALES
  The Black Stream
 3. BJØRKØ
  Heartrot
 4. ASINHELL
  Impii Hora
 5. ROTTEN CASKET
  Zombicron
Posta Janos 24 - 300p
Posta Janos 24 - 300p
Posta János
szerkesztő
 1. THE VISION BLEAK
  Weird Tales
 2. SULDUSK
  Anthesis
 3. ALFAHANNE
  Vår tid är nu
 4. BORKNAGAR
  Fall
 5. ECCLESIA
  Ecclesia Militans
HAJÓGYÁR x hw