WALL OF SLEEP – Jövő pénteken bemutatkozik az új felállás a Robotban

Miután tavaly ősszel Preidl Barnabás bejelentette, hogy visszavonul a zenéléstől, a Wall Of Sleep megüresedett basszusgitárosi posztjára új zenész keresésébe kezdett a zenekar; a jövő heti budapesti koncertjükre már csak ezért is érdemes ellátogatni, hiszen újra teljes a csapat.

Az új tag neve Janovszki Zsolt, a vele kapcsolatos érdekesség pedig az, hogy ő és Bátky ‘BZ’ Zoltán már 1993-ban zenéltek együtt: igaz, akkor BZ még dobolt, Zsolt pedig énekelt. Szóval érdekes újra-találkozásnak lehet mindenki szem-és fültanúja április 8-án a Robotban.

Az estét a nemrég  friss lemezzel jelentkezett Raksha Bandhan nyitja.WOS:Áprilisban jönnek a maharadzsás figcsik, a málházós riffek, beindul a villanegyed, letérdel a zsűri! Valamint megválaszolódik sok nagy kérdés, például, hogy lesz-e basszusgitárosa a Wall Of Sleep zenekarnak? És ha igen, kicsoda? És ha nem, akkor kicsoda? És a demók még jók voltak, vagy már ott is eladták magukat? A Bézé nem is tud énekelni? Felháborító-e doomot játszani Telecasteren? Ha mindezekre és még több kérdésre égetően várod a választ, gyere el április 8-án a Robotba. Jó lesz neked.


www.facebook.com/wallofsleep


KERESÉS
AKTUÁLIS SZÁM
No. 344 – 2022/5
AKTUÁLIS GYŰJTŐI KIADÁS
No. 344 – 2022/5
FACEBOOK
NÉPSZERŰ
SZERKESZTŐSÉGI KEDVENCEK
Cselőtei László
Cselőtei László
CSELŐTEI LÁSZLÓ
vezető szerkesztő
 1. FOZZY
  Boombox
 2. BLACK SWAN
  Generation Mind
 3. DARE
  Road To Eden
 4. IBARAKI
  Rashomon
 5. RONNIE ATKINS
  Make It Count
Lénárd László
Lénárd László
LÉNÁRD LÁSZLÓ
főszerkesztő
 1. SLAYER
  South Of Heaven
 2. GHOST
  Impera
 3. RONNIE ATKINS
  Make It Count
 4. DESTRUCTION
  Diabolical
 5. DECAPITATED
  Cancel Culture
Pintér Miklós
Pintér Miklós
PINTÉR MIKLÓS
szerkesztő
 1. TOOL
  Lateralus
 2. MARK LANEGAN
  Phantom Radio
 3. AIRBAG
  Identity
 4. MALEVOLENCE
  Malicious Intent
 5. IGNITE
  Ignite
SPOTIFY – HANGPRÓBA
NO. 340 – 2021/12-2011/01
SPOTIFY – ZENÉSZFÜLLEL
NO. 340 – 2021/11-2022/01

HAMMER TV

Black And Gold címmel augusztus 19-én jelenik meg a dögös, metalos rock’n’rollt nyomató svéd Thundermother ötödik albuma, a 2020-as Heat Wave lemez utódja, második előzetesként pedig a klippel kísért I Don't Know You dallal lehet barátkozni.
Övergivenheten (kb. elhagyatottság) címmel augusztus 19-én jelenik meg az új Soilwork album, a 2019-es Verkligheten lemez utódja, első előzetesként pedig a klippel kísért címadó dallal lehet ismerkedni. A svédek legutóbbi kiadványa a 2020 végén megjelent A Whisp of the Atlantic EP volt.
Még 2018 végén vált netes szenzációvá a metalt tradicionális mongol hangszereken és énektechnikával előadó The Hu zenekar, az első lemezük pedig The Gereg címmel jött ki 2019 szeptemberében. Úgy volt, hogy a Sabaton vendégeként hozzánk is eljutnak majd, de a pandémia nem csupán ezt a tervüket tette tönkre.