Skip to content

Tapasztald meg, mit tartogat számodra a lehetőségek szimfóniája!

Te is ábrándoztál már arról, hogy milyen jó lenne, ha könnyedén meg tudnál szabadulni a mindennapos stressztől, az érzelmi blokkoktól, a korlátozó hiedelmektől, és kiegyensúlyozottabb, nyugodtabb, kreatívabb, egyszóval boldogabb lennél?

A jó hír, hogy mindez nem lehetetlen és a megfelelő technikákkal egyszerűen és kényelmesen kivitelezhető. Mindeddig azt hitted, hogy ilyesmi csak a filmekben létezik? A végtelenbe és tovább blogjában olvashatsz a Symphony of Possibilities, azaz magyarra fordítva “lehetőségek szimfóniája” kezelésről. De hogy pontosan mi ez és hogyan működik? Mindjárt beavatunk a részletekbe!

Miről van szó pontosan?

Az Access Consciousness filozófiáról már biztosan hallottál, ez a rendszer többféle módszerrel dolgozik, ennek egyik a Symphony of Possibilities vagy röviden SOP. Ez a kifejezés valójában egy olyan energetikai kezelést takar, amely javítja a testben az energetikai áramlást, feloldja a korlátozó blokkokat, melyek gyakran tudat alatt gátolják a fejlődést és az előrelépést.

A kezelés maga egyáltalán nem jár kellemetlenséggel, sőt kifejezetten pihentető és megnyugtató, így az egyéb előnyei mellett relaxációs programnak is kiválóan alkalmas.

Hogyan zajlik egy SOP kezelés?

Miután megérkezel a facilitátorhoz, kellemes környezetben elhelyezkedsz egy kényelmes masszázságyon. Majd becsukod a szemed, és innentől kezdve gyakorlatilag nincs is semmi dolgod, mint kikapcsolódni és pihenni, elengedni a mindennapos rohanást és stresszt.

Elszundikálsz vagy meditatív állapotba kerülsz közben? Semmi gond, ez is azt jelzi, hogy a tested és a lelked is élvezi a kezelést. Közben persze a háttérben komoly munka zajlik: a facilitátor változást hoz létre az energetikai teredben, ezt olykor gyengéd érintések formájában végzi. Az energiablokkok feloldásával csillapodik benned a stressz, helyreáll az érzelmi egyensúlyod, tehát lesznek olyan változások, melyeket azonnal érezni fogsz.

Nagyjából 50 perc elteltével a SOP kezelés véget ér, te pedig sokkal kiegyensúlyozottabban érzed majd magad.

Milyen előnyökkel jár a módszer?

A SOP kezelés nem csupán “tüneti” megnyugvást nyújt, hanem hosszú távon is elősegíti az életminőséged javulását az alábbiak által:

• Helyreáll az érzelmi egyensúly: szabadulj meg azoktól a káros hiedelmektől, amik eddig visszatartottak egy boldogabb élettől!
• Kreatívabb és inspiráltabb leszel: engedd, hogy felszabadulhassanak a benned rejlő kreatív energiák, nyiss utat az inspirációnak!
• Csökkenő fizikai fájdalmak: azt hitted, örökre együtt kell élned a fájdalommal és diszkomfortérzettel? Nem kell beletörődnöd!
• Elmúlik a stressz: engedd el a felesleges frusztrációt, ne hagyd, hogy a körülmények miatt idegeskednek kelljen.
• Helló, új lehetőségek: üdvözöld az életedben a változást, ahogy új perspektívából tekintesz a világra, ez pedig új kapukat nyit meg előtted a boldogsághoz vezető úton.

Jól hangzik igaz? Ha szeretnél részt venni SOP kezelésen, keresd Kántás Katát vagy egy másik képzett facilitátort!

KERESÉS
Hammerworld no. 355
keresd az újságosoknál!
régi lapszámainkat
KERESD A LAPTAPIR.HU-n!
NÉPSZERŰ
FACEBOOK
SZERKESZTŐSÉGI KEDVENCEK
Cselőtei László
Cselőtei László
CSELŐTEI LÁSZLÓ
vezető szerkesztő
 1. DVNE
  Voidkind
 2. JUDAS PRIEST
  Invincible Shield
 3. BRUCE DICKINSON
  The Mandrake Project
 4. DAATH
  The Deceivers
 5. MUDFIELD
  Fehér Zászló
Zubor Olly - 300p
Zubor Olly - 300p
Zubor OLLY
online szerkesztő
 1. BORKNAGAR
  Fall
 2. VLTIMAS
  Epic
 3. MADDER MORTEM
  Old Eyes, New Heart
 4. SOVEREIGN
  Altered Realities
 5. JOB FOR A COWBOY
  Moon Healer
Posta Janos 24 - 300p
Posta Janos 24 - 300p
posta jános
szerkesztő
 1. BLOODRED HOURGLASS
  The Sun Still In Me (dal)
 2. CAVALERA
  Escape To The Void (dal)
 3. MINISTRY
  Goddamn White Trash (dal)
 4. BAD OMENS x POPPY
  VAN (Live) (dal)
 5. SOFT PLAY
  Act Violently (dal)
PETŐFI X HAMMER
az adások archívuma
HAJÓGYÁR x hw