Skip to content
☆☆☆☆☆ METAL & HARD ROCK 1986 ÓTA ☆☆☆☆☆

SOULFLY – A Fear Factory főnöke, Dino Cazares lesz a gitáros az amerikai turnén

A Fear Factory vezére, Dino Cazares gitározik majd a Soulfly amerikai turnéján, amely augusztus 20-án startol és tart egészen szeptember 25-ig. Egyelőre nincs hír arról, hogy Mark Rizzo gitáros miért nem vesz részt a túrán, csak annyit tudni róla, hogy még augusztusban turnéra indul a Whiskeydick nevű heavy metal honky tonk duóval, vagyis joggal feltételezhető, hogy kiszállt a Soulflyból.

Max Cavalera:Nagyon izgatott vagyok, hogy Dinóval osztozunk majd a színpadon. Egy igazi OG riffmester, így a Soulfly még keményebben szól majd, mint valaha! Dino legendásan zúzós gitárhangzása, keverve a Soulfly-jal, őrületesen fog szólni!

Dino Cazares:
Amikor 1991-ben először találkoztam Maxszel, tudtam, hogy nagy barátok leszünk. A bárpultnál álltam, ő pedig megragadta a karomat és azt kiáltotta: ‘Papa Capado’. Mire én: ‘Ki a f… vagy?’ Ő erre: ‘Max vagyok’, és onnantól kezdve már össze is jártunk. Még aznap este megmutattam neki a Fear Factory demóját a hotelszobájában – akkor éppen egy Los Angeles-i zenei kongresszuson voltunk. Annyira tetszett neki, hogy nem is akarta visszaadni, úgyhogy birkóznom kellett vele, hogy kivehessem a walkmanjéből! (nevet) Az volt ugyanis az egyetlen példányom. Max elmondta Monte Connernek, a Roadrunner Records A&R igazgatójának, hogy van ez az új demónk, amit hallania kell, így az akkori menedzserünk elküldte a demót Montenak. Előzőleg sok kiadó elutasított minket. A többi már történelem…”

Dino: “Az elmúlt 30 év alatt vendégszerepeltem Max néhány projektjében, és amikor csak tudtam, fel is ugrottam hozzájuk a színpadra. Nagy megtiszteltetés számomra, hogy Max mellett, másodgitárosként játszhatok majd ezen a turnén. Csodálatos lesz minden rajongó számára, ahogy elővezetünk majd egy válogatást a Soulfly dalaiból és néhány ismerős extra cuccra is lehet számítani.

Nagy tisztelet Maxnek és a családjának – köszönöm, hogy mindig otthon éreztem magam a Soulfly Tribe-ban. Nyomassuk! Um Dois Três Quatro!

KERESÉS
AKTUÁLIS SZÁM
No. 346 – 2022/7-8
AKTUÁLIS GYŰJTŐI KIADÁS
No. 346 / Kiss
FACEBOOK
NÉPSZERŰ
SZERKESZTŐSÉGI KEDVENCEK
Cselőtei László
Cselőtei László
CSELŐTEI LÁSZLÓ
vezető szerkesztő
 1. ICONIC
  Second Skin
 2. SAFFIRE
  Taming The Hurricane
 3. FIVE FINGER DEATH PUNCH
  AfterLife
 4. SOILWORK
  Overgivenheten
 5. COHEED AND CAMBRIA
  Vaxis II
Lénárd László
Lénárd László
LÉNÁRD LÁSZLÓ
főszerkesztő
 1. CAVE IN
  Heavy Pendulum
 2. THE HALO EFFECT
  Days Of The Lost
 3. SAFFIRE
  Taming The Hurricane
 4. FIVE FINGER DEATH PUNCH
  AfterLife
 5. DEF LEPPARD
  Diamond Star Halos
Pintér Miklós
Pintér Miklós
PINTÉR MIKLÓS
szerkesztő
 1. TOOL
  Fear Inoculum
 2. FAITH NO MORE
  The Real Thing
 3. PEARL JAM
  Vs.
 4. MEMPHIS MAY FIRE
  Remade in Misery
 5. IGNITE
  Our Darkest Days
PETŐFI X HAMMER
minden vasárnap 19 órától!
SPOTIFY – ZENÉSZFÜLLEL
NO. 340 – 2021/11-2022/01

HAMMER TV