Skip to content

DESTRUCTION – Új dal, új videoklip, új felállás… Megvan Mike gitáros utódja is

State Of Apathy címmel egy klippel kísért vadonatúj dallal jelentkezett a teuton thrasher Destruction. Egyúttal bejelentették, hogy hivatalosan is megváltak Mike Sifringer gitárostól, de már meg is van az utódja, az argentin Martin Furia, aki olyan belga csapatokból lehet ismerős, mint a Bark vagy a Furia.

DESTRUCTION – Mike Sifringer nélkül készült el az új album, és Schmier szerint erről a gitáros tehet

Schmier:Az elmúlt két év mindannyiunk számára próbatétel volt. Mindannyian szomorúan jelentjük be, hogy Mike elhagyta a Destructiont. Mindez sokkoló volt, keményen megütött minket, de az sosem volt kétséges, hogy a zenekar nem áll le. Erős egység vagyunk, és büszkén üdvözöljük az új gitárosunkat, Martin Furiát! Nagyszerű a kémia köztünk, hiszen Martin már évek óta a Destruction-család tagja. Ő a tökéletes új bárdista – már az első koncertek rohadt nagyot szóltak!

www.facebook.com/destruction
Nehéz heteken vagyunk túl. Mike márciusban hagyta el a zenekart, és elnézést kérünk a késői nyilatkozatért. Keményen dolgoztunk azon, hogy bemutathassuk nektek a Destruction jövőjét. Van is egy albumelőzetes dalunk és videónk számotokra, a State Of Apathy. Szeptemberben lesz elérhető vinyl verzióban.

Üdvözöljük a csapatunkban a koncert hangmérnökünket, turnémenedzserünket, jó barátunkat és producerünket, Martin Furiát, aki már évek óta a családunk tagja!

Az új lemez felvételei már majdnem kész vannak, hamarosan további híreket hallhattok róla!

A State Of Apathy megmutatja, hogy milyen irányba halad a Destruction az új lemezzel: még inkább vissza a gyökerekhez, még több gitár, még direktebb módon! Ez a banda az életem, és mindig 100%-ot fogunk adni, hogy életben tartsuk a szellemiséget. Remélem, ti is annyira szeretitek majd az új nótát, mint mi – köszönjük a támogatást!

A legjobbakat kívánjuk Mike-nak a jövőjéhez, számunkra csak egy út van: THRASH TILL DEATH!
DESTRUCTION – State Of Apathy (2021, lemezelőzetes)
Mike ex-gitáros:Nehéz kiszállni egy zenekarból 39 év után. A Destruction az életem és olyan, mintha a gyermekem lenne. De néha olyan döntéseket kell meghoznod, amelyek fájdalmasak.

Jelenleg nagyon szomorú vagyok, de ha valamit már nem érzek helyesnek, akkor azt jobb abbahagyni. Köszönöm minden volt bandatársamnak. Nagyon büszke vagyok a zenére, amit együtt alkottunk. Üdv minden thrashernek – a támogatásotok és a szenvedélyetek nélkül a Destruction nem létezne. Béke.

Martin Furia, az új gitáros:
Végre kiderült a hír… ugyanakkor vegyes érzelmekkel tölt el mindez. Rendkívül büszke vagyok arra, hogy 2016 óta a legendás banda családtagja lehetek, mint hangtechnikus és turnémenedzser. 2016 óta bejártam az egész világot a Destruction-családdal, és mindig úgy kezeltek, mintha a banda egyik tagja lennék.

Ugyanakkor szomorú vagyok, hogy Mike távozik, mert szeretem és tisztelem őt, mint embert és gitárost, de amikor megkérdezték tőlem, hogy szeretnék-e a Destruction új gitárosa lenni, egy pillanatig sem haboztam. Úgy érzem, készen állok arra, hogy tisztelegjek Mike öröksége előtt, a bandához pedig hozzátegyem a saját hangomat. Mindent megteszek majd azért, hogy a Destruction lángja örökké erősen égjen, mély tisztelettel és odaadással a múlt iránt, egyben teljes energiával és elkötelezettséggel a jövő iránt!

KERESÉS
Hammerworld no. 355
keresd az újságosoknál!
régi lapszámainkat
KERESD A LAPTAPIR.HU-n!
NÉPSZERŰ
FACEBOOK
SZERKESZTŐSÉGI KEDVENCEK
Cselőtei László
Cselőtei László
CSELŐTEI LÁSZLÓ
vezető szerkesztő
 1. DVNE
  Voidkind
 2. JUDAS PRIEST
  Invincible Shield
 3. BRUCE DICKINSON
  The Mandrake Project
 4. DAATH
  The Deceivers
 5. MUDFIELD
  Fehér Zászló
Zubor Olly - 300p
Zubor Olly - 300p
Zubor OLLY
online szerkesztő
 1. BORKNAGAR
  Fall
 2. VLTIMAS
  Epic
 3. MADDER MORTEM
  Old Eyes, New Heart
 4. SOVEREIGN
  Altered Realities
 5. JOB FOR A COWBOY
  Moon Healer
331NorbiHP2021
331NorbiHP2021
Uzseka Norbert
munkatárs
 1. MIND’S MIRRORS
  Forever Is Not Nearly Long Enough
 2. AUTOPILOT
  It Might Be Gone Forever
 3. BRUCE DICKINSON
  The Mandrake Project
 4. MAGMA RISE
  Neither Land Nor Sea
 5. DVNE
  Voidkind
PETŐFI X HAMMER
az adások archívuma
HAJÓGYÁR x hw