NIGHTWISH – Marko Hietala távozásáról is beszélt Floor Jansen

A Nightwish énekesnője, Floor Jansen a Storytime videósorozatának egyik friss epizódjában az alábbiakat mondta Marko Hietala basszusgitáros kilépése kapcsán.

Nagyon váratlanul jött Marko bejelentése, minket is meglepetés ért, és persze ez egyáltalán nem volt vicces. De megértjük – én megértem -, hogy számára ez egy szükséges lépés volt. Onnantól kezdve viszont már azon kellett gondolkodnunk, hogyan is folytassuk nélküle, és mivel a virtuális show-ra készültünk, ez hatalmas kihívást jelentett. Nagyon boldog vagyok, hogy megtaláltuk Jukkát (Jukka Koskinen), aki most velünk játszik. Bár Marko hiányzik, az csodás volt, hogy áprilisban összejöhettünk, hogy elkezdjük próbálni a virtuális műsorokat…Szerencsére sok időnk volt együtt, és nagyon jó érzés volt az egész folyamat, hiszen nem csupán arról szóltak a próbák, hogy kigyakoroljuk, hogyan kell elénekelni, eljátszani a dalokat, hanem tényleg érezni akartuk őket, ahogy egy igazi koncerten. Ezt tehát már együtt hoztuk össze.

Aztán persze jött a viszonylag természetellenes környezet, mintha egy zöld fürdőszobában álltunk volna, hiszen a ‘zöld vászon’ technikával dolgoztunk, és ahelyett, hogy igazi közönséget láttunk volna magunk előtt, csak kamerákat láttunk, meg a kávéért kisétáló stábtagokat. De azért tényleg nagyszerű volt az egész. Volt sok időnk a próbákra és közben nagyon jól szórakoztunk.
https://www.youtube.com/watch?v=ZnVmnwa1Cbs
https://www.youtube.com/watch?v=rowfG7StpIk


KERESÉS
RÓLUNK

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Megosztás itt: facebook
Megosztás itt: twitter
Megosztás itt: pinterest
Megosztás itt: email
AKTUÁLIS SZÁM
NO. 340 – 2021/12-2022/01
INSTAGRAM
AKTUÁLIS GYŰJTŐI KIADÁS
NO. 340 – 2021/12-2022/01
FACEBOOK
NÉPSZERŰ
SZERKESZTŐSÉGI KEDVENCEK
Cselőtei László
Cselőtei László
CSELŐTEI LÁSZLÓ
vezető szerkesztő
 1. BULLET FOR MY VALENTINE - Bullet For My Valentine
 2. ASKING ALEXANDRIA - See What's On The Inside
 3. MASTODON - Hushed And Grim
 4. MANIMAL - Armegeddon
 5. WHITECHPEL - Kin
Lénárd László
Lénárd László
LÉNÁRD LÁSZLÓ
főszerkesztő
 1. EXODUS - Persona Non Grata
 2. MASTODON - Hushed And Grim
 3. KHEMMIS - Deceiver
 4. WOLFTOOTH - Blood & Iron
 5. BONDED - Into Blackness
Pintér Miklós
Pintér Miklós
PINTÉR MIKLÓS
szerkesztő
 1. JERRY CANTRELL - Brighten
 2. THE PINEAPPLE THIEF - Nothing But The Truth
 3. THRICE - Horizons/East
 4. COLOURSØUND - Coloursøund II
 5. THE LUCID - The Lucid
SPOTIFY – HANGPRÓBA
NO. 340 – 2021/12-2011/01
SPOTIFY – ZENÉSZFÜLLEL
NO. 340 – 2021/11-2022/01

HAMMER TV

2020 legelején jelent meg a legutóbbi Serious Black album, a Suite 226, amelyen még Urban Breed (ex-Bloodbound, ex-Tad Morose) énekelt, a svéd frontember azonban tavasszal kiszállt a power metal brigádból, az utódja pedig a szerb Nikola Mijić lett.
A Brit Heavy Metal Új Hullámának világát idézi fel a houstoni Night Cobra, amelynek bemutatkozó EP-je két éve jelent meg (In Praise of the Shadow), a debütáló nagylemezük pedig február 11-én lát majd napvilágot Dawn of the Serpent címmel.