FOXRIVER – Videóval az eddigi legmetalosabb daluk: Farkasok közt

Az ördöglakat alatt című dalával mutatkozott be májusban a budapesti Foxriver zenekar, akik magyar nyelven nyomják a modern rock/metalt. Azóta két újabb dalt is kihoztak, most pedig itt a klippel kísért negyedik számuk, az eddigi legmetalosabb, a Farkasok közt. A részben “csináld magad” videó operatőre Balog Tamás volt, az utómunkát Pál-Szabó András gitáros végezte. A Foxriver bemutatkozó lemeze 2022 elejére várható Embernek maradni címmel.

A szövegét tekintve a Farkasok között a legutóbbi dalunk, a Levegő párjának tekinthető, hasonló dologról szól – más megvilágításban. Az ember próbál mindenkinek megfelelni, azonban egy ponton be kell látni, hogy ez nem lehetséges. Bármennyire is ez tűnik helyesnek, azzal csak magunknak ártunk, ha másokért próbálunk szétszakadni.

Mielőtt a Farkasok közt elkészült volna, szinte csak lassú vagy középtempós dalok álltak készen a lemezre, viszont fontosnak éreztük, hogy arányaiban ne legyenek eltúlozva az ilyen jellegű tételek, úgyhogy Farkas Ferenc gitáros már céltudatosan úgy kezdte írni a számot, hogy egy tempós és agresszív dolog legyen. Gitár szempontjából mindenképp stílusmeghatározó lett számunkra a dal: ezt követően döntöttük el, hogy minél több gitárszólót fogunk tenni a lemezre, úgyhogy a hátralévő dalokban is lehet még ilyesmire számítani.www.facebook.com/foxriverhun


KERESÉS
RÓLUNK

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Megosztás itt: facebook
Megosztás itt: twitter
Megosztás itt: pinterest
Megosztás itt: email
AKTUÁLIS SZÁM
NO. 340 – 2021/12-2022/01
INSTAGRAM
AKTUÁLIS GYŰJTŐI KIADÁS
NO. 340 – 2021/12-2022/01
FACEBOOK
NÉPSZERŰ
SZERKESZTŐSÉGI KEDVENCEK
Cselőtei László
Cselőtei László
CSELŐTEI LÁSZLÓ
vezető szerkesztő
 1. BULLET FOR MY VALENTINE - Bullet For My Valentine
 2. ASKING ALEXANDRIA - See What's On The Inside
 3. MASTODON - Hushed And Grim
 4. MANIMAL - Armegeddon
 5. WHITECHPEL - Kin
Lénárd László
Lénárd László
LÉNÁRD LÁSZLÓ
főszerkesztő
 1. EXODUS - Persona Non Grata
 2. MASTODON - Hushed And Grim
 3. KHEMMIS - Deceiver
 4. WOLFTOOTH - Blood & Iron
 5. BONDED - Into Blackness
Pintér Miklós
Pintér Miklós
PINTÉR MIKLÓS
szerkesztő
 1. JERRY CANTRELL - Brighten
 2. THE PINEAPPLE THIEF - Nothing But The Truth
 3. THRICE - Horizons/East
 4. COLOURSØUND - Coloursøund II
 5. THE LUCID - The Lucid
SPOTIFY – HANGPRÓBA
NO. 340 – 2021/12-2011/01
SPOTIFY – ZENÉSZFÜLLEL
NO. 340 – 2021/11-2022/01

HAMMER TV

Time To Die címmel megjelent és végig is hallgatható a stoner/sludge vonalas budapesti Red Swamp harmadik albuma, a Quarantine dalhoz pedig egy friss videoklip is született.
Atonement címmel még 2017-ben látott napvilágot az amerikai death metal intézmény, az 1988-ban megalapított Immolation tizedik nagylemeze, február 18-án pedig már jön is Ross Dolanék új albuma, az Acts Of God.