Skip to content
☆☆☆☆☆ METAL & HARD ROCK 1986 ÓTA ☆☆☆☆☆

SINSAENUM – Közleményben vettek végső búcsút a társuktól, Joey Jordisontól

A mai napon nyilvános közleményben vett végső búcsút Joey Jordison dobostól a Sinsaenum zenekar, ahol az utóbbi öt évben játszott a július 26-án elhunyt ex-Slipknot dobos. A 46 éves zenész “békésen, álmában” hunyt el július 26-án, meg nem határozott okból. A death metal csapat eredetileg Frédéric Leclercq (Kreator, ex-Dragonforce) projektje volt, és Joey-val nagyjából egy időben csatlakozott a zenekarhoz Csihar Attila is. Két nagylemezt adtak ki, az utóbbi a 2018-ban megjelent Repulsion for Humanity volt.

Mélyen elszomorított minket barátunk és testvérünk, Joey Jordison elvesztése. Természetesen ő volt az egyik legnagyobb hatású dobos a műfajban, aki teljesen átírta a metal dobolás mikéntjét, és igazán megtisztelő volt, hogy ha kis részben is, de ezt megosztotta velünk. Olyasmit tett le az asztalra, amire egyetlen más zenész sem volt képes, a zene iránti szeretete és szenvedélye páratlan volt a megcsömörlött művészek világában……Joey a családunkhoz tartozott, és mint általában a családok, vitatkoztunk és sírtunk is, de leginkább nevettünk, ugyanakkor mélyen törődtünk egymással. Nyilvános imidzsének volt egy komoly tónusa, a gonosz külső dacára azonban a legnagyobb szíve volt, és szerencsésnek mondhatjuk magunkat, hogy ismerhettük a másik, érzékenyebb oldalát is. Joeynak is megvoltak a maga démonjai, és semmi sem fáj jobban, mint azt tudni, hogy megtettünk ugyan mindent, hogy segítsünk, de nem tudtunk hatni rá. Joey sosem érezte magát bárkinél jobbnak, mindent és mindenkit fontosabbnak tartott a saját igényeinél.

Teljes szívünkből együtt érzünk (a volt barátnőjével) Amandával, a családjával és az igaz barátokkal, akik törődtek vele. És köszönet minden rajongónknak és barátunknak, aki a gyász idején megkeresett minket.

Mindent figyelembe véve; a továbblépés eleinte nehéz lesz, különös tekintettel arra, hogy már nekiláttunk az új album megírásának, de kitartunk, és tisztelegni fogunk Joey öröksége előtt mindenben, amit a továbbiakban teszünk. A következő lemezt az ő emlékének szenteljük majd, hiszen Joey is ezt szerette volna.

‘Hails, and Horns’ – ahogy Joey mondaná. Hiányzol nekünk Jsaenum, örökké szeretni fogunk.

Még a múlt héten Frédéric Leclercq rendesen kiakadt a TMZ nevű bulvárlapra, amiért megosztották annak a 911-es segélyhívásnak a felvételét, amit Amanda eszközölt, miután holtan találta Joeyt. A két és fél perces felvételből az derült ki, hogy Amanda azért ment át a dobos házához, hogy megnézze, mi van vele, mivel hosszabb ideje nem hallott felőle. A hívás során jelezte, hogy Joey “nagyon rossz alkoholista”, akinek “egészségügyi problémái” vannak, és arról is beszélt, hogy a ház mozgásérzékelői napok óta nem észleltek semmilyen aktivitást.

KERESÉS
AKTUÁLIS SZÁM
No. 346 – 2022/7-8
AKTUÁLIS GYŰJTŐI KIADÁS
No. 346 / Kiss
FACEBOOK
NÉPSZERŰ
SZERKESZTŐSÉGI KEDVENCEK
Cselőtei László
Cselőtei László
CSELŐTEI LÁSZLÓ
vezető szerkesztő
 1. ICONIC
  Second Skin
 2. SAFFIRE
  Taming The Hurricane
 3. FIVE FINGER DEATH PUNCH
  AfterLife
 4. SOILWORK
  Overgivenheten
 5. COHEED AND CAMBRIA
  Vaxis II
Lénárd László
Lénárd László
LÉNÁRD LÁSZLÓ
főszerkesztő
 1. CAVE IN
  Heavy Pendulum
 2. THE HALO EFFECT
  Days Of The Lost
 3. SAFFIRE
  Taming The Hurricane
 4. FIVE FINGER DEATH PUNCH
  AfterLife
 5. DEF LEPPARD
  Diamond Star Halos
Pintér Miklós
Pintér Miklós
PINTÉR MIKLÓS
szerkesztő
 1. TOOL
  Fear Inoculum
 2. FAITH NO MORE
  The Real Thing
 3. PEARL JAM
  Vs.
 4. MEMPHIS MAY FIRE
  Remade in Misery
 5. IGNITE
  Our Darkest Days
PETŐFI X HAMMER
minden vasárnap 19 órától!
SPOTIFY – ZENÉSZFÜLLEL
NO. 340 – 2021/11-2022/01

HAMMER TV