KIEMELT

Rakshak címmel február 18-án jelenik meg az utóbbi pár évben nagy feltűnést keltő indiai folk metal banda, a Bloodywood új albuma. Ez lesz az első saját dalos lemezük, hiszen a 2017-es Anti-Pop Vol. 1 anyagra még pop és rock dalok sajátosan súlyos feldolgozásait rögzítették. Van egy új daluk is, az Aaj - ismerkedj meg vele!
Miután a Judas Priest átgondolta azt a széles körben megütközést keltő tervét, hogy csupán egyetlen gitárossal indulnak turnéra, és bejelentette, hogy visszatértek a két gitáros felálláshoz, a bandából korábban kilépett K.K. Downing gitáros, a klasszikus felállás egyik alapembere úgy fogalmazott egy interjú során, hogy a Priest első bejelentése számára is "egyfajta pofon volt".
A Testament és Gene Hoglan dobos útjai elváltak, baráti körülmények között, a közelgő koncertekkel kapcsolatos időbeosztási problémák miatt. A Testamentnek így hamarosan egy új dobosra lesz szüksége, mert áprilisban indul a The Bay Strikes Back elnevezésű amerikai turné az Exodus és a Death Angel társaságában.
KERESÉS
RÓLUNK

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Megosztás itt: facebook
Megosztás itt: twitter
Megosztás itt: pinterest
Megosztás itt: email
AKTUÁLIS SZÁM
NO. 340 – 2021/12-2022/01
INSTAGRAM
AKTUÁLIS GYŰJTŐI KIADÁS
NO. 340 – 2021/12-2022/01
FACEBOOK
NÉPSZERŰ
SZERKESZTŐSÉGI KEDVENCEK
Cselőtei László
Cselőtei László
CSELŐTEI LÁSZLÓ
vezető szerkesztő
 1. BULLET FOR MY VALENTINE - Bullet For My Valentine
 2. ASKING ALEXANDRIA - See What's On The Inside
 3. MASTODON - Hushed And Grim
 4. MANIMAL - Armegeddon
 5. WHITECHPEL - Kin
Lénárd László
Lénárd László
LÉNÁRD LÁSZLÓ
főszerkesztő
 1. EXODUS - Persona Non Grata
 2. MASTODON - Hushed And Grim
 3. KHEMMIS - Deceiver
 4. WOLFTOOTH - Blood & Iron
 5. BONDED - Into Blackness
Pintér Miklós
Pintér Miklós
PINTÉR MIKLÓS
szerkesztő
 1. JERRY CANTRELL - Brighten
 2. THE PINEAPPLE THIEF - Nothing But The Truth
 3. THRICE - Horizons/East
 4. COLOURSØUND - Coloursøund II
 5. THE LUCID - The Lucid
SPOTIFY – HANGPRÓBA
NO. 340 – 2021/12-2011/01
SPOTIFY – ZENÉSZFÜLLEL
NO. 340 – 2021/11-2022/01

HAMMER TV

Time To Die címmel megjelent és végig is hallgatható a stoner/sludge vonalas budapesti Red Swamp harmadik albuma, a Quarantine dalhoz pedig egy friss videoklip is született.
Atonement címmel még 2017-ben látott napvilágot az amerikai death metal intézmény, az 1988-ban megalapított Immolation tizedik nagylemeze, február 18-án pedig már jön is Ross Dolanék új albuma, az Acts Of God.