Skip to content

Van, hogy amire vágyunk, megkapjuk!

Ebben a cikkünkben az okostelefonokról lesz szó, hiszen örök kérdés, hogy melyik készülék a legjobb. Természetesen – mint annyi más árucikk esetén is –, ez is egyénfüggő, de azért vannak olyan alaptulajdonságok, amelyek elvárhatók egy csúcskategóriás készüléktől.

Véleményünk szerint az Apple legújabb telefonja, a CoolMobile.hu-nál is beszerezhető iPhone 15 Plus képes teljesíteni a legfőbb kívánalmakat és sok olyan elem is található benne, amely lenyűgözi a rajongókat. Nézzük, melyek ezek!

Amire mindenki várt

Kezdjük a legnagyobb újítással: az USB Type-C csatlakozóval, mely az Apple-készülékeknél megszokott Lightninget váltotta fel. Nagy húzás volt ez a gyártótól, hiszen így a legújabb verziók esetén ugyanazzal a kábellel lehet tölteni a többi Apple okoseszközt is: például a headsetet vagy épp az Apple Watch-ot.

Érdemes is beszerezni mindkét említett terméket pluszban a telefon mellé, hiszen egyrészt a legújabb modelleken már nincs jack csatlakozó, így ha az iPhone 15 Plus-ról hallgatunk zenét, akkor ahhoz AirPodsra (vezeték nélküli fülhallgatóra) lesz szükségünk. Az okosóra pedig igen nagy segítséget jelent a mindennapokban – akár a munkavégzés vagy a sportolás során.

A másik fontos újdonság, amelynek valószínűleg mindenki örül, hogy igen nagy teljesítményű, A16 Bionic chip van az eszközben: ez gyorsabbá teszi a használatot. Akár munkavégzésre használod a telefont vagy játékra, netán fotózásra, esetleg videókészítésre, észre fogod venni, hogy minden sokkal egyszerűbben, könnyebben működik, mint a korábbi modelleken.

Dynamic Island és a csodálatos képek

A fotózás szerelmesei igazán boldogok lehetnek, ha az új, 2023 szeptemberében megjelent iPhone 15 Plus-t választják. Itt ugyanis a gyártó a lehető legnagyobbra növelte a kamerák teljesítményét.

Míg az iPhone 14 Plus-nál 12 MP-es volt a főkamera, addig a 15-ös széria készülékei 48 MP-es kamerával vannak ellátva. Ezt egészíti még ki a 12 MP-es ultraszéles látószögű egység és a szintén 12 MP-es előlapi kamera.

Ezekkel nemcsak csodás képeket lőhetsz, hanem a videóid is tökéletesek lesznek, amiket akár 4K minőségben is rögzíthetsz.

Ami még szintén jó pont, hogy az iPhone 14 Pro készüléknél debütált Dynamic Island a 15-ös sorozat mindegyik tagjánál megtalálható. Csináljunk bármit, a folyamatos értesítéseknek köszönhetően nem maradunk le a fontos információkról. Már csak a “dinamikus sziget” miatt is érdemes iPhone 15 Plus-ra váltani.

Melyik készüléket válasszam?

Felmerülhet kérdésként, hogy a 15 vagy a 15 Plus készüléket érdemesebb-e megrendelni például a CoolMobile.hu oldalán. A két modell között nincs nagy különbség, tulajdonképpen elsősorban méreteikben térnek el.

Az iPhone 15 Plus 6,7’’-es kijelzővel rendelkezik, az iPhone 15 képátlója 6,1’’ – tehát kicsivel kisebb az utóbbi készülék. Súlyban sincs nagy eltérés: 171, illetve 201 grammot nyomnak. Bővebb leírást találsz az előnyeikről a fent említett webáruház oldalán.

KERESÉS
Hammer 354
megjelenik március elején!
A DIGITÁLIS KIADÁST
KERESD A LAPTAPÍR OLDALÁN!
FACEBOOK
NÉPSZERŰ
PETŐFI X HAMMER
az adások archívuma
SZERKESZTŐSÉGI KEDVENCEK
Cselőtei László
Cselőtei László
CSELŐTEI LÁSZLÓ
vezető szerkesztő
 1. TEMIC
  Terror Management Theory
 2. TESSERACT
  War Of Being
 3. OF MICE & MEN
  Tether
 4. GRAND MEXICAN WARLOCK
  Eulogy
 5. ANGELUS APATRIDA
  Aftermath
Zubor Olly - 300p
Zubor Olly - 300p
Zubor OLLY
online szerkesztő
 1. SUFFOCATION
  Hymns From The Apocrypha
 2. NIGHT IN GALES
  The Black Stream
 3. BJØRKØ
  Heartrot
 4. ASINHELL
  Impii Hora
 5. ROTTEN CASKET
  Zombicron
Posta Janos 24 - 300p
Posta Janos 24 - 300p
Posta János
szerkesztő
 1. THE VISION BLEAK
  Weird Tales
 2. SULDUSK
  Anthesis
 3. ALFAHANNE
  Vår tid är nu
 4. BORKNAGAR
  Fall
 5. ECCLESIA
  Ecclesia Militans
HAJÓGYÁR x hw