HAMMERWORLD GYŰJTŐI KIADÁS – Korlátozott példányszám, kizárólag online rendelhető!

HammerWorld gyűjtői kiadás! Mindössze 200 példány! Már most ritkaság!
Kizárólag online rendelhető!

Rendeld meg itt:hammerworld.hu/gyujtoi-kiadas


Mi a szerkesztőségben mindig rajongóként is gondolunk a saját újságunkra. A rajongó pedig gyűjti a kedvenc tárgyait. A zenei albumokat (CD-t, vinylt, kazettát, bármilyen formátumot, mert, ugye, meg kell hogy legyen a teljes sor több verzióban is…, a pólókat, a koncertjegyeket, mindent, ami a kedvenc zenénkkel kapcsolatos.

Tudjuk, hogy a HammerWorld magazin is sokak számára gyűjtői célpont, hiszen rengetegen rendelnek tőlünk évfolyamtárakat, hogy igényesen, gondosan azokban tárolják a lapot. És ott természetesen minden számnak helye van! Aki pedig lemaradt egy-egy havi megjelenésről, vakarhatja a fejét, mert a régi, tőlünk már nem rendelhető újságok sokszor horribilis összegekért kelletik magukat az erre szakosodott kereskedelmi oldalakon.

Most tettünk róla, hogy a HammerWorld magazin az eddigieknél is kívánatosabb tárgy legyen. Ezért a februári számból gyűjtői kiadás is készült. Mindössze 200 példány létezik ebből az alternatív borítós verzióból. Csupán annyi, mint az első Metallica Hungarica magazinból 1986-ban!

100 sorszámozott példányhoz jár a normál újság verzióhoz is mellékelt két CD, illetve egy tanúsítvány, amely a limitált újság eredetiségét igazolja. Az ára 2990 Ft 100 sorszámozott példány pedig díszdobozban érkezik. Ehhez jár a normál újság verzióhoz is mellékelt két CD, egy, a méretedre készült, exkluzív HammerWorld póló, egy passztartó rajta egy laminált passzal, valamint a tanúsítvány, amely a limitált újság eredetiségét igazolja. Az ára 9990 Ft.

Cselőtei László


Rendeld meg itt:hammerworld.hu/gyujtoi-kiadas

KERESÉS
RÓLUNK

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Megosztás itt: facebook
Megosztás itt: twitter
Megosztás itt: pinterest
Megosztás itt: email
AKTUÁLIS SZÁM
NO. 340 – 2021/12-2022/01
INSTAGRAM
AKTUÁLIS GYŰJTŐI KIADÁS
NO. 340 – 2021/12-2022/01
FACEBOOK
NÉPSZERŰ
SZERKESZTŐSÉGI KEDVENCEK
Cselőtei László
Cselőtei László
CSELŐTEI LÁSZLÓ
vezető szerkesztő
 1. BULLET FOR MY VALENTINE - Bullet For My Valentine
 2. ASKING ALEXANDRIA - See What's On The Inside
 3. MASTODON - Hushed And Grim
 4. MANIMAL - Armegeddon
 5. WHITECHPEL - Kin
Lénárd László
Lénárd László
LÉNÁRD LÁSZLÓ
főszerkesztő
 1. EXODUS - Persona Non Grata
 2. MASTODON - Hushed And Grim
 3. KHEMMIS - Deceiver
 4. WOLFTOOTH - Blood & Iron
 5. BONDED - Into Blackness
Pintér Miklós
Pintér Miklós
PINTÉR MIKLÓS
szerkesztő
 1. JERRY CANTRELL - Brighten
 2. THE PINEAPPLE THIEF - Nothing But The Truth
 3. THRICE - Horizons/East
 4. COLOURSØUND - Coloursøund II
 5. THE LUCID - The Lucid
SPOTIFY – HANGPRÓBA
NO. 340 – 2021/12-2011/01
SPOTIFY – ZENÉSZFÜLLEL
NO. 340 – 2021/11-2022/01

HAMMER TV

Time To Die címmel megjelent és végig is hallgatható a stoner/sludge vonalas budapesti Red Swamp harmadik albuma, a Quarantine dalhoz pedig egy friss videoklip is született.
Atonement címmel még 2017-ben látott napvilágot az amerikai death metal intézmény, az 1988-ban megalapított Immolation tizedik nagylemeze, február 18-án pedig már jön is Ross Dolanék új albuma, az Acts Of God.