QUEENSRYCHE – Parker Lundgren gitáros kilépett a zenekarból

Kilépett a Queensryche-ból Parker Lundgren gitáros, aki 2009 óta volt a csapat tagja. Lundgren előzőleg a seattle-i Sledgeback gitárosa volt, azt a punk bandát Szakácsi Greg (C.A.F.B.) alapította, miután Magyarországról az USA-ba költözött. A gitáros játéka a négy legutóbbi Queensryche lemezen hallható, a 2011-es Dedicated To Chaostól a 2019-es The Verdictig.

A zenekar közleménye:Üdv Queensrÿche rajongók! Parker Lundgren gitáros nemrégiben úgy döntött, hogy kilép a zenekarból, hogy üzleti vállalkozásaira koncentrálhasson, amelyekbe az elmúlt években nagyon sok energiát fektetett. Több mint egy évtizeden keresztül nagy öröm volt azt látni, hogy gitárosként, dalszerzőként, és ami a legfontosabb, csodálatos emberként mekkorát fejlődött. Parker számunkra mindig is családtag marad, és maximális sikereket kívánunk neki a vállalkozásaihoz!Parker Lundgren:Néhány éve mélyen elmerültem egyrészt a gitárok, másrészt egyéb ritka és lenyűgöző hangszerek gyűjtésében, valamint értékesítésében. Ez a szenvedély vezetett a Diablo Guitars nevű gitárboltom 2019-es megnyitásához. Azóta az üzlet tovább bővült, nemrég pedig vásároltam egy üzlethelyiséget is, ahol teljes körű szerviz szolgáltatást is nyújtunk. Továbbá a feleségemmel tavaly megnyitottuk a Lucky Devil Latte kávézót, amelyből gyorsan kifejlődött egy kisebb hálózat.

A vállalkozások és az azokból fakadó felelősség miatt egyre kevesebb időm maradt a Queensrÿche-ra. Nem tudok már annyi időt és figyelmet szentelni a zenekarnak, amennyit megérdemel. Ezen okok miatt hoztam meg azt a nehéz döntést.

Szeretném megköszönni a barátaimnak, a családomnak és a rajongóknak, hogy az elmúlt 13 évet egy csodálatos utazássá tették számomra. Csakis a legjobbakat kívánom a zenekari társaimnak, a stábnak és mindenkinek, aki támogatott minket.
KERESÉS
RÓLUNK

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Megosztás itt: facebook
Megosztás itt: twitter
Megosztás itt: pinterest
Megosztás itt: email
AKTUÁLIS SZÁM
NO. 340 – 2021/12-2022/01
INSTAGRAM
AKTUÁLIS GYŰJTŐI KIADÁS
NO. 340 – 2021/12-2022/01
FACEBOOK
NÉPSZERŰ
SZERKESZTŐSÉGI KEDVENCEK
Cselőtei László
Cselőtei László
CSELŐTEI LÁSZLÓ
vezető szerkesztő
 1. BULLET FOR MY VALENTINE - Bullet For My Valentine
 2. ASKING ALEXANDRIA - See What's On The Inside
 3. MASTODON - Hushed And Grim
 4. MANIMAL - Armegeddon
 5. WHITECHPEL - Kin
Lénárd László
Lénárd László
LÉNÁRD LÁSZLÓ
főszerkesztő
 1. EXODUS - Persona Non Grata
 2. MASTODON - Hushed And Grim
 3. KHEMMIS - Deceiver
 4. WOLFTOOTH - Blood & Iron
 5. BONDED - Into Blackness
Pintér Miklós
Pintér Miklós
PINTÉR MIKLÓS
szerkesztő
 1. JERRY CANTRELL - Brighten
 2. THE PINEAPPLE THIEF - Nothing But The Truth
 3. THRICE - Horizons/East
 4. COLOURSØUND - Coloursøund II
 5. THE LUCID - The Lucid
SPOTIFY – HANGPRÓBA
NO. 340 – 2021/12-2011/01
SPOTIFY – ZENÉSZFÜLLEL
NO. 340 – 2021/11-2022/01

HAMMER TV

Még tavaly októberben jelent meg a Dream Theater legfrissebb stúdiólemeze, a hét epikus szerzeményt tartalmazó A View From The Top Of The World. A csapat legfrissebb, negyedik videója a Transcending Time dalhoz készült el.
Különleges élő lemezzel jelentkezik március 25-én az Architects. A For Those That Wish To Exist At Abbey Road című élő anyag előzeteseként már itt is van az Impermanence videoklipje.