OMEGA DIATRIBE – Súlyos zene, súlyos új klip: You Can’t Save Me

Az extrém groove metalos Omega Diatribe a nagy sikerű Parallel klipje után most a tavalyi Metanoia lemezük nyitódalához, a You Can’t Save Me-hez forgatott új kisfilmet.

A dal érdekessége, hogy ezúttal már az év elején a zenekarhoz csatlakozó Szabó Dániel (ex-Ektomorf/Bloody Roots) dobjátéka hallható benne. Az újrakevert változat az 515 stúdióban nyerte el végleges formáját a gitáros Hájer Gergő kezei alatt.

Az Omega Diatribe a Monyo Landben zárja a nyarat augusztus 20-án a Lazarvs társaságában, majd a pandémia függvényében egy 18 állomásos turné veszi kezdetét szeptembertől, amely összesen 7 országot fog érinteni.


www.facebook.com/omegadiatribe
Az új klipet is Tarczi Tamás rendezte és Brautigam Bertold fényképezte (Thornfields Production).

Tarczi Tamás:Idén is volt szerencsénk az Omega Diatribe zenekarral dolgozni. A tavalyi együttműködést nagyon eredményesnek éreztem, a zenekarral gördülékeny a közös munka, segítőkészek, vakon bíznak a vízióimban és egészében véve kifejezetten megbízható csapat. A klip cselekményének kidolgozása elég rendhagyó módon zajlott, hiszen a történethez választottunk dalt. A zenekar a jelenleg is fejlesztés alatt álló forgatókönyvem nyitó jelenetét szerette volna viszont látni az új videójukban. A You Can’t Save Me dalnál éreztük azt, hogy leginkább rezonál a cselekményre, mert a tehetetlenség itt is központi téma. A bemutatott világot az erdélyi külső és belső utazásaim inspirálták, amit reményeim szerint egyszer film formájában is a világ elé tárhatok.


Hájer Gergő dalszerző/gitáros:A Parallel klip forgatásra után világossá vált számunkra, hogy határozatlan ideig összekötjük a zenekar videós tevékenységeit a Thornfields Productionnel, hiszen meglehetősen jól működik a kémia közöttünk, ezért nyugodt szívvel rá merjük bízni magunkat Tomira, mert pontosan tudja, hogy mit szeretnénk látni a projekt végén a vásznon és mi az, ami jól áll a zenénknek. A spiritualitás a kezdetek óta fontos eleme a zenénknek, amit Tomi embertelen jól ábrázol a képernyőn a zenénken keresztül.”


Szathmáry Ákos basszusgitáros:
Rettenetesen izgalmas és látványos volt már a három napos forgatás is. Milánt elásni és a fejét felgyújtani, csodálatos érzéseket keltett bennünk. A táncosok meg annyira eszméletlen jól nyomták, hogy azóta is tátott szájjal közlekedem. Már csak miattuk is megéri megnézni a videót, ha valakinek stílusidegen a zene.OMEGA DIATRIBE – You Can’t Save Me (a 2020-as Metanoia albumhoz)


OMEGA DIATRIBE – Parallel (a 2020-as Metanoia albumhoz)
KERESÉS
RÓLUNK

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Megosztás itt: facebook
Megosztás itt: twitter
Megosztás itt: pinterest
Megosztás itt: email
AKTUÁLIS SZÁM
NO. 340 – 2021/12-2022/01
INSTAGRAM
AKTUÁLIS GYŰJTŐI KIADÁS
NO. 340 – 2021/12-2022/01
FACEBOOK
NÉPSZERŰ
SZERKESZTŐSÉGI KEDVENCEK
Cselőtei László
Cselőtei László
CSELŐTEI LÁSZLÓ
vezető szerkesztő
 1. BULLET FOR MY VALENTINE - Bullet For My Valentine
 2. ASKING ALEXANDRIA - See What's On The Inside
 3. MASTODON - Hushed And Grim
 4. MANIMAL - Armegeddon
 5. WHITECHPEL - Kin
Lénárd László
Lénárd László
LÉNÁRD LÁSZLÓ
főszerkesztő
 1. EXODUS - Persona Non Grata
 2. MASTODON - Hushed And Grim
 3. KHEMMIS - Deceiver
 4. WOLFTOOTH - Blood & Iron
 5. BONDED - Into Blackness
Pintér Miklós
Pintér Miklós
PINTÉR MIKLÓS
szerkesztő
 1. JERRY CANTRELL - Brighten
 2. THE PINEAPPLE THIEF - Nothing But The Truth
 3. THRICE - Horizons/East
 4. COLOURSØUND - Coloursøund II
 5. THE LUCID - The Lucid
SPOTIFY – HANGPRÓBA
NO. 340 – 2021/12-2011/01
SPOTIFY – ZENÉSZFÜLLEL
NO. 340 – 2021/11-2022/01

HAMMER TV

Még tavaly októberben jelent meg a Dream Theater legfrissebb stúdiólemeze, a hét epikus szerzeményt tartalmazó A View From The Top Of The World. A csapat legfrissebb, negyedik videója a Transcending Time dalhoz készült el.
Különleges élő lemezzel jelentkezik március 25-én az Architects. A For Those That Wish To Exist At Abbey Road című élő anyag előzeteseként már itt is van az Impermanence videoklipje.