SINSAENUM – Közleményben vettek végső búcsút a társuktól, Joey Jordisontól

A mai napon nyilvános közleményben vett végső búcsút Joey Jordison dobostól a Sinsaenum zenekar, ahol az utóbbi öt évben játszott a július 26-án elhunyt ex-Slipknot dobos. A 46 éves zenész “békésen, álmában” hunyt el július 26-án, meg nem határozott okból. A death metal csapat eredetileg Frédéric Leclercq (Kreator, ex-Dragonforce) projektje volt, és Joey-val nagyjából egy időben csatlakozott a zenekarhoz Csihar Attila is. Két nagylemezt adtak ki, az utóbbi a 2018-ban megjelent Repulsion for Humanity volt.

Mélyen elszomorított minket barátunk és testvérünk, Joey Jordison elvesztése. Természetesen ő volt az egyik legnagyobb hatású dobos a műfajban, aki teljesen átírta a metal dobolás mikéntjét, és igazán megtisztelő volt, hogy ha kis részben is, de ezt megosztotta velünk. Olyasmit tett le az asztalra, amire egyetlen más zenész sem volt képes, a zene iránti szeretete és szenvedélye páratlan volt a megcsömörlött művészek világában……Joey a családunkhoz tartozott, és mint általában a családok, vitatkoztunk és sírtunk is, de leginkább nevettünk, ugyanakkor mélyen törődtünk egymással. Nyilvános imidzsének volt egy komoly tónusa, a gonosz külső dacára azonban a legnagyobb szíve volt, és szerencsésnek mondhatjuk magunkat, hogy ismerhettük a másik, érzékenyebb oldalát is. Joeynak is megvoltak a maga démonjai, és semmi sem fáj jobban, mint azt tudni, hogy megtettünk ugyan mindent, hogy segítsünk, de nem tudtunk hatni rá. Joey sosem érezte magát bárkinél jobbnak, mindent és mindenkit fontosabbnak tartott a saját igényeinél.

Teljes szívünkből együtt érzünk (a volt barátnőjével) Amandával, a családjával és az igaz barátokkal, akik törődtek vele. És köszönet minden rajongónknak és barátunknak, aki a gyász idején megkeresett minket.

Mindent figyelembe véve; a továbblépés eleinte nehéz lesz, különös tekintettel arra, hogy már nekiláttunk az új album megírásának, de kitartunk, és tisztelegni fogunk Joey öröksége előtt mindenben, amit a továbbiakban teszünk. A következő lemezt az ő emlékének szenteljük majd, hiszen Joey is ezt szerette volna.

‘Hails, and Horns’ – ahogy Joey mondaná. Hiányzol nekünk Jsaenum, örökké szeretni fogunk.

Még a múlt héten Frédéric Leclercq rendesen kiakadt a TMZ nevű bulvárlapra, amiért megosztották annak a 911-es segélyhívásnak a felvételét, amit Amanda eszközölt, miután holtan találta Joeyt. A két és fél perces felvételből az derült ki, hogy Amanda azért ment át a dobos házához, hogy megnézze, mi van vele, mivel hosszabb ideje nem hallott felőle. A hívás során jelezte, hogy Joey “nagyon rossz alkoholista”, akinek “egészségügyi problémái” vannak, és arról is beszélt, hogy a ház mozgásérzékelői napok óta nem észleltek semmilyen aktivitást.

KERESÉS
RÓLUNK

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Megosztás itt: facebook
Megosztás itt: twitter
Megosztás itt: pinterest
Megosztás itt: email
AKTUÁLIS SZÁM
NO. 340 – 2021/12-2022/01
INSTAGRAM
AKTUÁLIS GYŰJTŐI KIADÁS
NO. 340 – 2021/12-2022/01
FACEBOOK
NÉPSZERŰ
SZERKESZTŐSÉGI KEDVENCEK
Cselőtei László
Cselőtei László
CSELŐTEI LÁSZLÓ
vezető szerkesztő
 1. BULLET FOR MY VALENTINE - Bullet For My Valentine
 2. ASKING ALEXANDRIA - See What's On The Inside
 3. MASTODON - Hushed And Grim
 4. MANIMAL - Armegeddon
 5. WHITECHPEL - Kin
Lénárd László
Lénárd László
LÉNÁRD LÁSZLÓ
főszerkesztő
 1. EXODUS - Persona Non Grata
 2. MASTODON - Hushed And Grim
 3. KHEMMIS - Deceiver
 4. WOLFTOOTH - Blood & Iron
 5. BONDED - Into Blackness
Pintér Miklós
Pintér Miklós
PINTÉR MIKLÓS
szerkesztő
 1. JERRY CANTRELL - Brighten
 2. THE PINEAPPLE THIEF - Nothing But The Truth
 3. THRICE - Horizons/East
 4. COLOURSØUND - Coloursøund II
 5. THE LUCID - The Lucid
SPOTIFY – HANGPRÓBA
NO. 340 – 2021/12-2011/01
SPOTIFY – ZENÉSZFÜLLEL
NO. 340 – 2021/11-2022/01

HAMMER TV

Time To Die címmel megjelent és végig is hallgatható a stoner/sludge vonalas budapesti Red Swamp harmadik albuma, a Quarantine dalhoz pedig egy friss videoklip is született.
Atonement címmel még 2017-ben látott napvilágot az amerikai death metal intézmény, az 1988-ban megalapított Immolation tizedik nagylemeze, február 18-án pedig már jön is Ross Dolanék új albuma, az Acts Of God.