AUDREY HORNE – Egy állati új klipes dal a norvégoktól: Animal

Devil’s Bell címmel holnap jelenik meg a norvég hard rocker Audrey Horne új albuma, a 2018-as Blackout lemezük utódja, harmadik előzetesként pedig a klippel kísért Animal dalt tették közzé.

Toschie, az Audrey Horne frontembere:Már csak egy-két nap van hátra a Devil’s Bell album megjelenéséig. Ez egy igazi szörnyeteg lesz, így logikus, hogy egy olyan dallal adunk újabb ízelítőt, mint az Animal. Reméljük, hogy ettől még éhesebb leszel. Sok szeretettel: az Audrey Wolfpack!”

“…Talán az eddigi legerősebb albumunkat készítettük el. A bezárkózás, az elszigeteltség időszakában készült, egy 100%-osan csináld-magad anyag, hiszen mi magunk vettük fel, Arve volt a producer, a keverést pedig Herbrand Larsen végezte, aki hosszú ideje a csapatunk ‘titkos’ tagja.

Általánosságban a Devil’s Bell súlyosabb és sötétebb, mint a korábbi lemezeink, és ez egyaránt vonatkozik a zenére meg a szövegekre. A dalszerkezetek kicsit összetettebbek, és ez hosszabb nótákat is eredményezett. Egy instrumentális dalt is felvettünk, az pedig jól tükrözi a zenekar kémiáját, a közös játékunk dinamikáját. A 70-es és 80-as években született lemezek organikus érzését akartuk visszahozni, hiszen mi is azokon nőttünk fel, de egy modernebb hangzással.www.facebook.com/AudreyHorneOfficial

AUDREY HORNE – Animal (a 2022-es Devil’s Bell albumhoz)
AUDREY HORNE – Danse Macabre (a 2022-es Devil’s Bell albumhoz)“Izgatottak vagyunk a visszatérésünk és az első új dalunk miatt. A lemezünk címadója a klasszikus Audrey Horne hangzást képviseli: ikergitárok, fülbemászó énektémák és feszes ritmusok… A Devil’s Bell a világ csodabogarairól szól, a különbözőségeink ünneplése. A klipet Francisco Munoz rendezte, aki többek között a közelmúltban az Abbath videóit készítette. Szólaljon meg az ördög harangja!”


AUDREY HORNE – Devil’s Bell (a 2022-es Devil’s Bell albumhoz)AUDREY HORNE – Devil’s Bell
(04/22 – Napalm)

01. Ashes To Ashes
02. Animal
03. Break Out
04. Return To Grave Valley
05. Danse Macabre
06. Devil’s Bell
07. All Is Lost
08. Toxic Twins
09. From Darkness


KERESÉS
AKTUÁLIS SZÁM
No. 344 – 2022/5
AKTUÁLIS GYŰJTŐI KIADÁS
No. 344 – 2022/5
FACEBOOK
NÉPSZERŰ
SZERKESZTŐSÉGI KEDVENCEK
Cselőtei László
Cselőtei László
CSELŐTEI LÁSZLÓ
vezető szerkesztő
 1. FOZZY
  Boombox
 2. BLACK SWAN
  Generation Mind
 3. DARE
  Road To Eden
 4. IBARAKI
  Rashomon
 5. RONNIE ATKINS
  Make It Count
Lénárd László
Lénárd László
LÉNÁRD LÁSZLÓ
főszerkesztő
 1. SLAYER
  South Of Heaven
 2. GHOST
  Impera
 3. RONNIE ATKINS
  Make It Count
 4. DESTRUCTION
  Diabolical
 5. DECAPITATED
  Cancel Culture
Pintér Miklós
Pintér Miklós
PINTÉR MIKLÓS
szerkesztő
 1. TOOL
  Lateralus
 2. MARK LANEGAN
  Phantom Radio
 3. AIRBAG
  Identity
 4. MALEVOLENCE
  Malicious Intent
 5. IGNITE
  Ignite
SPOTIFY – HANGPRÓBA
NO. 340 – 2021/12-2011/01
SPOTIFY – ZENÉSZFÜLLEL
NO. 340 – 2021/11-2022/01

HAMMER TV

Gone To Stay címmel még idén megjelenik az új John Norum szólóalbum, a svéd Europe gitárosától máris itt a klippel kísért első előzetes dal, a Sail On.
Cancer Culture címmel május 27-én jelenik meg a lengyel Decapitated új albuma, a 2017-es Anticult lemez utódja, harmadik előzetesként pedig a klippel kísért Just A Cigarette dallal lehet barátkozni.