EVIL INVADERS – Öt év után itt az új album: Shattering Reflection

Shattering Reflection címmel megjelent és végig is hallgatható a régisulis speed/thrash metalt játszó belga Evil Invaders harmadik albuma, a 2017-es Feed Me Violence utódja. A 10 dalos lemez Francesco Paoli producerrel készült.

Joe, a frontember:Öt éve nem adtunk ki lemezt, így igazán érezhető a változás, a fejlődés, ami a zeneszerzést és az énekemet illeti: dallamosabbak, ha úgy tetszik, fülbemászóbbak lettünk. Az öt év alatt rengeteg demónk született, a bezárós időszak pedig sok időt biztosított ahhoz, hogy kiválasszuk a legjobbakat, majd tovább finomítsuk őket. Az egyik producerünk, Francesco Paoli volt, az olasz Fleshgod Apocalypse énekese és gitárosa, és a vele folytatott előkészítős fázis is nagyon konstruktív volt. Ez volt az első alkalom, hogy a zenekaron kívül valaki más is részt vett a kreatív folyamatban…


www.facebook.com/evilinvaders


EVIL INVADERS – Shattering Reflection (a 2022-es album)01. Hissing In Crescendo
02. Die For Me
03. In Deepest Black
04. Sledgehammer Justice
05. Forgotten Memories
06. Realm of Shadows
07. Eternal Darkness
08. My World
09. Aeon
10. The CircleJoe, a frontember:A Die For Me klipjéhez életemben először forgatókönyvet írtam. Nagyszerű volt egy olyan stábbal dolgozni a videón, amelyik pont úgy valósított meg mindent, ahogy elképzeltem! Maga a dal erősen rock’n’roll hangulatú, sok dühvel és őrülettel vegyítve. Sötét és gonosz ajtókat nyitottam ki a fejemben, amikor ezt a szöveget írtam…EVIL INVADERS – Die For Me (a 2022-es Shattering Reflection albumhoz)A Sledgehammer Justice az új lemezünk legdirektebb nótája, ez pedig a legmenőbb videoklip, amit valaha kiadtunk! Ettől a koponyazúzós adrenalinbombától garantáltan meg fogsz vadulni!EVIL INVADERS – Sledgehammer Justice
(a 2022-es Shattering Reflection albumhoz)


Joe, az Evil Invaders frontembere:Az In Deepest Black egyértelműen az egyik legjobb dal, amit valaha megírtunk. Annak ellenére, hogy ez valami egészen más, mint az eddigiek, nagyon természetes érzés játszani. Mindig is szerettem volna kiadni valamilyen súlyos balladát, és azt hiszem, hogy végre sikerült eljutnunk a célhoz.


EVIL INVADERS – In Deepest Black
(a 2022-es Shattering Reflection album előzeteseként)

EVIL INVADERS – Shattering Reflection
(04/01 – Napalm)

01. Hissing In Crescendo
02. Die For Me
03. In Deepest Black
04. Sledgehammer Justice
05. Forgotten Memories
06. Realm of Shadows
07. Eternal Darkness
08. My World
09. Aeon
10. The Circle

KERESÉS
AKTUÁLIS SZÁM
No. 344 – 2022/5
AKTUÁLIS GYŰJTŐI KIADÁS
No. 344 – 2022/5
FACEBOOK
NÉPSZERŰ
SZERKESZTŐSÉGI KEDVENCEK
Cselőtei László
Cselőtei László
CSELŐTEI LÁSZLÓ
vezető szerkesztő
 1. FOZZY
  Boombox
 2. BLACK SWAN
  Generation Mind
 3. DARE
  Road To Eden
 4. IBARAKI
  Rashomon
 5. RONNIE ATKINS
  Make It Count
Lénárd László
Lénárd László
LÉNÁRD LÁSZLÓ
főszerkesztő
 1. SLAYER
  South Of Heaven
 2. GHOST
  Impera
 3. RONNIE ATKINS
  Make It Count
 4. DESTRUCTION
  Diabolical
 5. DECAPITATED
  Cancel Culture
Pintér Miklós
Pintér Miklós
PINTÉR MIKLÓS
szerkesztő
 1. TOOL
  Lateralus
 2. MARK LANEGAN
  Phantom Radio
 3. AIRBAG
  Identity
 4. MALEVOLENCE
  Malicious Intent
 5. IGNITE
  Ignite
SPOTIFY – HANGPRÓBA
NO. 340 – 2021/12-2011/01
SPOTIFY – ZENÉSZFÜLLEL
NO. 340 – 2021/11-2022/01

HAMMER TV

Black And Gold címmel augusztus 19-én jelenik meg a dögös, metalos rock’n’rollt nyomató svéd Thundermother ötödik albuma, a 2020-as Heat Wave lemez utódja, második előzetesként pedig a klippel kísért I Don't Know You dallal lehet barátkozni.
Övergivenheten (kb. elhagyatottság) címmel augusztus 19-én jelenik meg az új Soilwork album, a 2019-es Verkligheten lemez utódja, első előzetesként pedig a klippel kísért címadó dallal lehet ismerkedni. A svédek legutóbbi kiadványa a 2020 végén megjelent A Whisp of the Atlantic EP volt.
Még 2018 végén vált netes szenzációvá a metalt tradicionális mongol hangszereken és énektechnikával előadó The Hu zenekar, az első lemezük pedig The Gereg címmel jött ki 2019 szeptemberében. Úgy volt, hogy a Sabaton vendégeként hozzánk is eljutnak majd, de a pandémia nem csupán ezt a tervüket tette tönkre.