D.D. VERNI & THE CADILLAC BAND – Swingben is utazik az Overkill bőgőse, itt a második dal: Olivia…That’s Who!

D.D. Verni, az Overkill basszusgitárosa a négy húrt hatra cserélte, az új swing zenekarában, a D.D. Verni and the Cadillac Bandben ugyanis gitározik. És énekel is. Lesz lemezük is, Let’s Rattle címmel szeptember 17-én, kilenc saját nótával és négy feldolgozással.

Második előzetesként már itt is van a videóval kísért Olivia…That’s Who! dal.


Verni a metal mellett imádja a big band, a swing, a rockabilly, a doo-wop és a blues zenét is, korai kedvencei közé tartozik Fats Domino, Jerry Lee Lewis, Bobby Darin, Dean Martin és Tom Jones, amellett persze, hogy szereti az olyan énekeseket is, mint Jim Morrison, Ian Astbury és Glenn Danzig. Mindez a lemezen is tükröződik majd.


D.D. Verni: Bár az Olivia… That’s Who! dal a lányomról szól, ugyanakkor szólhat bárkihez, akinek van egy nyüzsgést imádó, temperamentumos lány az életében. Lehet ez az anyukád, a feleséged vagy a barátnőd. Szerintem a videóban látható rajzok megragadják a dal szellemiségét. A dalszöveg szerint ‘Mindig van elég szeretet a pörgéshez’, és szerintem ez a dal meg a rajzok üzenete is. Egy ilyen lány az életedben feldobja a napodat, és a dolgok mindig rendben lesznek.”

www.facebook.com/DDCadillacBand


Az Overkill közben már dolgozik a huszadik albumán, a 2019-es The Wings of War utódján, Verni azonban reménykedik abban, hogy az új zenekarával is tud majd koncertezni.

Nagyon várom, hogy turnézhassak, és nézegetjük is nézzük a lehetőségeket. Legyen szó akár előzenekarosdiról, saját bulikról vagy akár fesztiválokról, szerintem bármi nagyszerű lenne. Mit szólnátok Paul Stanleyhez és a soul zenekarához (Soul Station) meg D.D. Vernihez és a swing zenekarához ugyanazon a koncerten?! (nevet) Menő lenne!D.D. VERNI & THE CADILLAC BAND – Olivia…That’s Who! (a 2021-es Let’s Rattle album előzeteseként)

D.D. Verni: A Cadillac Man egyértelműen az egyik kedvencem, és talán az első nóta, amit kifejezetten az albumhoz írtam. Valahogy minden benne van, amit erre a lemezre szántam. Fergeteges, egy kis rock ‘n’ roll és egy kis swing…


D.D. VERNI & THE CADILLAC BAND – Cadillac Man (a 2021-es Let’s Rattle album előzeteseként)

D.D. VERNI & THE CADILLAC BAND – Let’s Rattle
(09/17 – MDV)

01. Cadillac Man
02. Shake It Swing It
03. Give Me Your Number
04. Olivia…That’s Who!
05. Powerhouse
06. Cold Hearted Woman
07. School Of Rock’n’Roll
08. L-O-V-E
09. Just Say U Love Me
10. Manhattan Baby
11. Close Your Eyes and Dream
12. Ain’t That A Kick In The Head
13. The One Who Loves You

KERESÉS
AKTUÁLIS SZÁM
No. 344 – 2022/5
AKTUÁLIS GYŰJTŐI KIADÁS
No. 344 – 2022/5
FACEBOOK
NÉPSZERŰ
SZERKESZTŐSÉGI KEDVENCEK
Cselőtei László
Cselőtei László
CSELŐTEI LÁSZLÓ
vezető szerkesztő
 1. FOZZY
  Boombox
 2. BLACK SWAN
  Generation Mind
 3. DARE
  Road To Eden
 4. IBARAKI
  Rashomon
 5. RONNIE ATKINS
  Make It Count
Lénárd László
Lénárd László
LÉNÁRD LÁSZLÓ
főszerkesztő
 1. SLAYER
  South Of Heaven
 2. GHOST
  Impera
 3. RONNIE ATKINS
  Make It Count
 4. DESTRUCTION
  Diabolical
 5. DECAPITATED
  Cancel Culture
Pintér Miklós
Pintér Miklós
PINTÉR MIKLÓS
szerkesztő
 1. TOOL
  Lateralus
 2. MARK LANEGAN
  Phantom Radio
 3. AIRBAG
  Identity
 4. MALEVOLENCE
  Malicious Intent
 5. IGNITE
  Ignite
SPOTIFY – HANGPRÓBA
NO. 340 – 2021/12-2011/01
SPOTIFY – ZENÉSZFÜLLEL
NO. 340 – 2021/11-2022/01

HAMMER TV

Black And Gold címmel augusztus 19-én jelenik meg a dögös, metalos rock’n’rollt nyomató svéd Thundermother ötödik albuma, a 2020-as Heat Wave lemez utódja, második előzetesként pedig a klippel kísért I Don't Know You dallal lehet barátkozni.
Övergivenheten (kb. elhagyatottság) címmel augusztus 19-én jelenik meg az új Soilwork album, a 2019-es Verkligheten lemez utódja, első előzetesként pedig a klippel kísért címadó dallal lehet ismerkedni. A svédek legutóbbi kiadványa a 2020 végén megjelent A Whisp of the Atlantic EP volt.
Még 2018 végén vált netes szenzációvá a metalt tradicionális mongol hangszereken és énektechnikával előadó The Hu zenekar, az első lemezük pedig The Gereg címmel jött ki 2019 szeptemberében. Úgy volt, hogy a Sabaton vendégeként hozzánk is eljutnak majd, de a pandémia nem csupán ezt a tervüket tette tönkre.