HELLDIVER – Új énekes érkezett a zenekarba: “Fogadjátok őt nagy-nagy szeretettel!”

Új énekese lett a Helldiver zenekarnak.

Zenekarunk új énekese Magyar ‘Pater’ Csaba, akivel már volt szerencsénk együtt dolgozni. Vendégénekesként szerepelt A piros, a fehér és a zöld című dalunkban, illetve a klipben is szerepet vállalt. Továbbá ismerhetitek még a Rock Fanatic zenekarból is, melyben közel 6 évig énekelt. A Vazul Vére Rockopera állandó szereplője, emellett több szólóprojektje is megjelent. Csabi sokoldalú ember, és egy kiváló énekes. Fogadjátok őt nagy-nagy szeretettel!

www.facebook.com/helldiverzenekar
Együtt a csapat, egy új korszak küszöbén! Köszönjük nektek a sok támogatást, biztatást ebben a nehéz időszakban. Sok erőt adtok nekünk, alig várjuk, hogy mi is viszonozni tudjuk Nektek és újra együtt lehessünk. A színpad a mi otthonunk és ti vagytok a családunk! Már reméljük nem kell sokáig várni…

Csabi érkezése óta folyamatosan, gőzerővel dolgozunk. A CSeDo Films stábjával leforgattuk az új klipünket, amelyet hamarosan be is mutatunk nektek. Hétvégén pedig Szolnokra utaztunk a Denevér stúdióba és Csabi felénekelte az új lemez anyagát.

A lemez a terveink szerint tavasszal fog megjelenni. Szóval nem tétlenkedünk! Megújulva, még nagyobb erővel és lendülettel, megyünk tovább ‘Együtt az úton’.


Az élet megy tovább, hisz csak annyi kell, ha véget ér a dal, egy új kezdődjön el,
Amíg hajt a szív, a lábnak lépni kell, ha véget ér a dal, egy új kezdődik el.

(Helldiver, Kerékgyártó Dénes – Ha véget ér a dal)Csabi üzenete a közönségnek:

Sziasztok! Örömmel vállaltam el a Helldiver zenekar énekesi posztját közel 1 év ‘pihenés’ után. A srácokat már megismerhettem, a Piros, a fehér és a zöld felvételei alatt, álltunk is már egy színpadon, ugyanolyan őrültek mint én! Remélem, a Helldiver családdal is megismerkedhetek hamarosan! Ideje lenne már bulizni egy hatalmasat!KERESÉS
AKTUÁLIS SZÁM
No. 344 – 2022/5
AKTUÁLIS GYŰJTŐI KIADÁS
No. 344 – 2022/5
FACEBOOK
NÉPSZERŰ
SZERKESZTŐSÉGI KEDVENCEK
Cselőtei László
Cselőtei László
CSELŐTEI LÁSZLÓ
vezető szerkesztő
 1. FOZZY
  Boombox
 2. BLACK SWAN
  Generation Mind
 3. DARE
  Road To Eden
 4. IBARAKI
  Rashomon
 5. RONNIE ATKINS
  Make It Count
Lénárd László
Lénárd László
LÉNÁRD LÁSZLÓ
főszerkesztő
 1. SLAYER
  South Of Heaven
 2. GHOST
  Impera
 3. RONNIE ATKINS
  Make It Count
 4. DESTRUCTION
  Diabolical
 5. DECAPITATED
  Cancel Culture
Pintér Miklós
Pintér Miklós
PINTÉR MIKLÓS
szerkesztő
 1. TOOL
  Lateralus
 2. MARK LANEGAN
  Phantom Radio
 3. AIRBAG
  Identity
 4. MALEVOLENCE
  Malicious Intent
 5. IGNITE
  Ignite
SPOTIFY – HANGPRÓBA
NO. 340 – 2021/12-2011/01
SPOTIFY – ZENÉSZFÜLLEL
NO. 340 – 2021/11-2022/01

HAMMER TV

Black And Gold címmel augusztus 19-én jelenik meg a dögös, metalos rock’n’rollt nyomató svéd Thundermother ötödik albuma, a 2020-as Heat Wave lemez utódja, második előzetesként pedig a klippel kísért I Don't Know You dallal lehet barátkozni.
Övergivenheten (kb. elhagyatottság) címmel augusztus 19-én jelenik meg az új Soilwork album, a 2019-es Verkligheten lemez utódja, első előzetesként pedig a klippel kísért címadó dallal lehet ismerkedni. A svédek legutóbbi kiadványa a 2020 végén megjelent A Whisp of the Atlantic EP volt.
Még 2018 végén vált netes szenzációvá a metalt tradicionális mongol hangszereken és énektechnikával előadó The Hu zenekar, az első lemezük pedig The Gereg címmel jött ki 2019 szeptemberében. Úgy volt, hogy a Sabaton vendégeként hozzánk is eljutnak majd, de a pandémia nem csupán ezt a tervüket tette tönkre.