MASSACRE – “Szerelmes ballada” és horrorklip a floridai death metal veteránoktól: Whisperer In Darkness

Resurgence címmel október 22-én jelenik meg a floridai death metal veterán Massacre negyedik albuma, a 2014-es Back From Beyond lemez utódja, harmadik előzetesként pedig a Whisperer In Darkness dalt tette közzé a csapat, méghozzá egy olyan horrorklippel együtt, amit ugyan beágyaztunk, de a korhatáros jellege miatt csak a Youtube oldalán tudsz meglesni.

Kam Lee énekes:Ez a zenekarunk szerelmes balladája. Az első dal, amit együtt írtunk az albumra, egyben az a szám, amely édes harmóniában forrasztott össze minket, hasonlatosan a mézzel, vajjal bevont pirítóshoz. Olyan, mint egy meghitt csésze forró csoki egy hideg téli reggelen… akár megfejelve mályvacukorral is. Egészen addig, amíg aztán egy szörnyűséges, ódon csáp ki nem nyúl a vécéből, erőszakosan le nem kap a lábadról, hogy aztán arccal előre a betonhoz csapkodjon. Törött fogak, fröcsögő vér… a nyelved meg kiszakad a torkodból, miközben ez az ocsmány teremtmény felkúszik a végbeledbe. Ahogy mondtam… egy szerelmes ballada.

www.facebook.com/Massacreflorida
Kam Lee énekes (Mantas, Bone Gnawer, The Grotesquery) és Mike Borders basszusgitáros mellé Rogga Johansson gitáros (Paganizer stb) sorakozott fel a stúdióban, továbbá Jonny Pettersson gitáros (Wombbath, Nattravnen, Henry Kane), Scott Fairfax gitáros (Memoriam, As The World Dies) és Brynjar Helgetun dobos (Crypticus, The Grotesquery), de Marc Grewe (Insidious Disease, ex-Morgoth), Dave Ingram (Benediction), Anders Odden (Cadaver) és Pete Slate (Druid Lord) szintén szerepel az albumon. Az anyagot Dan Swanö producerrel vették fel, a keverést Jonny Pettersson végezte.Kam Lee az albumról:

Minden Lovecraftról szól, nem igaz? De őszintén, esztétikai szempontból a Massacre zenekarnak két fő dologra volt szüksége ahhoz, hogy jó legyen.

A., Visszatérés az O.S.D.M. (Old School Death Metal) stílusú death metal gyökereihez, a 80-as évek végének és a 90-es évek elejének hangzásához. Zeneileg a lemeznek ezt a nosztalgikus retro stílust kell vinnie
B., Visszatérni a lovecrafti történetekből és a fiktív mítoszokból merítő szövegvilághoz.MASSACRE – Whisperer In Darkness (a 2021-es Resurgence lemezhez)

MASSACRE – Ruins of R’Lyeh (a 2021-es Resurgence lemezhez)
MASSACRE – The Innsmouth Strain (a 2021-es Resurgence lemezhez)
MASSACRE – Resurgence
(10/22 – Nuclear Blast)

01. Eldritch Prophecy
02. Ruins Of R’lyeh
03. The Innsmouth Strain
04. Whisperer In Darkness
05. Book Of The Dead
06. Into The Far-Off Void
07. Servants Of Discord
08. Fate Of The Elder Gods
09. Spawn Of The Succubus
10. Return Of The Corpse Grinder

KERESÉS
AKTUÁLIS SZÁM
No. 344 – 2022/5
AKTUÁLIS GYŰJTŐI KIADÁS
No. 344 – 2022/5
FACEBOOK
NÉPSZERŰ
SZERKESZTŐSÉGI KEDVENCEK
Cselőtei László
Cselőtei László
CSELŐTEI LÁSZLÓ
vezető szerkesztő
 1. FOZZY
  Boombox
 2. BLACK SWAN
  Generation Mind
 3. DARE
  Road To Eden
 4. IBARAKI
  Rashomon
 5. RONNIE ATKINS
  Make It Count
Lénárd László
Lénárd László
LÉNÁRD LÁSZLÓ
főszerkesztő
 1. SLAYER
  South Of Heaven
 2. GHOST
  Impera
 3. RONNIE ATKINS
  Make It Count
 4. DESTRUCTION
  Diabolical
 5. DECAPITATED
  Cancel Culture
Pintér Miklós
Pintér Miklós
PINTÉR MIKLÓS
szerkesztő
 1. TOOL
  Lateralus
 2. MARK LANEGAN
  Phantom Radio
 3. AIRBAG
  Identity
 4. MALEVOLENCE
  Malicious Intent
 5. IGNITE
  Ignite
SPOTIFY – HANGPRÓBA
NO. 340 – 2021/12-2011/01
SPOTIFY – ZENÉSZFÜLLEL
NO. 340 – 2021/11-2022/01

HAMMER TV

Ahogy tavasszal már beszámoltunk róla, Iconic néven egy új hard rock banda született, többek között Joel Hoekstra gitárossal és Tommy Aldridge dobossal a Whitesnake-ből.
Már három lemezelőzetes dalt is bemutatott az Arch Enemy az utóbbi hónapokban, a Deceivers című új albumuk pedig július 29-én jelenik meg. Most pedig már itt a negyedik új dal is, a Sunset Over The Empire - hivatalos videóklippel együtt.