SOULFLY – A Fear Factory főnöke, Dico Cazares lesz a gitáros az amerikai turnén

A Fear Factory vezére, Dino Cazares gitározik majd a Soulfly amerikai turnéján, amely augusztus 20-án startol és tart egészen szeptember 25-ig. Egyelőre nincs hír arról, hogy Mark Rizzo gitáros miért nem vesz részt a túrán, csak annyit tudni róla, hogy még augusztusban turnéra indul a Whiskeydick nevű heavy metal honky tonk duóval, vagyis joggal feltételezhető, hogy kiszállt a Soulflyból.

Max Cavalera:Nagyon izgatott vagyok, hogy Dinóval osztozunk majd a színpadon. Egy igazi OG riffmester, így a Soulfly még keményebben szól majd, mint valaha! Dino legendásan zúzós gitárhangzása, keverve a Soulfly-jal, őrületesen fog szólni!

Dino Cazares:
Amikor 1991-ben először találkoztam Maxszel, tudtam, hogy nagy barátok leszünk. A bárpultnál álltam, ő pedig megragadta a karomat és azt kiáltotta: ‘Papa Capado’. Mire én: ‘Ki a f… vagy?’ Ő erre: ‘Max vagyok’, és onnantól kezdve már össze is jártunk. Még aznap este megmutattam neki a Fear Factory demóját a hotelszobájában – akkor éppen egy Los Angeles-i zenei kongresszuson voltunk. Annyira tetszett neki, hogy nem is akarta visszaadni, úgyhogy birkóznom kellett vele, hogy kivehessem a walkmanjéből! (nevet) Az volt ugyanis az egyetlen példányom. Max elmondta Monte Connernek, a Roadrunner Records A&R igazgatójának, hogy van ez az új demónk, amit hallania kell, így az akkori menedzserünk elküldte a demót Montenak. Előzőleg sok kiadó elutasított minket. A többi már történelem…”

Dino: “Az elmúlt 30 év alatt vendégszerepeltem Max néhány projektjében, és amikor csak tudtam, fel is ugrottam hozzájuk a színpadra. Nagy megtiszteltetés számomra, hogy Max mellett, másodgitárosként játszhatok majd ezen a turnén. Csodálatos lesz minden rajongó számára, ahogy elővezetünk majd egy válogatást a Soulfly dalaiból és néhány ismerős extra cuccra is lehet számítani.

Nagy tisztelet Maxnek és a családjának – köszönöm, hogy mindig otthon éreztem magam a Soulfly Tribe-ban. Nyomassuk! Um Dois Três Quatro!

KERESÉS
RÓLUNK

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Megosztás itt: facebook
Megosztás itt: twitter
Megosztás itt: pinterest
Megosztás itt: email
AKTUÁLIS SZÁM
NO. 340 – 2021/12-2022/01
INSTAGRAM
AKTUÁLIS GYŰJTŐI KIADÁS
NO. 340 – 2021/12-2022/01
FACEBOOK
NÉPSZERŰ
SZERKESZTŐSÉGI KEDVENCEK
Cselőtei László
Cselőtei László
CSELŐTEI LÁSZLÓ
vezető szerkesztő
 1. BULLET FOR MY VALENTINE - Bullet For My Valentine
 2. ASKING ALEXANDRIA - See What's On The Inside
 3. MASTODON - Hushed And Grim
 4. MANIMAL - Armegeddon
 5. WHITECHPEL - Kin
Lénárd László
Lénárd László
LÉNÁRD LÁSZLÓ
főszerkesztő
 1. EXODUS - Persona Non Grata
 2. MASTODON - Hushed And Grim
 3. KHEMMIS - Deceiver
 4. WOLFTOOTH - Blood & Iron
 5. BONDED - Into Blackness
Pintér Miklós
Pintér Miklós
PINTÉR MIKLÓS
szerkesztő
 1. JERRY CANTRELL - Brighten
 2. THE PINEAPPLE THIEF - Nothing But The Truth
 3. THRICE - Horizons/East
 4. COLOURSØUND - Coloursøund II
 5. THE LUCID - The Lucid
SPOTIFY – HANGPRÓBA
NO. 340 – 2021/12-2011/01
SPOTIFY – ZENÉSZFÜLLEL
NO. 340 – 2021/11-2022/01

HAMMER TV

2020 legelején jelent meg a legutóbbi Serious Black album, a Suite 226, amelyen még Urban Breed (ex-Bloodbound, ex-Tad Morose) énekelt, a svéd frontember azonban tavasszal kiszállt a power metal brigádból, az utódja pedig a szerb Nikola Mijić lett.
A Brit Heavy Metal Új Hullámának világát idézi fel a houstoni Night Cobra, amelynek bemutatkozó EP-je két éve jelent meg (In Praise of the Shadow), a debütáló nagylemezük pedig február 11-én lát majd napvilágot Dawn of the Serpent címmel.