Skip to content
☆☆☆☆☆ METAL & HARD ROCK 1986 ÓTA ☆☆☆☆☆

LIMP BIZKIT – Miért nincs új album már tíz éve? Wes Borland elmondta

Most már tíz éve annak, hogy megjelent az utolsó Limp Bizkit album, a Gold Cobra, és ugyan voltak olyan hírek, hogy az utódját felvették Ross Robinson producerrel, ennek a Stampede Of The Disco Elephant című lemeznek azóta se híre, se hamva. 2013-ban ugyan kiadtak egy Ready To Go című dalt (Lil Wayne-nel), majd egy Ministry feldolgozás (Thieves) mellett további dalaik is napvilágot láttak (Endless Slaughter, Lightz), de lemez nem érkezett azóta sem.

Wes Borland most a Drinks With Johnny-nak beszélt arról, hogy miért nincs új Limp Bizkit album.


Az elmúlt 10 évben a Bizkit többször is stúdiózott, megpróbáltunk befejezni egy lemezt. Hétszer is voltunk különböző stúdiókban, melóztunk a dolgainkon. Fred (Fred Durst énekes) azonban folyamatosan elégedetlen volt a vízióval. Kiadtunk kislemezeket, elkészítettük a Ready To Go-t, és volt egy másik kislemezünk is, az Endless Slaughter 2014-ben…


De Fred… Azt hiszem, hogy ő most kezd eljutni a lényeghez. Hozzávetőlegesen 35 felvett dalunk, mármint zeneileg, Fred pedig fel is énekelt jó néhányat, aztán kikukázott mindent: ‘Bakker, ezeket dobjuk ki! Szerintem most végre eljutott Fred arra a pontra, hogy kiválasztja azokat a dalokat, amelyekkel végül megbarátkozott, és be is fejezi ezeket. Aztán pedig elvégezzük a végső munkálatokat a lemezen. Szóval, drukkolok.


Van valami elképzelésed arról, hogy mi lehet az ütemterv? Nyilvánvalóan nem fog megtörténni a nyári koncertjeitek előtt.

Nem, a koncertek előtt semmiképpen. De nem én felelek Fred énekéért. Én már régen végeztem a saját dolgommal. De az is biztos, hogy ha felénekli a dalokat, utána még játszom egy kicsit, a végső simitásokat is megcsinálom.

Ez a kib…ott Fred Durst a legnagyobb kedvencből a világ leggyűlöltebb emberévé vált. Fel is oszlottunk egy időre, ő pedig most próbálja megtalálni a helyét egy csomó dalban. Fred annyira tehetséges, és annyira szeretem őt, mintha a testvérem lenne. De ha nem áll készen a dologra, akkor nem áll készen rá.”

KERESÉS
AKTUÁLIS SZÁM
No. 346 – 2022/7-8
AKTUÁLIS GYŰJTŐI KIADÁS
No. 346 / Kiss
FACEBOOK
NÉPSZERŰ
SZERKESZTŐSÉGI KEDVENCEK
Cselőtei László
Cselőtei László
CSELŐTEI LÁSZLÓ
vezető szerkesztő
 1. ICONIC
  Second Skin
 2. SAFFIRE
  Taming The Hurricane
 3. FIVE FINGER DEATH PUNCH
  AfterLife
 4. SOILWORK
  Overgivenheten
 5. COHEED AND CAMBRIA
  Vaxis II
Lénárd László
Lénárd László
LÉNÁRD LÁSZLÓ
főszerkesztő
 1. CAVE IN
  Heavy Pendulum
 2. THE HALO EFFECT
  Days Of The Lost
 3. SAFFIRE
  Taming The Hurricane
 4. FIVE FINGER DEATH PUNCH
  AfterLife
 5. DEF LEPPARD
  Diamond Star Halos
Pintér Miklós
Pintér Miklós
PINTÉR MIKLÓS
szerkesztő
 1. TOOL
  Fear Inoculum
 2. FAITH NO MORE
  The Real Thing
 3. PEARL JAM
  Vs.
 4. MEMPHIS MAY FIRE
  Remade in Misery
 5. IGNITE
  Our Darkest Days
PETŐFI X HAMMER
minden vasárnap 19 órától!
SPOTIFY – ZENÉSZFÜLLEL
NO. 340 – 2021/11-2022/01

HAMMER TV