utolsø – Videoklip a debütáló EP nyitódalához: Elfújta a tél

Az Elfújta a tél című dalhoz készült el a szegedi/makói utolsø zenekar videoklipje, amelyet Csorváson forgattak Szécsényi Dániellel (No Total Films). Ez a számuk az október végén megjelent, 3 dalos bemutatkozó EP-jük, a Vártam rád záró tétele.

Az utolsø tagjai korábban olyan bandákban játszottak, mint a Kimondhatatlan, a Sudden Idea, a Chasing Rainbows, a Forbidden Noise, a Snassz és a Kétes, ezzel a formációval pedig az alternatív rockot bújtatják új, modern köntösbe, a tiszta éneket spoken worddel és screammel vegyítve. A debütáló anyag felvételét, keverését és maszterelést Vári Gábor végezte a Miracle Soundban.

A klipről a nuskullnak ezt mondták: “Szerettünk volna egy minőségi klipet, így megkerestük egy kedves ismerősünket. Látván a korábbi munkáit, bíztunk a meglátásában, így teljes mértékben rá hagyatkoztunk. Nem is igazán szóltunk bele abba, mit és hogyan csináljon, de mint utólag látjuk, nem is nagyon kellett volna, ugyanis a környezet, ahol fogattunk és Dani hozzáértése magáért beszél. Teljesen elégedettek vagyunk a videóval, és úgy hisszük, hogy a jövőben fogunk még együtt dolgozni Danival.


www.facebook.com/utolso.szeged

Szinte most találtunk csak igazán egymásra, sok zenekar elfogyasztása után itt a gondolatok végre közös úton haladnak. Ezt a zenekart a baráti kapcsolat jobban táplálja, mint a ‘szakmai’ rész. A dalokat közösen írjuk. A szövegeink nagy része hétköznapi dolgokat foglal magába, amiket az átlagemberek nap mint nap megélnek: szakítás, szerelem, szeretteink elvesztése stb. Ezt valaki könnyen, valaki nehezebben dolgozza fel. Bízunk benne, hogy a zenénk segít a könnyebb út megtalálásában.
Köszönetet szeretnénk mondani Vári Gabinak, Engi Pálmának, Gordan Edvardnak és Karsai Andrisnak.


utolsø – Vártam rád EP (2021)


01. Elfújta a tél
02. Vártam rád
03. Tiszta lap


Vártam rád EP – online


Lázár Balázs – spoken word, kiabálás
Balogh Ádám – ének, gitár
Nagy Gábor – gitár
Beke Zsolt – basszusgitár
Földi Bence – dobokKERESÉS
RÓLUNK

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Megosztás itt: facebook
Megosztás itt: twitter
Megosztás itt: pinterest
Megosztás itt: email
AKTUÁLIS SZÁM
NO. 340 – 2021/12-2022/01
INSTAGRAM
AKTUÁLIS GYŰJTŐI KIADÁS
NO. 340 – 2021/12-2022/01
FACEBOOK
NÉPSZERŰ
SZERKESZTŐSÉGI KEDVENCEK
Cselőtei László
Cselőtei László
CSELŐTEI LÁSZLÓ
vezető szerkesztő
 1. BULLET FOR MY VALENTINE - Bullet For My Valentine
 2. ASKING ALEXANDRIA - See What's On The Inside
 3. MASTODON - Hushed And Grim
 4. MANIMAL - Armegeddon
 5. WHITECHPEL - Kin
Lénárd László
Lénárd László
LÉNÁRD LÁSZLÓ
főszerkesztő
 1. EXODUS - Persona Non Grata
 2. MASTODON - Hushed And Grim
 3. KHEMMIS - Deceiver
 4. WOLFTOOTH - Blood & Iron
 5. BONDED - Into Blackness
Pintér Miklós
Pintér Miklós
PINTÉR MIKLÓS
szerkesztő
 1. JERRY CANTRELL - Brighten
 2. THE PINEAPPLE THIEF - Nothing But The Truth
 3. THRICE - Horizons/East
 4. COLOURSØUND - Coloursøund II
 5. THE LUCID - The Lucid
SPOTIFY – HANGPRÓBA
NO. 340 – 2021/12-2011/01
SPOTIFY – ZENÉSZFÜLLEL
NO. 340 – 2021/11-2022/01

HAMMER TV

Még tavaly októberben jelent meg a Dream Theater legfrissebb stúdiólemeze, a hét epikus szerzeményt tartalmazó A View From The Top Of The World. A csapat legfrissebb, negyedik videója a Transcending Time dalhoz készült el.
Különleges élő lemezzel jelentkezik március 25-én az Architects. A For Those That Wish To Exist At Abbey Road című élő anyag előzeteseként már itt is van az Impermanence videoklipje.