Skip to content
☆☆☆☆☆ METAL & HARD ROCK 1986 ÓTA ☆☆☆☆☆

QUEENSRYCHE – Parker Lundgren gitáros kilépett a zenekarból

Kilépett a Queensryche-ból Parker Lundgren gitáros, aki 2009 óta volt a csapat tagja. Lundgren előzőleg a seattle-i Sledgeback gitárosa volt, azt a punk bandát Szakácsi Greg (C.A.F.B.) alapította, miután Magyarországról az USA-ba költözött. A gitáros játéka a négy legutóbbi Queensryche lemezen hallható, a 2011-es Dedicated To Chaostól a 2019-es The Verdictig.

A zenekar közleménye:Üdv Queensrÿche rajongók! Parker Lundgren gitáros nemrégiben úgy döntött, hogy kilép a zenekarból, hogy üzleti vállalkozásaira koncentrálhasson, amelyekbe az elmúlt években nagyon sok energiát fektetett. Több mint egy évtizeden keresztül nagy öröm volt azt látni, hogy gitárosként, dalszerzőként, és ami a legfontosabb, csodálatos emberként mekkorát fejlődött. Parker számunkra mindig is családtag marad, és maximális sikereket kívánunk neki a vállalkozásaihoz!Parker Lundgren:Néhány éve mélyen elmerültem egyrészt a gitárok, másrészt egyéb ritka és lenyűgöző hangszerek gyűjtésében, valamint értékesítésében. Ez a szenvedély vezetett a Diablo Guitars nevű gitárboltom 2019-es megnyitásához. Azóta az üzlet tovább bővült, nemrég pedig vásároltam egy üzlethelyiséget is, ahol teljes körű szerviz szolgáltatást is nyújtunk. Továbbá a feleségemmel tavaly megnyitottuk a Lucky Devil Latte kávézót, amelyből gyorsan kifejlődött egy kisebb hálózat.

A vállalkozások és az azokból fakadó felelősség miatt egyre kevesebb időm maradt a Queensrÿche-ra. Nem tudok már annyi időt és figyelmet szentelni a zenekarnak, amennyit megérdemel. Ezen okok miatt hoztam meg azt a nehéz döntést.

Szeretném megköszönni a barátaimnak, a családomnak és a rajongóknak, hogy az elmúlt 13 évet egy csodálatos utazássá tették számomra. Csakis a legjobbakat kívánom a zenekari társaimnak, a stábnak és mindenkinek, aki támogatott minket.
KERESÉS
AKTUÁLIS SZÁM
No. 346 – 2022/7-8
AKTUÁLIS GYŰJTŐI KIADÁS
No. 346 / Kiss
FACEBOOK
NÉPSZERŰ
SZERKESZTŐSÉGI KEDVENCEK
Cselőtei László
Cselőtei László
CSELŐTEI LÁSZLÓ
vezető szerkesztő
 1. ICONIC
  Second Skin
 2. SAFFIRE
  Taming The Hurricane
 3. FIVE FINGER DEATH PUNCH
  AfterLife
 4. SOILWORK
  Overgivenheten
 5. COHEED AND CAMBRIA
  Vaxis II
Lénárd László
Lénárd László
LÉNÁRD LÁSZLÓ
főszerkesztő
 1. CAVE IN
  Heavy Pendulum
 2. THE HALO EFFECT
  Days Of The Lost
 3. SAFFIRE
  Taming The Hurricane
 4. FIVE FINGER DEATH PUNCH
  AfterLife
 5. DEF LEPPARD
  Diamond Star Halos
Pintér Miklós
Pintér Miklós
PINTÉR MIKLÓS
szerkesztő
 1. TOOL
  Fear Inoculum
 2. FAITH NO MORE
  The Real Thing
 3. PEARL JAM
  Vs.
 4. MEMPHIS MAY FIRE
  Remade in Misery
 5. IGNITE
  Our Darkest Days
PETŐFI X HAMMER
minden vasárnap 19 órától!
SPOTIFY – ZENÉSZFÜLLEL
NO. 340 – 2021/11-2022/01

HAMMER TV