Polyrattan búvóhelyek a kertbe kicsiknek és nagyoknak

Legyen szó akár gyerekekről, akár felnőttekről, mindannyian szeretünk bekuckózni, csupán a jelzők változnak. A régi titkos bunkereket és sátrakat felváltják a meghitt kuckók és búvóhelyek, de az biztos, hogy korosztálytól függetlenül mindenképpen szükség van valami hasonlóra a kertben.

A következő cikkben bemutatjuk, milyen jó búvóhelyek léteznek, és hogy milyen előnyös tulajdonságaik vannak. 

Miért szeretjük a polyrattant?

A hagyományos rattan bútorok már a 17. század óta díszítik az emberek otthonát. A viktoriánus korban is hatalmas népszerűségnek örvendtek, számos szalon és üvegház belső terét ékesítették. De ezeknek a bútordaraboknak megvolt az a hatalmas hátránya, hogy kültérre nem lehetett őket tartósan kivinni, mert az időjárás elemei hatalmas károkat tudnak bennük okozni. Éppen ezért is volt nagy előrelépés, amikor feltalálták a polyrattant, ami már lényegesen ellenállóbb, így nem okoz neki gondot, ha tartósan az udvarban vagy a teraszon pihen.

Te is szeretnél a kertedbe egy olyan bútort, ami vonzza a tekinteteket, és egyszerre tudja lenyűgözni a felnőtteket és a gyerekeket is? Nézd meg a SpaTrend kerti bútor kínálatát, és találd meg az ideális darabot, ami az udvarod díszévé válhat!

A polyrattan hatalmas előnye, hogy a napsugárzás nem fakítja ki és nem árt neki a nedvesség vagy a fagy sem. Nem fog fakulni, deformálódni, csupán ékesíti a teret, és nem mellesleg stabil és piszkosul kényelmes szerkezet. 

A polyrattan mellett szól még az is, hogy szemtelenül könnyen tisztítható. Ha bármilyen szennyeződés kerül rá, akár tiszta vízzel is könnyen tisztává varázsolhatod, nincs szükség környezetszennyező vegyszerek igénybevételére.

Az Eye catcher, ami tényleg vonzza a tekinteteket

Az Eye catcher modellek gyártója, a Domus Ventures hosszú távú tapasztalatokkal rendelkezik a kültéri bútorok készítése terén. Tudják, mi az az ízléses és letisztult elegancia, és piszkosul jól használják. Ezek a kanapék tökéletesen mutatják azt, milyen, amikor a design elemeket hozzáértő szakemberek tervezik. Az Eye catcher kanapék két változatban is elérhetőek, van a két oldalon nyitott verzió és a csak elöl nyitott típus. Mindkettő megadja a sátorozás varázsát és a romantikus búvóhely hangulatát is.

A családosok ebből kifolyólag nagyon kedvelik, mivel mindenkinek megadja a kuckózás élményét, még sincs szükség arra, hogy bonyolult lombház építésébe fogj, vagy hogy kompromisszumot köss. Nem kell beleegyezned egy kerti házikóba vagy egy gyereksátorba, ami ugyan roppant praktikus, mégis belezavarhat a kertetek gondosan megtervezett összképébe. Mindemellett időtálló darabról beszélünk, ami nem kerül a szemétbe egy szezon után, és nem kell attól sem tartanod, hogy elveszti a kezdeti pompáját, ha nem végzel éves szintű utókezelést.

KERESÉS
AKTUÁLIS SZÁM
No. 344 – 2022/5
AKTUÁLIS GYŰJTŐI KIADÁS
No. 344 – 2022/5
FACEBOOK
NÉPSZERŰ
SZERKESZTŐSÉGI KEDVENCEK
Cselőtei László
Cselőtei László
CSELŐTEI LÁSZLÓ
vezető szerkesztő
 1. FOZZY
  Boombox
 2. BLACK SWAN
  Generation Mind
 3. DARE
  Road To Eden
 4. IBARAKI
  Rashomon
 5. RONNIE ATKINS
  Make It Count
Lénárd László
Lénárd László
LÉNÁRD LÁSZLÓ
főszerkesztő
 1. SLAYER
  South Of Heaven
 2. GHOST
  Impera
 3. RONNIE ATKINS
  Make It Count
 4. DESTRUCTION
  Diabolical
 5. DECAPITATED
  Cancel Culture
Pintér Miklós
Pintér Miklós
PINTÉR MIKLÓS
szerkesztő
 1. TOOL
  Lateralus
 2. MARK LANEGAN
  Phantom Radio
 3. AIRBAG
  Identity
 4. MALEVOLENCE
  Malicious Intent
 5. IGNITE
  Ignite
SPOTIFY – HANGPRÓBA
NO. 340 – 2021/12-2011/01
SPOTIFY – ZENÉSZFÜLLEL
NO. 340 – 2021/11-2022/01

HAMMER TV

Ahogy tavasszal már beszámoltunk róla, Iconic néven egy új hard rock banda született, többek között Joel Hoekstra gitárossal és Tommy Aldridge dobossal a Whitesnake-ből.
Már három lemezelőzetes dalt is bemutatott az Arch Enemy az utóbbi hónapokban, a Deceivers című új albumuk pedig július 29-én jelenik meg. Most pedig már itt a negyedik új dal is, a Sunset Over The Empire - hivatalos videóklippel együtt.