FELLENG – Új klipes dal a budapesti csapattól: Harmónia

Tavaly hozta ki az első albumát a pop-punk vonalas budapesti Felleng. A Viszi a szél című lemez óta az első új daluk a Harmónia, amelyhez egy klip is született.

A bemutatkozó lemezünk megjelenése után, a pandémia közben átgondoltunk mindent, ami körülöttünk történt és elkezdtük felvenni az új dalainkat. Mint ahogy kicsit az egész világ, mi is elindultunk az önismereti túránkon, és erről a kirándulásról a Harmónia dalunk az első mérföldkő, amit megosztunk veletek.

A harmónia az, amire valamilyen formában mindenkinek szüksége van. Akár egy dal születéséhez segít hozzá, akár az élet más területein erősít meg minket. A harmónia keresése és fenntartása nem egyszerű, mivel a világ változik körülöttünk, van amikor jobban, van amikor kevésbé befolyásolva minket. Ezeket a változókat kell néha elengedni, és a közös nevezőt megtalálva a jövő felé nézni.

A klip felvételeit Bikali Sándornak köszönhetjük, míg a vágást és a színkezelést Mirtse Korinak.

(Fotó: Bikali Sándor)


www.facebook.com/fellengzenekar
FELLENG – Harmónia (2022)
Spotify
Apple Music
Egyéb streaming oldalakon 


A Szűcs Dávid (ének, gitár), Kóbori Dávid (dob), Németh Bálint (ének, basszusgitár) és Harsányi Dániel (gitár) felállású, 2020-ban alakult csapat több klipet is forgatott az első lemezhez.

Műfajunkat tekintve pop-punk egyveleget játszunk, elsősorban a ’90-es és 2000-es évek meghatározó kaliforniai punk zenekaraiból inspirálódva, mint a Blink-182, a Green Day és az All Time Low. Ezt a vonalat pedig más-más stílusokkal keverjük egyéniségeinkből fakadóan, éppen ami jön, természetesen magyar nyelven.

FELLENG – Viszi a szél (a 2021-es album)

KERESÉS
AKTUÁLIS SZÁM
No. 344 – 2022/5
AKTUÁLIS GYŰJTŐI KIADÁS
No. 344 – 2022/5
FACEBOOK
NÉPSZERŰ
SZERKESZTŐSÉGI KEDVENCEK
Cselőtei László
Cselőtei László
CSELŐTEI LÁSZLÓ
vezető szerkesztő
 1. FOZZY
  Boombox
 2. BLACK SWAN
  Generation Mind
 3. DARE
  Road To Eden
 4. IBARAKI
  Rashomon
 5. RONNIE ATKINS
  Make It Count
Lénárd László
Lénárd László
LÉNÁRD LÁSZLÓ
főszerkesztő
 1. SLAYER
  South Of Heaven
 2. GHOST
  Impera
 3. RONNIE ATKINS
  Make It Count
 4. DESTRUCTION
  Diabolical
 5. DECAPITATED
  Cancel Culture
Pintér Miklós
Pintér Miklós
PINTÉR MIKLÓS
szerkesztő
 1. TOOL
  Lateralus
 2. MARK LANEGAN
  Phantom Radio
 3. AIRBAG
  Identity
 4. MALEVOLENCE
  Malicious Intent
 5. IGNITE
  Ignite
SPOTIFY – HANGPRÓBA
NO. 340 – 2021/12-2011/01
SPOTIFY – ZENÉSZFÜLLEL
NO. 340 – 2021/11-2022/01

HAMMER TV

Ahogy tavasszal már beszámoltunk róla, Iconic néven egy új hard rock banda született, többek között Joel Hoekstra gitárossal és Tommy Aldridge dobossal a Whitesnake-ből.
Már három lemezelőzetes dalt is bemutatott az Arch Enemy az utóbbi hónapokban, a Deceivers című új albumuk pedig július 29-én jelenik meg. Most pedig már itt a negyedik új dal is, a Sunset Over The Empire - hivatalos videóklippel együtt.