Skip to content

LIMP BIZKIT – Miért nincs új album már tíz éve? Wes Borland elmondta

Most már tíz éve annak, hogy megjelent az utolsó Limp Bizkit album, a Gold Cobra, és ugyan voltak olyan hírek, hogy az utódját felvették Ross Robinson producerrel, ennek a Stampede Of The Disco Elephant című lemeznek azóta se híre, se hamva. 2013-ban ugyan kiadtak egy Ready To Go című dalt (Lil Wayne-nel), majd egy Ministry feldolgozás (Thieves) mellett további dalaik is napvilágot láttak (Endless Slaughter, Lightz), de lemez nem érkezett azóta sem.

Wes Borland most a Drinks With Johnny-nak beszélt arról, hogy miért nincs új Limp Bizkit album.


Az elmúlt 10 évben a Bizkit többször is stúdiózott, megpróbáltunk befejezni egy lemezt. Hétszer is voltunk különböző stúdiókban, melóztunk a dolgainkon. Fred (Fred Durst énekes) azonban folyamatosan elégedetlen volt a vízióval. Kiadtunk kislemezeket, elkészítettük a Ready To Go-t, és volt egy másik kislemezünk is, az Endless Slaughter 2014-ben…


De Fred… Azt hiszem, hogy ő most kezd eljutni a lényeghez. Hozzávetőlegesen 35 felvett dalunk, mármint zeneileg, Fred pedig fel is énekelt jó néhányat, aztán kikukázott mindent: ‘Bakker, ezeket dobjuk ki! Szerintem most végre eljutott Fred arra a pontra, hogy kiválasztja azokat a dalokat, amelyekkel végül megbarátkozott, és be is fejezi ezeket. Aztán pedig elvégezzük a végső munkálatokat a lemezen. Szóval, drukkolok.


Van valami elképzelésed arról, hogy mi lehet az ütemterv? Nyilvánvalóan nem fog megtörténni a nyári koncertjeitek előtt.

Nem, a koncertek előtt semmiképpen. De nem én felelek Fred énekéért. Én már régen végeztem a saját dolgommal. De az is biztos, hogy ha felénekli a dalokat, utána még játszom egy kicsit, a végső simitásokat is megcsinálom.

Ez a kib…ott Fred Durst a legnagyobb kedvencből a világ leggyűlöltebb emberévé vált. Fel is oszlottunk egy időre, ő pedig most próbálja megtalálni a helyét egy csomó dalban. Fred annyira tehetséges, és annyira szeretem őt, mintha a testvérem lenne. De ha nem áll készen a dologra, akkor nem áll készen rá.”

KERESÉS
Hammerworld No. 353
kapható országszerte!
DIGITÁLIS KIADÁSOK
a laptapír kínálatában!
FACEBOOK
NÉPSZERŰ
PETŐFI X HAMMER
az adások archívuma
SZERKESZTŐSÉGI KEDVENCEK
Cselőtei László
Cselőtei László
CSELŐTEI LÁSZLÓ
vezető szerkesztő
 1. TEMIC
  Terror Management Theory
 2. TESSERACT
  War Of Being
 3. OF MICE & MEN
  Tether
 4. GRAND MEXICAN WARLOCK
  Eulogy
 5. ANGELUS APATRIDA
  Aftermath
Zubor Olly - 300p
Zubor Olly - 300p
Zubor OLLY
online szerkesztő
 1. DYING FETUS
  Make Them Beg For Death
 2. CANNIBAL CORPSE
  Chaos Horrific
 3. SVALBARD
  The Weight Of The Mask
 4. CRYPTOPSY
  As Gomorrah Burns
 5. BLACKBRIAR
  A Dark Euphory
Milan Peter - 300p
Milan Peter - 300p
Milán Péter
munkatárs
 1. WOLVENNEST
  The Dark Path To The Light
 2. SICUT GLACIES
  Kalde Minner Fra Fortiden
 3. MYRKUR
  Spine
 4. RIVERS ABLAZE
  Omnipresence
 5. DREAM UNENDING/WORM
  Starpath
HAJÓGYÁR x hw