REMORSE – Új koncertklip született Farkas Zolival: Győzni fogsz

Kohó címmel még az év elején jött ki az ózdi thrasher Remorse friss stúdióalbuma, a legújabb videójuk pedig a Győzni fogsz dalhoz született meg.

A koncertvideót a Barbában rögzítették a Summer Hell bulin Farkas Zotya (Ektomorf) és Belá Olivér (Dying Wish) vendégeskedésével.

December 25-én az ózdi Civilházban évzáró bulit tart a Remorse és az Ektomorf, további fellépők: AB/CD, Mytra, Vírus.

A Remorse-nak idén még lesz egy nagyobb budapesti megmozdulása is: december 27-én lemezbemutató koncertet adnak az Archaic és a Mytra társaságában az Instantban.www.facebook.com/remorsethrashteamREMORSE – Mindent vagy semmit (a 2021-es Kohó albumhoz)
REMORSE – Jelbeszéd (a 2021-es Kohó albumhoz)A Kohó albumon vendégei: Farkas Zotya (Ektomorf), Körmöczi Péter & Pápai Zsolt (Cadaveres), Cserfalvi “Töfi” Zoltán (Iron Maidnem), Bátky “BZ” Zoltán (Wall Of Sleep, At Night I Fly), Miki (Ørdøg, Wackor), Kemenczei Balázs (Stonedirt, AMD, Wall Of Sleep, Salvus), valamint a Remorse-család tagjai, azaz Kollár Jóska, Bodnár Gábor és Hocza “Igor” Róbert (Mytra). A felvételek a Denevér Stúdióban készültek 2019 és 2020 folyamán Cserfalvi “Töfi” Zoltán (hangmérnök) és Boros Béla (editálás) felügyeletével, a lemezborító Köhler Ágnes munkája.REMORSE – Kohó (a 2021-es album)KERESÉS
RÓLUNK

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Megosztás itt: facebook
Megosztás itt: twitter
Megosztás itt: pinterest
Megosztás itt: email
AKTUÁLIS SZÁM
NO. 340 – 2021/12-2022/01
INSTAGRAM
AKTUÁLIS GYŰJTŐI KIADÁS
NO. 340 – 2021/12-2022/01
FACEBOOK
NÉPSZERŰ
SZERKESZTŐSÉGI KEDVENCEK
Cselőtei László
Cselőtei László
CSELŐTEI LÁSZLÓ
vezető szerkesztő
 1. BULLET FOR MY VALENTINE - Bullet For My Valentine
 2. ASKING ALEXANDRIA - See What's On The Inside
 3. MASTODON - Hushed And Grim
 4. MANIMAL - Armegeddon
 5. WHITECHPEL - Kin
Lénárd László
Lénárd László
LÉNÁRD LÁSZLÓ
főszerkesztő
 1. EXODUS - Persona Non Grata
 2. MASTODON - Hushed And Grim
 3. KHEMMIS - Deceiver
 4. WOLFTOOTH - Blood & Iron
 5. BONDED - Into Blackness
Pintér Miklós
Pintér Miklós
PINTÉR MIKLÓS
szerkesztő
 1. JERRY CANTRELL - Brighten
 2. THE PINEAPPLE THIEF - Nothing But The Truth
 3. THRICE - Horizons/East
 4. COLOURSØUND - Coloursøund II
 5. THE LUCID - The Lucid
SPOTIFY – HANGPRÓBA
NO. 340 – 2021/12-2011/01
SPOTIFY – ZENÉSZFÜLLEL
NO. 340 – 2021/11-2022/01

HAMMER TV

Atonement címmel még 2017-ben látott napvilágot az amerikai death metal intézmény, az 1988-ban megalapított Immolation tizedik nagylemeze, február 18-án pedig már jön is Ross Dolanék új albuma, az Acts Of God.
Shattering Reflection címmel április 1-jén jelenik meg a régisulis speed/thrash metalt játszó belga Evil Invaders harmadik albuma, a 2017-es Feed Me Violence utódja. A Francesco Paoli producerrel felvett 10 dalos lemez első előzetese a videoklippel kísért In Deepest Black dal.