Széles körű konferenciaszolgáltatások Hévízen

A szállodák corporate szolgáltatáscsomaggal várják a cégek, multinacionális vállalatok vendégeit. Több szállodában megtalálható konferenciaterem, így egyaránt találnak megoldást azok, akik kikapcsolódni szeretnének és azok is, akiknek munkájukból kifolyólag kell valamilyen helyszínt biztosítani alkalmazottaik vagy ügyfeleik, vendégeik számára.

Konferencia egy vidéki szállodában

Több indíttatása is lehet egy vállalatvezetésnek, ha vidéken szeretne megjelenni céges rendezvényeivel. Vannak olyan cégek, vállalatok, akik csapatépítő tréningeket vagy előadássorozatokat vidéken épp olyan színvonalas környezetben szeretnék megvalósítani, mint ahogy a fővárosban szokták ezt tenni.

A másik eset lehet például az, amikor egy vidéki vállalkozás tervez valamilyen programot, melyhez nem talál megfelelő méretű és megfelelő audio- és vizuáltechnikai ellátottságú konferenciatermet.

De az is előfordulhat, hogy egy családi nagyszabású rendezvény helyszínéül választanak egy konferenciatermet, például egy esküvő megrendezésére. Nem sok olyan hely van, ahol ez magas minőségben, sok egyéb lehetőséggel, külső és belső programokkal párosítva megtalálható.

Tartsa előadásait Hévízen!

A Dunántúl központjában, északról az M1-es, délről az M7-es autópályáról jól megközelíthető helyen, ráadásul szinte a Balaton csücskében található Hévíz, amely több évtizede világhírű az egyedülálló természetes gyógytaváról.

Távol a nyüzsgő városi forgalomtól, de mégis frekventált helyen található a Hotel Európa Fit****superior, amely az Év Szállása díj egyik nyertese volt 2021-ben, és méltán elismert gyógyászati és egészségmegőrző, bőrmegújító programjairól, wellness és spa élményeiről és konferenciaszolgáltatásairól is.

Pihenés és munka egyben

Az Európafitben két különböző méretű konferenciaterem található, mely egyaránt alkalmas előadások, workshopok, tréningek, valamint magán jellegű rendezvények megtartására is. A két terem különböző elrendezésben tudja fogadni vendégeit, professzionális konferenciaeszközeivel és a rendezvények szüneteiben gasztronómiai élvezetekkel kiegészítve.

A technikai felszereltség többek között magában foglalja az 5.1 Dolby Surround technológiát, a nagy méretű automata és beépített vetítővásznat, az LCD projektort. A rendezvények megvalósításában segít a hotel csapata és igény esetén plusz műsorok szervezésében is részt vesz.

Az előadások megtartása után mi sem kellemesebb, mint megmártózni a hideg-meleg habokban vagy egy jót szaunázni. A Hotel Európa Fit****superior felújított wellness- és spa részlege széles körű egészségmegőrző szolgáltatásokkal várja vendégeit az év minden időszakában.

Amennyiben Ön és cége a konferenciáját ebben a hotelben kívánja megrendezni, úgy kérje a hotel speciális ajánlatát, amely kedvezményes lehetőségeket biztosít a konferenciai és szállodai szolgáltatásokat egyaránt igénybe vevő vendégek számára. Részletekért látogasson el az Európafit honlapjára!

___

KERESÉS
AKTUÁLIS SZÁM
No. 344 – 2022/5
AKTUÁLIS GYŰJTŐI KIADÁS
No. 344 – 2022/5
FACEBOOK
NÉPSZERŰ
SZERKESZTŐSÉGI KEDVENCEK
Cselőtei László
Cselőtei László
CSELŐTEI LÁSZLÓ
vezető szerkesztő
 1. FOZZY
  Boombox
 2. BLACK SWAN
  Generation Mind
 3. DARE
  Road To Eden
 4. IBARAKI
  Rashomon
 5. RONNIE ATKINS
  Make It Count
Lénárd László
Lénárd László
LÉNÁRD LÁSZLÓ
főszerkesztő
 1. SLAYER
  South Of Heaven
 2. GHOST
  Impera
 3. RONNIE ATKINS
  Make It Count
 4. DESTRUCTION
  Diabolical
 5. DECAPITATED
  Cancel Culture
Pintér Miklós
Pintér Miklós
PINTÉR MIKLÓS
szerkesztő
 1. TOOL
  Lateralus
 2. MARK LANEGAN
  Phantom Radio
 3. AIRBAG
  Identity
 4. MALEVOLENCE
  Malicious Intent
 5. IGNITE
  Ignite
SPOTIFY – HANGPRÓBA
NO. 340 – 2021/12-2011/01
SPOTIFY – ZENÉSZFÜLLEL
NO. 340 – 2021/11-2022/01

HAMMER TV

Black And Gold címmel augusztus 19-én jelenik meg a dögös, metalos rock’n’rollt nyomató svéd Thundermother ötödik albuma, a 2020-as Heat Wave lemez utódja, második előzetesként pedig a klippel kísért I Don't Know You dallal lehet barátkozni.
Övergivenheten (kb. elhagyatottság) címmel augusztus 19-én jelenik meg az új Soilwork album, a 2019-es Verkligheten lemez utódja, első előzetesként pedig a klippel kísért címadó dallal lehet ismerkedni. A svédek legutóbbi kiadványa a 2020 végén megjelent A Whisp of the Atlantic EP volt.
Még 2018 végén vált netes szenzációvá a metalt tradicionális mongol hangszereken és énektechnikával előadó The Hu zenekar, az első lemezük pedig The Gereg címmel jött ki 2019 szeptemberében. Úgy volt, hogy a Sabaton vendégeként hozzánk is eljutnak majd, de a pandémia nem csupán ezt a tervüket tette tönkre.