BONDED – Markus “Makka” Freiwald dobos kilépett a zenekarból

Markus “Makka” Freiwald dobos (a kép bal szélén) úgy döntött, hogy kiszáll a thrasher Bondedból.

A hírt Bernemann gitáros jelentette be a dortmundi zenekar nevében:Akik tegnap este ott voltak a bulinkon, már tudnak róla. Makka a saját kérésére távozott a zenekarból. Már jóval korábban bejelentette a távozási szándékát, és természetesen tiszteletben tartjuk a döntését, még ha nagyon szomorúak is vagyunk miatta. Makka nélkül a Bonded meg sem született volna, szorgalmával és energiájával gyakran ő jelentette azt a hajtóerőt, amely a színpadon kívül a zenekar sok apró dolgáról gondoskodott. Már amikor Makka 2010 decemberében csatlakozott a Sodomhoz, rendesen szétrúgta Tom seggét, akárcsak az enyémet, dobolásával pedig zeneileg egy másik szintre emelte a Sodomot. Mindig profi volt, mindig a maximumot nyújtotta. A Bondedot rakétasebességgel indítottuk be, és kevesebb mint két év alatt két igazán erős albumot adtunk ki (Rest in Violence, Into Blackness). Ilyesmi csakis akkor működhet, ha egy banda fegyelmezetten dolgozik a sikerért, és mindenekelőtt a tagok jól kijönnek egymással. Természetesen a jövőben is barátok maradunk, és minden jót kívánunk Makkának. Tegnap este és a következő, már meghirdetett koncerteken Gerd Lücking (Holy Moses) fogja pótolni a ‘mi’ Makkánkat.” – Bernemann és a Bonded.

Makka:Üdvözlök mindenkit! A döntés, hogy elhagyom a zenekart, nem volt könnyű számomra, és mindez hosszabb idő alatt alakult ki. A Bondeddal töltött idő alatt két nagyszerű album született, és sok mindent megtapasztaltam Bernemannal, Chrisszel, Marc-kal és Ingóval, örültünk a pozitív dolgoknak, és együtt küzdöttük le a negatív dolgokat. Sajnos ez a járvány hatalmas gondot okozott számunkra is, gyakorlatilag nem volt lehetőségünk arra, hogy az első munkánkat, a Rest In Violence lemezt megfelelően bemutassuk. Az életemben bekövetkezett változások és az általános elégedetlenség végül arra a döntésre vezetett, hogy kilépek a zenekarból. Mindazonáltal nagyon szerettem volna befejezni az Into Blackness lemezt, és hogy ezt sikerült is megtennem, annak nagyon örülök. Az Into Blackness egy mega album lett, és remélem, hogy a srácoknak sok sikerük lesz vele. És remélhetőleg gyakrabban játszhatnak majd, mint az elmúlt két évben. A Bondedban töltött idő rendkívül jó volt, a világjárvány és a tapasztalt kudarcok ellenére is, és egy-két alkalommal biztosan nagyon fog hiányozni. Továbbra is jó barátok vagyunk, és mindig is azok leszünk.

Köszönet a srácoknak (többek között Norbert Rathnak és Corny Rambadtnak is), valamint mindenkinek, aki hitt bennem és a Bondedban. Szeretnék még egy nagy köszönetet mondani a Century Media családnak is, akik nagyszerű munkát végeztek számunkra!www.facebook.com/bondedofficialBONDED – Into Blackness (a 2021-es album)


01. The Arsonist
02. Watch (While The World Burns)
03. Lillith (Queen Of Blood)
04. The Holy Whore
05. Division Of The Damned
06. Into The Blackness Of A Wartime Night
07. Destroy The Things I Love
08. Final Stand
09. Ill-Minded Freak
10. Way Of The Knife
11. The Eyes Of Madness
BONDED – Into The Blackness Of A Wartime Night
(a 2021-es Into Blackness album előzeteseként)
BONDED – Lillith [Queen of Blood] (a 2021-es Into Blackness album előzeteseként)
KERESÉS
RÓLUNK

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Megosztás itt: facebook
Megosztás itt: twitter
Megosztás itt: pinterest
Megosztás itt: email
AKTUÁLIS SZÁM
NO. 340 – 2021/12-2022/01
INSTAGRAM
AKTUÁLIS GYŰJTŐI KIADÁS
NO. 340 – 2021/12-2022/01
FACEBOOK
NÉPSZERŰ
SZERKESZTŐSÉGI KEDVENCEK
Cselőtei László
Cselőtei László
CSELŐTEI LÁSZLÓ
vezető szerkesztő
 1. BULLET FOR MY VALENTINE - Bullet For My Valentine
 2. ASKING ALEXANDRIA - See What's On The Inside
 3. MASTODON - Hushed And Grim
 4. MANIMAL - Armegeddon
 5. WHITECHPEL - Kin
Lénárd László
Lénárd László
LÉNÁRD LÁSZLÓ
főszerkesztő
 1. EXODUS - Persona Non Grata
 2. MASTODON - Hushed And Grim
 3. KHEMMIS - Deceiver
 4. WOLFTOOTH - Blood & Iron
 5. BONDED - Into Blackness
Pintér Miklós
Pintér Miklós
PINTÉR MIKLÓS
szerkesztő
 1. JERRY CANTRELL - Brighten
 2. THE PINEAPPLE THIEF - Nothing But The Truth
 3. THRICE - Horizons/East
 4. COLOURSØUND - Coloursøund II
 5. THE LUCID - The Lucid
SPOTIFY – HANGPRÓBA
NO. 340 – 2021/12-2011/01
SPOTIFY – ZENÉSZFÜLLEL
NO. 340 – 2021/11-2022/01

HAMMER TV

Még tavaly októberben jelent meg a Dream Theater legfrissebb stúdiólemeze, a hét epikus szerzeményt tartalmazó A View From The Top Of The World. A csapat legfrissebb, negyedik videója a Transcending Time dalhoz készült el.
Különleges élő lemezzel jelentkezik március 25-én az Architects. A For Those That Wish To Exist At Abbey Road című élő anyag előzeteseként már itt is van az Impermanence videoklipje.