DESERTED FEAR – Death metal a bányában, klippel az első dal a tavaszi albumról: Part Of The End

Doomsday címmel március 4-én lát napvilágot a Deserted Fear ötödik nagylemeze, a 2019 elején kiadott Drowned By Humanity album utódja folytatása, és a türingiai death metal brigádtól máris itt az első előzetes dal, a klippel kísért Part Of The End.

Simon Mengs dobos:A véget nem érő kényszerszünet miatti frusztrációtól vezérelve az elmúlt másfél évben új dalokon dolgoztunk, és az elmúlt hetekben fel is vettük ezeket. Nehéz elhinni, hogy 2020 közepén még teljesen kiábrándultak voltunk, és üres kézzel álltunk, most pedig az eddigi legváltozatosabb és legérettebb lemezünk kiadására készülünk.

Fabian Hildebrandt gitáros:Ismét az Eisensound stúdiómban vettük fel a lemezt, de ezúttal a keverést és a maszterizálást is magam végeztem. Ez minden eddiginél nagyobb kreatív szabadságot adott nekünk, és még olyan apró ötleteket is megvalósíthattunk, amelyek már csak a keverés során merültek fel. Jó ízelítőt ad az elkövetkezendő dolgokból a nemrég megjelent Funeral Of The Earth című kislemezünk is…

De most már itt az új dalunk is, klippel együtt! Micsoda klassz videó lett! Egy új album első kislemeze mindig valami különleges dolog, és ismét egy olyan kalandba keveredtünk, amely biztosan megmarad az emlékeinkben. A bányában töltött napunk nemcsak szórakoztató volt, hanem elgondolkodtató is.


Simon:A 21. század eleje óta a nyugati társadalomban fokozatosan elveszítettük a kapcsolatot a mindennapi élettel. Már nem is tudjuk elképzelni azokat a katasztrofális körülményeket, amelyek között Ázsiában és a globális délen még mindig dolgoznak emberek, hogy aztán mi még jobban éljünk.

Mahne énekes/gitáros:A föld alatti munka veszélyes volt, és a bányászoknak meg kellett tanulniuk az összetartást, mert néha az életük függött ettől. Érdekesebb volt megtapasztalni, hogy a bányászok ma is mennyire rajonganak a bányászatért. Ahogy a forgatás során mindenki beszállt a munkába, szintén élő példája volt a régi bányászok összetartásának!


www.facebook.com/desertedfear
 
DESERTED FEAR – Part Of The End (a 2022-es Doomsday albumhoz)

 

DESERTED FEAR – Funeral Of The Earth (a 2021-es kislemezhez)


DESERTED FEAR – Artifacts of the Black Rain (In Flames, a 2021-es kislemezről)

DESERTED FEAR – Doomsday
(03/04 – Century Media)

01. Intro
02. Part Of The End
03. Idols Of Triumph
04. Follow The Light That Blinds
05. Fall From Grace
06. At Its End
07. Reborn Paradise
08. The One Desire
09. Call Of Emptiness
10. Voices Of Fire
11. Doomsday
KERESÉS
RÓLUNK

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Megosztás itt: facebook
Megosztás itt: twitter
Megosztás itt: pinterest
Megosztás itt: email
AKTUÁLIS SZÁM
NO. 340 – 2021/12-2022/01
INSTAGRAM
AKTUÁLIS GYŰJTŐI KIADÁS
NO. 340 – 2021/12-2022/01
FACEBOOK
NÉPSZERŰ
SZERKESZTŐSÉGI KEDVENCEK
Cselőtei László
Cselőtei László
CSELŐTEI LÁSZLÓ
vezető szerkesztő
 1. BULLET FOR MY VALENTINE - Bullet For My Valentine
 2. ASKING ALEXANDRIA - See What's On The Inside
 3. MASTODON - Hushed And Grim
 4. MANIMAL - Armegeddon
 5. WHITECHPEL - Kin
Lénárd László
Lénárd László
LÉNÁRD LÁSZLÓ
főszerkesztő
 1. EXODUS - Persona Non Grata
 2. MASTODON - Hushed And Grim
 3. KHEMMIS - Deceiver
 4. WOLFTOOTH - Blood & Iron
 5. BONDED - Into Blackness
Pintér Miklós
Pintér Miklós
PINTÉR MIKLÓS
szerkesztő
 1. JERRY CANTRELL - Brighten
 2. THE PINEAPPLE THIEF - Nothing But The Truth
 3. THRICE - Horizons/East
 4. COLOURSØUND - Coloursøund II
 5. THE LUCID - The Lucid
SPOTIFY – HANGPRÓBA
NO. 340 – 2021/12-2011/01
SPOTIFY – ZENÉSZFÜLLEL
NO. 340 – 2021/11-2022/01

HAMMER TV

Time To Die címmel megjelent és végig is hallgatható a stoner/sludge vonalas budapesti Red Swamp harmadik albuma, a Quarantine dalhoz pedig egy friss videoklip is született.
Atonement címmel még 2017-ben látott napvilágot az amerikai death metal intézmény, az 1988-ban megalapított Immolation tizedik nagylemeze, február 18-án pedig már jön is Ross Dolanék új albuma, az Acts Of God.