Skip to content

MARILYN MANSON – Rágalmazási pert indított, szerinte hamisított bizonyítékokkal akarják lejáratni

Marilyn Manson rágalmazási pert indított egykori menyasszonya, Evan Rachel Wood színésznő, és annak partnere, Illma Gore ellen, valamint egy rövid közleményt is kiadott.

Eljön majd az idő, amikor többet tudok megosztani az elmúlt év eseményeiről. Addig is hagyom, hogy a tények magukért beszéljenek.

Ismert, hogy egy évvel ezelőtt Evan Rachel Wood, a Westworldből is ismert színésznő súlyos vádakat fogalmazott meg a közösségi médiában Mansonról, aki 2006 és 2010 között a párja volt. Wood korábban is beszélt arról, hogy párkapcsolati és nemi erőszakot élt át, de csak tavaly februárban nevezte meg Mansont, aki állítása szerint a kapcsolatuk során lelkileg, testileg és szexuálisan is bántalmazta. Vádjaihoz aztán több nő is csatlakozott, köztük Esmé Bianco is (Tróok harca). A balhé nyomán Mansonnak szakított a kiadója, az ügynöksége, a menedzsere, két tévés sorozatát (Amerikai istenek – Starz csatorna, Creepshow – AMZ csatorna) is elbukta, lényegében páriává vált.

Az HBO csatorna két hét múlva mutatja be Amy Berg kétrészes dokumentumfilmjét, a Phoenix Risingot, amely Wood nézőpontjából dolgozza fel a színésznő és Manson kapcsolatát.

Marilyn Manson a keresetében azt állítja, hogy Wood és Gore egy összehangolt kampányt szervezett ellene a szexuális zaklatással kapcsolatos vádakkal. A keresetben szerepel az is, hogy Woodék FBI-ügynöknek adták ki magukat az interneten, többek között azért, hogy más nőket is rávegyenek, hogy álljanak elő hasonló vádakkal. Ennek érdekében utaltak egy állítólagosan hamis nyomozásra is, Gore pedig egy hamis e-mail fiókon keresztül online megszemélyesítette Mansont, az ő nevében küldött leveleket. Manson, azaz Brian Warner azt is állítja, hogy korábbi asszisztensén, Ashley Waltersen keresztül Gore hozzá tudott férni az e-mailjeihez, a közösségi médiás oldalaihoz, számos titkos jelszóhoz. Walters is egyike azoknak, akik jelenleg többek között szexuális zaklatásért perlik Mansont.

Manson verziója tehát lényegében az, hogy Woodék feltörték a számítógépét és a közösségi médiás fiókjait, továbbá létrehoztak egy hamis emailfiókot is, hogy azt a látszatot keltsék, mintha tiltott pornográf felvételeket küldözgetne. Továbbá azt is állítja, hogy FBI-ügynöknek adták ki magukat, és levelet hamisítottak az egyébként tényleg létező személy nevében. Manson szerint az ügyvédeinek minderre bizonyítékai is vannak.


KERESÉS
Hammerworld No. 350
kapható országszerte!
GYŰJTŐI KIADÁSOK
korábbi lapszámainkból
FACEBOOK
NÉPSZERŰ
PETŐFI X HAMMER
minden kedden 22 órától!
SZERKESZTŐSÉGI KEDVENCEK
Cselőtei László
Cselőtei László
CSELŐTEI LÁSZLÓ
vezető szerkesztő
 1. SUMO CYCO
  Bystander (dal)
 2. BLESSED BY A BROKEN HEART
  Shots Fired (dal)
 3. SET IT OFF
  Punching Bag (dal)
 4. FIFTH ANGEL
  When Angels Kill (dal)
 5. SHALLOW SIDE
  The Worst Kind (dal)
Zubor Olly - 300p
Zubor Olly - 300p
Zubor OLLY
online szerkesztő
 1. THY ART IS MURDER
  Join Me In Armageddon (dal)
 2. FUTURE PALACE
  Malphas (dal)
 3. KALLIAS (feat. OLE BØRUD)
  Mouthless Embassy (dal)
 4. HEART OF A COWARD
  Decay (dal)
 5. THE 69 EYES (feat. KAT VON D)
  This Murder Takes Two (dal)
Pintér Miklós
Pintér Miklós
PINTÉR MIKLÓS
szerkesztő
 1. TOOL
  Pushit (dal)
 2. LAST IN LINE
  Ghost Town (dal)
 3. METALLICA
  Too Far Gone? (dal)
 4. BLESSED BY A BROKEN HEART
  Shots Fired (dal)
 5. C.O.C.
  On The Hunt (Lynyrd Skynyrd cover) (dal)
HAJÓGYÁR x hw