RED HOT CHILI PEPPERS – Itt a második új dal: Poster Child

17 dallal érkezik április 1-jén a Red Hot Chili Peppers új stúdióalbuma, az Unlimited Love, amelynek most már a második előzetes dalával, a Poster Childdal is lehet barátkozni.

A legutóbbi Chili lemez a 2016 nyarán kiadott The Getaway volt, a második lemezük Josh Klinghoffer gitárossal, 2019 végén azonban visszatért John Frusciante gitáros, 2020 elején pedig bejelentették, hogy nekiláttak az új lemez munkálatainak, mégpedig ismét Rick Rubin producerrel.

Az új albumhoz kapcsolódó turné júniusban indul Európában, Budapestre június 15-én érkezik a zenekar.


“Egyetlen célunk, hogy elvesszünk a zenében. A zenekar tagjai (azaz mi, John, Anthony, Chad és Flea) több ezer órát töltött együtt és külön-külön is a mestersége csiszolásával és azzal, hogy a lehető legjobb albumot készítsük el. Az antennáinkat az isteni kozmoszra hangoltuk, és rohadtul hálásak voltunk a lehetőségért, hogy együtt lehetünk egy szobában, és ismét megpróbálhatunk jobbá válni. Napok, hetek és hónapok teltek el azzal, hogy meghallgattuk egymást, komponáltunk, szabadon jammeltünk, és nagy gonddal meg céltudatossággal összerendeztük a jammelés gyümölcsét. A hangok, ritmusok, rezgések, szavak és dallamok elvarázsoltak minket.

Vágyunk arra, hogy fényt vigyünk a világba, hogy felemeljük és összekapcsoljuk, összehozzuk az embereket. Az Unlimited Love albumon található dalok mindegyike egy-egy aspektusunk, egyben tükrözik az univerzumról alkotott nézeteinket. Ez a mi életfeladatunk. Dolgozunk, koncentrálunk és készülünk, hogy amikor a legnagyobb hullám jön, készen álljunk a meglovaglására. Az óceán hatalmas hullámmal ajándékozott meg minket, és ez az album az a lovaglás, amely életünk összegzése. Köszönjük, hogy meghallgatjátok, és reméljük, hogy élvezitek.

ROCK OUT MOTHERFUCKERS!”

RED HOT CHILI PEPPERS – Poster Child
(a 2022-es Unlimited Love album előzeteseként)


RED HOT CHILI PEPPERS – Black Summer
(a 2022-es Unlimited Love album előzeteseként)

RED HOT CHILI PEPPERS – Unlimited Love
(04/01 – Warner)

01. Black Summer
02. Here Ever After
03. Aquatic Mouth Dance
04. Not The One
05. Poster Child
06. The Great Apes
07. It’s Only Natural
08. She’s A Lover
09. These Are The Ways
10. Whatchu Thinkin’
11. Bastards Of Light
12. White Braids & Pillow Chair
13. One Way Traffic
14. Veronica
15. Let ‘Em Cry
16. The Heavy Wing
17. Tangelo


KERESÉS
AKTUÁLIS SZÁM
No. 344 – 2022/5
AKTUÁLIS GYŰJTŐI KIADÁS
No. 344 – 2022/5
FACEBOOK
NÉPSZERŰ
SZERKESZTŐSÉGI KEDVENCEK
Cselőtei László
Cselőtei László
CSELŐTEI LÁSZLÓ
vezető szerkesztő
 1. FOZZY
  Boombox
 2. BLACK SWAN
  Generation Mind
 3. DARE
  Road To Eden
 4. IBARAKI
  Rashomon
 5. RONNIE ATKINS
  Make It Count
Lénárd László
Lénárd László
LÉNÁRD LÁSZLÓ
főszerkesztő
 1. SLAYER
  South Of Heaven
 2. GHOST
  Impera
 3. RONNIE ATKINS
  Make It Count
 4. DESTRUCTION
  Diabolical
 5. DECAPITATED
  Cancel Culture
Pintér Miklós
Pintér Miklós
PINTÉR MIKLÓS
szerkesztő
 1. TOOL
  Lateralus
 2. MARK LANEGAN
  Phantom Radio
 3. AIRBAG
  Identity
 4. MALEVOLENCE
  Malicious Intent
 5. IGNITE
  Ignite
SPOTIFY – HANGPRÓBA
NO. 340 – 2021/12-2011/01
SPOTIFY – ZENÉSZFÜLLEL
NO. 340 – 2021/11-2022/01

HAMMER TV

Black And Gold címmel augusztus 19-én jelenik meg a dögös, metalos rock’n’rollt nyomató svéd Thundermother ötödik albuma, a 2020-as Heat Wave lemez utódja, második előzetesként pedig a klippel kísért I Don't Know You dallal lehet barátkozni.
Övergivenheten (kb. elhagyatottság) címmel augusztus 19-én jelenik meg az új Soilwork album, a 2019-es Verkligheten lemez utódja, első előzetesként pedig a klippel kísért címadó dallal lehet ismerkedni. A svédek legutóbbi kiadványa a 2020 végén megjelent A Whisp of the Atlantic EP volt.
Még 2018 végén vált netes szenzációvá a metalt tradicionális mongol hangszereken és énektechnikával előadó The Hu zenekar, az első lemezük pedig The Gereg címmel jött ki 2019 szeptemberében. Úgy volt, hogy a Sabaton vendégeként hozzánk is eljutnak majd, de a pandémia nem csupán ezt a tervüket tette tönkre.