KORN – A basszer Fieldy nélkül indulnak turnéra a nyáron

Július közepétől már turnézni kezd a Korn az Államokban, azonban a basszer Fieldy nélkül, ő ugyanis pihenőt tart, mert visszatért a “rossz szokásaihoz”. Egyelőre a csapat nem nevezte meg, hogy ki játszik majd helyette, de korábban beugrott már a helyére Ryan Martinie (Mudvayne) és Tye Trujillo is, a Metallica basszer Robert Trujillo fia.

Fieldy posztja:Minden Korn rajongónak világszerte. Az elmúlt 6 évben néhány személyes problémával küzdöttem, s ezek miatt időnként visszatért néhány rossz szokásom, ez pedig feszültséget okozott a körülöttem lévő embereknek. Azt javasolták, hogy vegyek ki egy kis szabadságot, hogy meggyógyuljak. Tiszteletben tartom, amit kértek tőlem. Sajnos így nem fogtok látni a színpadon a zenekarommal. Azon fogok dolgozni, hogy a rossz szokásaimat kiiktassam a rendszeremből. Addig is kreatív maradok, hogy az elmém és a lelkem jó helyen legyen. Hálás vagyok mindannyiótok támogatásáért, türelméért és megértéséért. Jonathan, Munky, Ray és Head, szeretlek benneteket, és nem akarok feszültséget vagy rossz hangulatot kelteni.

KERESÉS
RÓLUNK

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Megosztás itt: facebook
Megosztás itt: twitter
Megosztás itt: pinterest
Megosztás itt: email
AKTUÁLIS SZÁM
NO. 340 – 2021/12-2022/01
INSTAGRAM
AKTUÁLIS GYŰJTŐI KIADÁS
NO. 340 – 2021/12-2022/01
FACEBOOK
NÉPSZERŰ
SZERKESZTŐSÉGI KEDVENCEK
Cselőtei László
Cselőtei László
CSELŐTEI LÁSZLÓ
vezető szerkesztő
 1. BULLET FOR MY VALENTINE - Bullet For My Valentine
 2. ASKING ALEXANDRIA - See What's On The Inside
 3. MASTODON - Hushed And Grim
 4. MANIMAL - Armegeddon
 5. WHITECHPEL - Kin
Lénárd László
Lénárd László
LÉNÁRD LÁSZLÓ
főszerkesztő
 1. EXODUS - Persona Non Grata
 2. MASTODON - Hushed And Grim
 3. KHEMMIS - Deceiver
 4. WOLFTOOTH - Blood & Iron
 5. BONDED - Into Blackness
Pintér Miklós
Pintér Miklós
PINTÉR MIKLÓS
szerkesztő
 1. JERRY CANTRELL - Brighten
 2. THE PINEAPPLE THIEF - Nothing But The Truth
 3. THRICE - Horizons/East
 4. COLOURSØUND - Coloursøund II
 5. THE LUCID - The Lucid
SPOTIFY – HANGPRÓBA
NO. 340 – 2021/12-2011/01
SPOTIFY – ZENÉSZFÜLLEL
NO. 340 – 2021/11-2022/01

HAMMER TV

Atonement címmel még 2017-ben látott napvilágot az amerikai death metal intézmény, az 1988-ban megalapított Immolation tizedik nagylemeze, február 18-án pedig már jön is Ross Dolanék új albuma, az Acts Of God.
Shattering Reflection címmel április 1-jén jelenik meg a régisulis speed/thrash metalt játszó belga Evil Invaders harmadik albuma, a 2017-es Feed Me Violence utódja. A Francesco Paoli producerrel felvett 10 dalos lemez első előzetese a videoklippel kísért In Deepest Black dal.