Skip to content
☆☆☆☆☆ METAL & HARD ROCK 1986 ÓTA ☆☆☆☆☆

HAMMERWORLD GYŰJTŐI KIADÁS – Korlátozott példányszám, kizárólag online rendelhető!

HammerWorld gyűjtői kiadás! Mindössze 200 példány! Már most ritkaság!
Kizárólag online rendelhető!

Rendeld meg itt:hammerworld.hu/gyujtoi-kiadas


Mi a szerkesztőségben mindig rajongóként is gondolunk a saját újságunkra. A rajongó pedig gyűjti a kedvenc tárgyait. A zenei albumokat (CD-t, vinylt, kazettát, bármilyen formátumot, mert, ugye, meg kell hogy legyen a teljes sor több verzióban is…, a pólókat, a koncertjegyeket, mindent, ami a kedvenc zenénkkel kapcsolatos.

Tudjuk, hogy a HammerWorld magazin is sokak számára gyűjtői célpont, hiszen rengetegen rendelnek tőlünk évfolyamtárakat, hogy igényesen, gondosan azokban tárolják a lapot. És ott természetesen minden számnak helye van! Aki pedig lemaradt egy-egy havi megjelenésről, vakarhatja a fejét, mert a régi, tőlünk már nem rendelhető újságok sokszor horribilis összegekért kelletik magukat az erre szakosodott kereskedelmi oldalakon.

Most tettünk róla, hogy a HammerWorld magazin az eddigieknél is kívánatosabb tárgy legyen. Ezért a februári számból gyűjtői kiadás is készült. Mindössze 200 példány létezik ebből az alternatív borítós verzióból. Csupán annyi, mint az első Metallica Hungarica magazinból 1986-ban!

100 sorszámozott példányhoz jár a normál újság verzióhoz is mellékelt két CD, illetve egy tanúsítvány, amely a limitált újság eredetiségét igazolja. Az ára 2990 Ft 100 sorszámozott példány pedig díszdobozban érkezik. Ehhez jár a normál újság verzióhoz is mellékelt két CD, egy, a méretedre készült, exkluzív HammerWorld póló, egy passztartó rajta egy laminált passzal, valamint a tanúsítvány, amely a limitált újság eredetiségét igazolja. Az ára 9990 Ft.

Cselőtei László


Rendeld meg itt:hammerworld.hu/gyujtoi-kiadas

KERESÉS
AKTUÁLIS SZÁM
No. 345 – 2022/6
AKTUÁLIS GYŰJTŐI KIADÁS
átmenetileg nem rendelhető : (
FACEBOOK
NÉPSZERŰ
SZERKESZTŐSÉGI KEDVENCEK
Cselőtei László
Cselőtei László
CSELŐTEI LÁSZLÓ
vezető szerkesztő
 1. MICHAEL SCHENKER GROUP
  Universal
 2. MONUMENTS
  In Stasis
 3. MALEVOLENCE
  Malicious Intent
 4. STRONG DEFORMITY
  Inside Your Sun
 5. HALESTORM
  Back From The Dead
Lénárd László
Lénárd László
LÉNÁRD LÁSZLÓ
főszerkesztő
 1. EVIL INVADERS
  Shattering Reflection
 2. HALESTORM
  Raise Your Horns (dal)
 3. AUDREY HORNE
  Devil's Bell
 4. WATAIN
  The Agony & Ecstasy...
 5. KILLSWITCH ENGAGE
  Live At Palladium
Pintér Miklós
Pintér Miklós
PINTÉR MIKLÓS
szerkesztő
 1. MALEVOLENCE
  Malicious Intent
 2. FAITH NO MORE
  The Real Thing
 3. WILLIAM DUVALL
  One Alone
 4. ALICe IN CHAINS
  Rainer Fog
 5. TOOL
  Fear Inoculum
SPOTIFY – HANGPRÓBA
NO. 340 – 2021/12-2011/01
SPOTIFY – ZENÉSZFÜLLEL
NO. 340 – 2021/11-2022/01

HAMMER TV

Hét év után új Stratovarius album érkezik szeptember 23-án. A 2015-ös Eternal lemezük utódja a Survive címet kapta, a címadó dal pedig már meg is hallgatható.
Put Your Back Into The Oar címmel még februárban tett közzé egy epikus videoklippel kísért új dalt az Amon Amarth, most pedig itt a szintén klippel kísért második új nótájuk, a Get In The Ring. Egyúttal az is kiderült, hogy a svéd metal vikingek új albuma, a 2019-es Berserker lemez utódja augusztus elején jön majd ki.
Az még év elején volt hír, hogy az Európa-turnéjának elhalasztására kényszerült a Måneskin, így a március 1-jére meghirdetett budapesti koncertjük is új időpontot kapott. Az Eurovízió-győztes olaszok a Covid-helyzet miatt napolták el a dátumaikat, az Európa-turnájuk jövő tavasszal lesz. Budapesten 2023. május 16-án játszanak majd a Budapest Arénában.