LIMP BIZKIT – Miért nincs új album már tíz éve? Wes Borland elmondta

Most már tíz éve annak, hogy megjelent az utolsó Limp Bizkit album, a Gold Cobra, és ugyan voltak olyan hírek, hogy az utódját felvették Ross Robinson producerrel, ennek a Stampede Of The Disco Elephant című lemeznek azóta se híre, se hamva. 2013-ban ugyan kiadtak egy Ready To Go című dalt (Lil Wayne-nel), majd egy Ministry feldolgozás (Thieves) mellett további dalaik is napvilágot láttak (Endless Slaughter, Lightz), de lemez nem érkezett azóta sem.

Wes Borland most a Drinks With Johnny-nak beszélt arról, hogy miért nincs új Limp Bizkit album.


Az elmúlt 10 évben a Bizkit többször is stúdiózott, megpróbáltunk befejezni egy lemezt. Hétszer is voltunk különböző stúdiókban, melóztunk a dolgainkon. Fred (Fred Durst énekes) azonban folyamatosan elégedetlen volt a vízióval. Kiadtunk kislemezeket, elkészítettük a Ready To Go-t, és volt egy másik kislemezünk is, az Endless Slaughter 2014-ben…


De Fred… Azt hiszem, hogy ő most kezd eljutni a lényeghez. Hozzávetőlegesen 35 felvett dalunk, mármint zeneileg, Fred pedig fel is énekelt jó néhányat, aztán kikukázott mindent: ‘Bakker, ezeket dobjuk ki! Szerintem most végre eljutott Fred arra a pontra, hogy kiválasztja azokat a dalokat, amelyekkel végül megbarátkozott, és be is fejezi ezeket. Aztán pedig elvégezzük a végső munkálatokat a lemezen. Szóval, drukkolok.


Van valami elképzelésed arról, hogy mi lehet az ütemterv? Nyilvánvalóan nem fog megtörténni a nyári koncertjeitek előtt.

Nem, a koncertek előtt semmiképpen. De nem én felelek Fred énekéért. Én már régen végeztem a saját dolgommal. De az is biztos, hogy ha felénekli a dalokat, utána még játszom egy kicsit, a végső simitásokat is megcsinálom.

Ez a kib…ott Fred Durst a legnagyobb kedvencből a világ leggyűlöltebb emberévé vált. Fel is oszlottunk egy időre, ő pedig most próbálja megtalálni a helyét egy csomó dalban. Fred annyira tehetséges, és annyira szeretem őt, mintha a testvérem lenne. De ha nem áll készen a dologra, akkor nem áll készen rá.”

KERESÉS
RÓLUNK

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Megosztás itt: facebook
Megosztás itt: twitter
Megosztás itt: pinterest
Megosztás itt: email
AKTUÁLIS SZÁM
NO. 340 – 2021/12-2022/01
INSTAGRAM
AKTUÁLIS GYŰJTŐI KIADÁS
NO. 340 – 2021/12-2022/01
FACEBOOK
NÉPSZERŰ
SZERKESZTŐSÉGI KEDVENCEK
Cselőtei László
Cselőtei László
CSELŐTEI LÁSZLÓ
vezető szerkesztő
 1. BULLET FOR MY VALENTINE - Bullet For My Valentine
 2. ASKING ALEXANDRIA - See What's On The Inside
 3. MASTODON - Hushed And Grim
 4. MANIMAL - Armegeddon
 5. WHITECHPEL - Kin
Lénárd László
Lénárd László
LÉNÁRD LÁSZLÓ
főszerkesztő
 1. EXODUS - Persona Non Grata
 2. MASTODON - Hushed And Grim
 3. KHEMMIS - Deceiver
 4. WOLFTOOTH - Blood & Iron
 5. BONDED - Into Blackness
Pintér Miklós
Pintér Miklós
PINTÉR MIKLÓS
szerkesztő
 1. JERRY CANTRELL - Brighten
 2. THE PINEAPPLE THIEF - Nothing But The Truth
 3. THRICE - Horizons/East
 4. COLOURSØUND - Coloursøund II
 5. THE LUCID - The Lucid
SPOTIFY – HANGPRÓBA
NO. 340 – 2021/12-2011/01
SPOTIFY – ZENÉSZFÜLLEL
NO. 340 – 2021/11-2022/01

HAMMER TV

Atonement címmel még 2017-ben látott napvilágot az amerikai death metal intézmény, az 1988-ban megalapított Immolation tizedik nagylemeze, február 18-án pedig már jön is Ross Dolanék új albuma, az Acts Of God.
Shattering Reflection címmel április 1-jén jelenik meg a régisulis speed/thrash metalt játszó belga Evil Invaders harmadik albuma, a 2017-es Feed Me Violence utódja. A Francesco Paoli producerrel felvett 10 dalos lemez első előzetese a videoklippel kísért In Deepest Black dal.