Skip to content

SOULFLY – A Fear Factory főnöke, Dico Cazares lesz a gitáros az amerikai turnén

A Fear Factory vezére, Dino Cazares gitározik majd a Soulfly amerikai turnéján, amely augusztus 20-án startol és tart egészen szeptember 25-ig. Egyelőre nincs hír arról, hogy Mark Rizzo gitáros miért nem vesz részt a túrán, csak annyit tudni róla, hogy még augusztusban turnéra indul a Whiskeydick nevű heavy metal honky tonk duóval, vagyis joggal feltételezhető, hogy kiszállt a Soulflyból.

Max Cavalera:Nagyon izgatott vagyok, hogy Dinóval osztozunk majd a színpadon. Egy igazi OG riffmester, így a Soulfly még keményebben szól majd, mint valaha! Dino legendásan zúzós gitárhangzása, keverve a Soulfly-jal, őrületesen fog szólni!

Dino Cazares:
Amikor 1991-ben először találkoztam Maxszel, tudtam, hogy nagy barátok leszünk. A bárpultnál álltam, ő pedig megragadta a karomat és azt kiáltotta: ‘Papa Capado’. Mire én: ‘Ki a f… vagy?’ Ő erre: ‘Max vagyok’, és onnantól kezdve már össze is jártunk. Még aznap este megmutattam neki a Fear Factory demóját a hotelszobájában – akkor éppen egy Los Angeles-i zenei kongresszuson voltunk. Annyira tetszett neki, hogy nem is akarta visszaadni, úgyhogy birkóznom kellett vele, hogy kivehessem a walkmanjéből! (nevet) Az volt ugyanis az egyetlen példányom. Max elmondta Monte Connernek, a Roadrunner Records A&R igazgatójának, hogy van ez az új demónk, amit hallania kell, így az akkori menedzserünk elküldte a demót Montenak. Előzőleg sok kiadó elutasított minket. A többi már történelem…”

Dino: „Az elmúlt 30 év alatt vendégszerepeltem Max néhány projektjében, és amikor csak tudtam, fel is ugrottam hozzájuk a színpadra. Nagy megtiszteltetés számomra, hogy Max mellett, másodgitárosként játszhatok majd ezen a turnén. Csodálatos lesz minden rajongó számára, ahogy elővezetünk majd egy válogatást a Soulfly dalaiból és néhány ismerős extra cuccra is lehet számítani.

Nagy tisztelet Maxnek és a családjának – köszönöm, hogy mindig otthon éreztem magam a Soulfly Tribe-ban. Nyomassuk! Um Dois Três Quatro!

KERESÉS
Hammerworld no. 355
keresd az újságosoknál!
régi lapszámainkat
KERESD A LAPTAPIR.HU-n!
NÉPSZERŰ
FACEBOOK
SZERKESZTŐSÉGI KEDVENCEK
Cselőtei László
Cselőtei László
CSELŐTEI LÁSZLÓ
vezető szerkesztő
 1. DVNE
  Voidkind
 2. JUDAS PRIEST
  Invincible Shield
 3. BRUCE DICKINSON
  The Mandrake Project
 4. DAATH
  The Deceivers
 5. MUDFIELD
  Fehér Zászló
Zubor Olly - 300p
Zubor Olly - 300p
Zubor OLLY
online szerkesztő
 1. BORKNAGAR
  Fall
 2. VLTIMAS
  Epic
 3. MADDER MORTEM
  Old Eyes, New Heart
 4. SOVEREIGN
  Altered Realities
 5. JOB FOR A COWBOY
  Moon Healer
331NorbiHP2021
331NorbiHP2021
Uzseka Norbert
munkatárs
 1. MIND’S MIRRORS
  Forever Is Not Nearly Long Enough
 2. AUTOPILOT
  It Might Be Gone Forever
 3. BRUCE DICKINSON
  The Mandrake Project
 4. MAGMA RISE
  Neither Land Nor Sea
 5. DVNE
  Voidkind
PETŐFI X HAMMER
az adások archívuma
HAJÓGYÁR x hw