OZZY OSBOURNE – “Elkészült az új stúdióalbum”

Ozzy Osbourne a héten befejezte az új stúdióalbumának munkálatait, a 2020-as Ordinary Man lemez utódjának megjelenési időpontja a következő hetekben derül majd ki.

Annyira boldog vagyok, hogy mindenkivel tudathatom: a héten befejeztem az új albumomat, és átadtam a kiadómnak, az Epic Recordsnak. A következő hetekben minden információt megosztok veletek az albumról és a közelgő megjelenésről.

Zakk Wylde is játszik majd Ozzy Osbourne új lemezén, akárcsak Eric Clapton, Jeff Beck és Tony Iommi.

Zakk Wylde:Megdöbbentem, amikor értesültem arról, hogy Clapton, Beck és Iommi is gitározik az albumon, és még jobban, amikor meghallottam, hogy mit is játszanak. Miután felvették a szólamaikat, az otthoni stúdiómban újra felvettem a ritmussávokat a gitártémák alatt. Fantasztikus lett a végeredmény.

A Red Hot Chili Peppers dobosa, Chad Smith korábban elárulta, hogy akárcsak a 2020-as Ordinary Man lemezen, ő is játszik a dalokban. És további zenészeket is megnevezett.

Chad Smith:Robert Trujillo (Metallica) is játszik néhány dalban, ő ugye Ozzy zenekarában basszusozott korábban. Duff (Duff McKagan – Guns N’ Roses) ismét közreműködik néhány dalban. Aztán Tony Iommi… Ő és Ozzy a Black Sabbathon kívül még sosem dolgozott együtt. Tony átküldött nekünk egy csomó riffet, mi pedig kiválogattuk a szerintünk legjobbat, ami egyébként rohadt jó. Andy (Andy Watt, gitáros, producer) a basszusgitárnál pedig szintén rohadt jó volt. Piszokul minden benne van a cuccban. Minden benne van, amit csak akarsz. Ozzy imádja.

Aztán Eric Clapton játszik egy kib…ott wah-wah Cream-típusú szólót. Jeff Beck meg két dalban is közreműködik. Mike McCready (Pearl Jam) egy számban, Josh Homme pedig a Queens Of The Stone Age-ből, aki amúgy a szomszédom, egy számban szólózik, aztán Zakk Wylde is játszik a lemezen, mindenhol. Szóval, ha gitáros vagy… Rohadt jó lesz.
KERESÉS
AKTUÁLIS SZÁM
No. 344 – 2022/5
AKTUÁLIS GYŰJTŐI KIADÁS
No. 344 – 2022/5
FACEBOOK
NÉPSZERŰ
SZERKESZTŐSÉGI KEDVENCEK
Cselőtei László
Cselőtei László
CSELŐTEI LÁSZLÓ
vezető szerkesztő
 1. FOZZY
  Boombox
 2. BLACK SWAN
  Generation Mind
 3. DARE
  Road To Eden
 4. IBARAKI
  Rashomon
 5. RONNIE ATKINS
  Make It Count
Lénárd László
Lénárd László
LÉNÁRD LÁSZLÓ
főszerkesztő
 1. SLAYER
  South Of Heaven
 2. GHOST
  Impera
 3. RONNIE ATKINS
  Make It Count
 4. DESTRUCTION
  Diabolical
 5. DECAPITATED
  Cancel Culture
Pintér Miklós
Pintér Miklós
PINTÉR MIKLÓS
szerkesztő
 1. TOOL
  Lateralus
 2. MARK LANEGAN
  Phantom Radio
 3. AIRBAG
  Identity
 4. MALEVOLENCE
  Malicious Intent
 5. IGNITE
  Ignite
SPOTIFY – HANGPRÓBA
NO. 340 – 2021/12-2011/01
SPOTIFY – ZENÉSZFÜLLEL
NO. 340 – 2021/11-2022/01

HAMMER TV

Ahogy tavasszal már beszámoltunk róla, Iconic néven egy új hard rock banda született, többek között Joel Hoekstra gitárossal és Tommy Aldridge dobossal a Whitesnake-ből.
Már három lemezelőzetes dalt is bemutatott az Arch Enemy az utóbbi hónapokban, a Deceivers című új albumuk pedig július 29-én jelenik meg. Most pedig már itt a negyedik új dal is, a Sunset Over The Empire - hivatalos videóklippel együtt.