Skip to content

Amikor az online rendelés nem okoz csalódást

Biztos te is jártál már úgy, hogy online ismerkedtél, és amikor sor került a randira, a másik fél nem egészen úgy festett, ahogy vártad. De ha ilyen nem is volt, biztos megesett, hogy rendeltél valamit az interneten, de a kézhez kapott termék csalódás volt. Na, itt ilyenről nem lesz szó.

Rossz tapasztalatból biztos mindenkinek van egy pár, ezért ódzkodnak annyian az online rendeléstől. Mi van, ha nem úgy fog kinézni, ahogy ígérték, és még csak visszatérítést sem kérhetek? A Vaszonkepem.hu csapatával dolgozva ilyen nem történhet, de a következő cikkben elmeséljük, miért is van ez így.

Miért pont a vászonkép?

Menő, sokoldalú ajándék, amit akár karácsony, akár születésnap, akár baráti ünnepség alkalmával is bevethetsz. Személyes, általad megtervezett és minőségi kép, aminek mindenki örül. És nem kell hozzá egyéb, mint egy – akár telefonnal – jól elkapott fotó és egy laptop, amin leadod a rendelésed az online tervező segítségével. De biztos, hogy olyan lesz a végeredmény, mint amit a neten látsz?

Nincs szükség utólagos látványtervezésre

Az előző fejezet végét kéréssel zártuk le, de természetesen igenlő választ kell, hogy adjunk rá. Azoknál a vállalkozásoknál, akik komolyan veszik a hivatásukat, nincs különbség az online látványtervezőben látott kép és aközött, amit a vásárló kézhez kap a folyamat végén.

Nem lesz minőségbeli romlás, nem csúsznak el vagy lógnak ki a vevő által megálmodott ábrák a végleges képről – és mindez igaz akkor is, ha valaki okostelefonról, és nem laptopról vásárolna. A cégek tisztában vannak azzal, hogy az internetes felhasználók nagy része ma már mobilról netezik, így intézi vásárlásait és ügyes-bajos dolgait is. Ezért optimalizálták a legtöbben online rendelőfelületeiket telefonos formára. 

Sőt, egyes helyeken rendkívül gyors ez a folyamat, még regisztrálni sem kell. Feltöltjük a fotókat, beállítjuk a paramétereket, megadjuk az adatainkat és kész is az egész, mehet leadásra a rendelés. Ha a cég visszaigazolta azt, és kaptál egy nézőképet, annak jóváhagyása után meg is kezdik a gyártást, és általában egy héten belül kopogtat a futár az elkészült remekművel.

Milyen alkalomra vegyük?

Csak a fantáziánk szab határt annak, hogy mit ábrázoljanak a vászonképek, és hogy azokat milyen alkalomra vásároljuk meg. 

• Első körben saját otthonunk vagy irodánk dekorálására szánhatjuk a vászonképet, amin lehet személyes emlék, saját magunk által lőtt utazási fotó vagy tájkép, vagy egy, a netről letöltött illusztráció, motivációs idézet, filmrészlet.
• Adhatjuk karácsonyra a nagyszülőknek vagy más rokonoknak a gyerekeket ábrázoló művet.
• Mehet esküvőre vagy évfordulóra, a közös szeretetteljes pillanatok megörökítéseként.
• Ballagásra, tizennyolcadik születésnapra.
• Nyugdíjba vonuláshoz vagy előléptetéshez.
• Vagy amit csak ki tudunk találni!

Bátran légy kreatív, és meglátod, a végeredményben nem fogsz csalódni!

KERESÉS
Hammer 354
megjelenik március elején!
A DIGITÁLIS KIADÁST
KERESD A LAPTAPÍR OLDALÁN!
FACEBOOK
NÉPSZERŰ
PETŐFI X HAMMER
az adások archívuma
SZERKESZTŐSÉGI KEDVENCEK
Cselőtei László
Cselőtei László
CSELŐTEI LÁSZLÓ
vezető szerkesztő
 1. TEMIC
  Terror Management Theory
 2. TESSERACT
  War Of Being
 3. OF MICE & MEN
  Tether
 4. GRAND MEXICAN WARLOCK
  Eulogy
 5. ANGELUS APATRIDA
  Aftermath
Zubor Olly - 300p
Zubor Olly - 300p
Zubor OLLY
online szerkesztő
 1. SUFFOCATION
  Hymns From The Apocrypha
 2. NIGHT IN GALES
  The Black Stream
 3. BJØRKØ
  Heartrot
 4. ASINHELL
  Impii Hora
 5. ROTTEN CASKET
  Zombicron
Posta Janos 24 - 300p
Posta Janos 24 - 300p
Posta János
szerkesztő
 1. THE VISION BLEAK
  Weird Tales
 2. SULDUSK
  Anthesis
 3. ALFAHANNE
  Vår tid är nu
 4. BORKNAGAR
  Fall
 5. ECCLESIA
  Ecclesia Militans
HAJÓGYÁR x hw