SALVUS – Új dal és videóklip: Héthatár

Héthatár címmel egy vadonatúj klipes dallal jelentkezett a Salvus zenekar.

Nemrég ezt az új dalt rakta össze a zenekar, és azzal lendülettel egy klip is forgott hozzá a Carbon Head produkció segítségével. A legutóbbi akusztikus kiruccanás után ismét a jól megszokott energiával és a zenekartól elvárt húsbavágó szöveggel, tartalommal és iróniával csapunk az asztalra…

A hangzásért ismét Vári Gábor mágus felelt, illetve itt debütál a nemrég visszatért gitárosunk, Kokavecz András is.

Jelenleg a Phoenix RT-vel és a Nova Prospecttel közös miniturné keretén belül járjuk az országot, április 8-án a Dürer Kertben lesz az idei első pesti koncertünk. Várunk mindenkit az eseményeken!www.facebook.com/salvusmusicSALVUS – Héthatár (2022)“Az új klipet ismét Lerch Péter és Nagy Viktor profizmusára bíztuk, hatalmas pacsi innen is a remek hangulatú forgatásért.”


A Túl az Operencián dalról:Ahogy ígértük, ez most egy kicsit más jellegű darab, zenei tekintetben talán a legvisszafogottabb, ami valaha született a zenekar műhelyében. A témáját tekintve most is a körülöttünk lévő világra és a mindennapi életünkre reflektálunk, csak ezúttal megpróbáltuk mindezt egy kisgyermek szemén át látni.SALVUS – Túl az Óperencián (2022)


KERESÉS
AKTUÁLIS SZÁM
No. 344 – 2022/5
AKTUÁLIS GYŰJTŐI KIADÁS
No. 344 – 2022/5
FACEBOOK
NÉPSZERŰ
SZERKESZTŐSÉGI KEDVENCEK
Cselőtei László
Cselőtei László
CSELŐTEI LÁSZLÓ
vezető szerkesztő
 1. FOZZY
  Boombox
 2. BLACK SWAN
  Generation Mind
 3. DARE
  Road To Eden
 4. IBARAKI
  Rashomon
 5. RONNIE ATKINS
  Make It Count
Lénárd László
Lénárd László
LÉNÁRD LÁSZLÓ
főszerkesztő
 1. SLAYER
  South Of Heaven
 2. GHOST
  Impera
 3. RONNIE ATKINS
  Make It Count
 4. DESTRUCTION
  Diabolical
 5. DECAPITATED
  Cancel Culture
Pintér Miklós
Pintér Miklós
PINTÉR MIKLÓS
szerkesztő
 1. TOOL
  Lateralus
 2. MARK LANEGAN
  Phantom Radio
 3. AIRBAG
  Identity
 4. MALEVOLENCE
  Malicious Intent
 5. IGNITE
  Ignite
SPOTIFY – HANGPRÓBA
NO. 340 – 2021/12-2011/01
SPOTIFY – ZENÉSZFÜLLEL
NO. 340 – 2021/11-2022/01

HAMMER TV

Black And Gold címmel augusztus 19-én jelenik meg a dögös, metalos rock’n’rollt nyomató svéd Thundermother ötödik albuma, a 2020-as Heat Wave lemez utódja, második előzetesként pedig a klippel kísért I Don't Know You dallal lehet barátkozni.
Övergivenheten (kb. elhagyatottság) címmel augusztus 19-én jelenik meg az új Soilwork album, a 2019-es Verkligheten lemez utódja, első előzetesként pedig a klippel kísért címadó dallal lehet ismerkedni. A svédek legutóbbi kiadványa a 2020 végén megjelent A Whisp of the Atlantic EP volt.
Még 2018 végén vált netes szenzációvá a metalt tradicionális mongol hangszereken és énektechnikával előadó The Hu zenekar, az első lemezük pedig The Gereg címmel jött ki 2019 szeptemberében. Úgy volt, hogy a Sabaton vendégeként hozzánk is eljutnak majd, de a pandémia nem csupán ezt a tervüket tette tönkre.