AVENGED SEVENFOLD – Jöhet egy ősrégi Misfits dal feldolgozása?

Ha minden jól megy, még a jövő nyár előtt kijön az új Avenged Sevenfold album, most azonban a közelgő Halloween alkalmából tettek közzé egy Misfits feldolgozást. A Hybrid Moments egy Glenn Danzig szerzemény, amit eredetileg 1978-ban vett fel a kultikus horrorpunk csapat, de a Static Age című legelső lemezük végül csak 1996-ban jött ki teljes egészében a The Misfits című Box Set részeként.

A nótát most Zacky Vengeance, Johnny Christ és Brooks Wackerman előadásában lehet élvezni.

Zacky:Szerettünk volna egy kicsit elszórakozni nektek így, a Halloween-szezon kezdetén. Brooks egy Misfits dalt akart előadni, én viszont KISS-módra akartam kifesteni az arcom és átnevezni magunkat KISSFitsre. Johnny meg csak inni akart egyet, majd csontváznak öltözve járkálni a városban. Én aztán elfelejtettem KISS-esre festeni az arcom, de így is elég punk rockosak és kísértetiesek lettünk! Jó szórakozást!
Az Avenged Sevenfold még 2016-ban adta ki a legutóbbi albumát, idén februárban pedig M. Shadows énekes arról beszélt, hogy az új nagylemez már 70 százalékban elkészült, de a Covid miatt Andy Wallace sem tud nekilátni a keverésnek. Akkor azt is mondta, hogy turnézás nélkül nem látja értelmét egy új album megjelentetésének.

Legutóbb viszont már konkrétabbat is tudott mondani az új lemez kapcsán, amikor felbukkant a Louder Than Life Festival Twitch-csatornáján.

M. Shadows:Azért nem mondunk sokat az új zenéről, mert szerintünk minden egyes szó, jelző, amit mondanánk, csak úgy elpörög… Nem lehet leírni a zenét úgy, hogy súlyos lesz vagy gyors lesz… Ez egy művészeti alkotás, amelyen már hosszú ideig dolgoztunk, és van egy csomó személyes dolog is, amit később majd elmagyarázunk… De a jövő nyárra már lekötöttünk koncerteket, az új lemez pedig még előtte megjelenik.


2020 végén az énekes azt mondta az új A7X albumról, hogy
egyáltalán nem olyan lesz, mint a The Stage – ez egy teljesen új irány, és semmihez sem hasonlít, amit eddig csináltunk. Csak ennyit mondok most: mindent rendesen túlzásba vittünk, nagyon eklektikus és vad lesz“.


KERESÉS
RÓLUNK

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Megosztás itt: facebook
Megosztás itt: twitter
Megosztás itt: pinterest
Megosztás itt: email
AKTUÁLIS SZÁM
NO. 340 – 2021/12-2022/01
INSTAGRAM
AKTUÁLIS GYŰJTŐI KIADÁS
NO. 340 – 2021/12-2022/01
FACEBOOK
NÉPSZERŰ
SZERKESZTŐSÉGI KEDVENCEK
Cselőtei László
Cselőtei László
CSELŐTEI LÁSZLÓ
vezető szerkesztő
 1. BULLET FOR MY VALENTINE - Bullet For My Valentine
 2. ASKING ALEXANDRIA - See What's On The Inside
 3. MASTODON - Hushed And Grim
 4. MANIMAL - Armegeddon
 5. WHITECHPEL - Kin
Lénárd László
Lénárd László
LÉNÁRD LÁSZLÓ
főszerkesztő
 1. EXODUS - Persona Non Grata
 2. MASTODON - Hushed And Grim
 3. KHEMMIS - Deceiver
 4. WOLFTOOTH - Blood & Iron
 5. BONDED - Into Blackness
Pintér Miklós
Pintér Miklós
PINTÉR MIKLÓS
szerkesztő
 1. JERRY CANTRELL - Brighten
 2. THE PINEAPPLE THIEF - Nothing But The Truth
 3. THRICE - Horizons/East
 4. COLOURSØUND - Coloursøund II
 5. THE LUCID - The Lucid
SPOTIFY – HANGPRÓBA
NO. 340 – 2021/12-2011/01
SPOTIFY – ZENÉSZFÜLLEL
NO. 340 – 2021/11-2022/01

HAMMER TV

Time To Die címmel megjelent és végig is hallgatható a stoner/sludge vonalas budapesti Red Swamp harmadik albuma, a Quarantine dalhoz pedig egy friss videoklip is született.
Atonement címmel még 2017-ben látott napvilágot az amerikai death metal intézmény, az 1988-ban megalapított Immolation tizedik nagylemeze, február 18-án pedig már jön is Ross Dolanék új albuma, az Acts Of God.