Vidám és strapabíró vászonképek a gyerekszobába

A gyerekszoba egy olyan sajátos, különleges birodalom, amely lehetőséget ad minden csemete számára, hogy elmerülhessen az önfeledt fantázia világában. Éppen ezért a gyerekszoba dekorálása is fontos, különösen, ha a fali képekről van szó!

A gyerekszoba dekorálása

A gyerekszoba berendezése és dekorálása bizonyos életkor után már inkább esztétikai, mint praktikai kérdés. A gyermek folyton változó ízlése, kedvenc mesehősei és az óvodában vagy iskolában lévő trendek miatt a dekoráció gyakran cserélődhet.

Éppen ezért, ha a csemete fali képpel, poszterrel fejezi ki magát, sok szülő foghatja a fejét a cellux nyomot hagyó kellemetlenségei miatt. A képek, plakátok ragasztása gyakran leszedheti a vakolatot, amely igen bosszantó lehet, főleg a gyakori képcserénél.

A papírból készült képek pőrén könnyen megsérülhetnek, elszakadhatnak, akár a teljes használhatatlanságig. Az üvegkeretek esetében pedig elég egy rossz mozdulat, és máris üvegszilánkok boríthatják a szobát, amely rendkívül balesetveszélyes.

Éppen ezért annak érdekében, hogy a fali dekoráció jó minőségű és tartós, költözés esetén pedig könnyen mozgatható legyen, érdemes többet megtudni a vászonképekről.

A vászonkép legfontosabb előnyei

A vászonképek amellett, hogy esztétikailag is kitűnő választásnak bizonyulnak, rendkívül biztonságosak is. Készítésük során ugyanis semmilyen káros vegyszert nem használnak fel, így akár kórházak falát is díszíthetik.

A vászonképek élénk színeinek, különleges textúrájának köszönhetően igazán egyedi látványt nyújtanak a hagyományos poszterekkel és üvegkeretes képekkel szemben. Amellett, hogy nagyszerű dekorációként szolgálnak, rendkívül tartósak és strapabíróak is. Ez pedig minden gyerekszobában fontos szempont, hiszen az önfeledt játék gyakran véletlen rombolással is járhat.

A gyermek aktuális kedvéhez, szeretett mesehőseihez igazodva egyedi vászonkép is díszítheti a falat, de akár egy kedvenc családi fotó is. Választhatunk megnyugtató színeket, mintákat vagy éppen vagány grafikákat is. A lehetőségek tárháza végtelen, és a képek akár személyre is szabhatóak!

Készíts egyedi képet a Vászonkép Szalon segítségével, hogy igazán vidám hangulatot csempésszen a gyerekszobába!

Mire figyeljünk a vászonkép kiválasztása előtt?

Ha gyermekünk már olyan korban van, amikor szívesen hangoztatja saját véleményét, és fontos számára az egyéniségének kifejezése, kérdezzük meg őt a vászonképről. Milyen figurát, mintát, fotót képzelne el a falra? Mekkora méretű kép mutatna jól? Netán legyen több, egységes jellegű, méretű kép vagy egy montázs?

Ezen kérdések megválaszolása után némi kompromisszummal megrendelhetjük a vászonképet, amely során a méretre és a fotóra vagy fotókra lesz szükség. Ezek minél nagyobb felbontásúak, annál jobb minőségű lesz a végeredmény, így érdemes ilyen képet választani.

Rendeld meg egyedi vászonképed a Vászonkép Szalon honlapján, és dekoráld otthonodat csodás fotókkal!

KERESÉS
AKTUÁLIS SZÁM
No. 344 – 2022/5
AKTUÁLIS GYŰJTŐI KIADÁS
No. 344 – 2022/5
FACEBOOK
NÉPSZERŰ
SZERKESZTŐSÉGI KEDVENCEK
Cselőtei László
Cselőtei László
CSELŐTEI LÁSZLÓ
vezető szerkesztő
 1. FOZZY
  Boombox
 2. BLACK SWAN
  Generation Mind
 3. DARE
  Road To Eden
 4. IBARAKI
  Rashomon
 5. RONNIE ATKINS
  Make It Count
Lénárd László
Lénárd László
LÉNÁRD LÁSZLÓ
főszerkesztő
 1. SLAYER
  South Of Heaven
 2. GHOST
  Impera
 3. RONNIE ATKINS
  Make It Count
 4. DESTRUCTION
  Diabolical
 5. DECAPITATED
  Cancel Culture
Pintér Miklós
Pintér Miklós
PINTÉR MIKLÓS
szerkesztő
 1. TOOL
  Lateralus
 2. MARK LANEGAN
  Phantom Radio
 3. AIRBAG
  Identity
 4. MALEVOLENCE
  Malicious Intent
 5. IGNITE
  Ignite
SPOTIFY – HANGPRÓBA
NO. 340 – 2021/12-2011/01
SPOTIFY – ZENÉSZFÜLLEL
NO. 340 – 2021/11-2022/01

HAMMER TV

Black And Gold címmel augusztus 19-én jelenik meg a dögös, metalos rock’n’rollt nyomató svéd Thundermother ötödik albuma, a 2020-as Heat Wave lemez utódja, második előzetesként pedig a klippel kísért I Don't Know You dallal lehet barátkozni.
Övergivenheten (kb. elhagyatottság) címmel augusztus 19-én jelenik meg az új Soilwork album, a 2019-es Verkligheten lemez utódja, első előzetesként pedig a klippel kísért címadó dallal lehet ismerkedni. A svédek legutóbbi kiadványa a 2020 végén megjelent A Whisp of the Atlantic EP volt.
Még 2018 végén vált netes szenzációvá a metalt tradicionális mongol hangszereken és énektechnikával előadó The Hu zenekar, az első lemezük pedig The Gereg címmel jött ki 2019 szeptemberében. Úgy volt, hogy a Sabaton vendégeként hozzánk is eljutnak majd, de a pandémia nem csupán ezt a tervüket tette tönkre.