MARILYN MANSON – A Limp Bizkit gitárosa szerint az énekes ellen felhozott vádak mind igazak

Marilyn Mansonnal a bántalmazási balhéja nyomán már szakított a kiadója, az ügynöksége, de szerződést bontott vele két tévés sorozat is (Amerikai istenek – Starz csatorna, Creepshow – AMZ csatorna), a Limp Bizkit gitárosa szerint a Mansonnal kapcsolatos vádak mind igazak.

Wes Borland turnégitárosként játszott Manson csapatában 2008-ban és 2009-ben, a Space Zebra podcastben így kommentálta a Manson-balhét.

Marilyn Manson… Kilenc hónapon át voltam a bandában. Manson nem egy jó arc. És minden egyes dolog, amit mondanak róla kib…ottul igaz. Szóval, vegyetek vissza a nők elleni vádaskodásokból… Mármint azokról van szó, akik most rászálltak ezekre a nőkre, akik Mansonnal kapcsolatban megnyilvánultak…. Csesszétek meg. Az igazat mondják. És elnézést mindazoktól, akik hallgatják ezt a podcastet, és nem tetszik nekik mindez, de az a fickó… fantasztikusan tehetséges, de elcseszett egy arc, vizsgálatra volna szüksége, józanságra, és arra, hogy a démonjaival szembesüljön. Egy kib…ott rossz arc.

Ott voltam, amikor Evan Rachel Woddal járt. Voltam a házában. Ez cseszettül nem menő. És ennél többet nem fogok mondani erről. Szóval, ha valaki rá akar szállni ezekre a lányokra, és nyomja a rizsát róluk… Csesszétek meg magatokat! Ennyit mondok, és nem többet.

Bocs, hogy egy ilyen sötét helyre irányítottam el a dolgokat, de a fickót kitörölték. Viszlát. Kifelé menet legyél óvatos, nehogy a lengőajtó hátbavágjon.

Az ügy ismert előzménye, hogy Evan Rachel Wood színésznő, Manson korábbi partnere bántalmazással vádolta meg az énekest. Wood korábban is beszélt arról, hogy párkapcsolati és nemi erőszakot élt át, de csak pár napja nevezte meg bántalmazójaként Mansont, aki állítása szerint a kapcsolatuk során lelkileg, testileg és szexuálisan is bántalmazta. Vádjaihoz négy másik nő is csatlakozott.

KERESÉS
RÓLUNK

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Megosztás itt: facebook
Megosztás itt: twitter
Megosztás itt: pinterest
Megosztás itt: email
AKTUÁLIS SZÁM
NO. 340 – 2021/12-2022/01
INSTAGRAM
AKTUÁLIS GYŰJTŐI KIADÁS
NO. 340 – 2021/12-2022/01
FACEBOOK
NÉPSZERŰ
SZERKESZTŐSÉGI KEDVENCEK
Cselőtei László
Cselőtei László
CSELŐTEI LÁSZLÓ
vezető szerkesztő
 1. BULLET FOR MY VALENTINE - Bullet For My Valentine
 2. ASKING ALEXANDRIA - See What's On The Inside
 3. MASTODON - Hushed And Grim
 4. MANIMAL - Armegeddon
 5. WHITECHPEL - Kin
Lénárd László
Lénárd László
LÉNÁRD LÁSZLÓ
főszerkesztő
 1. EXODUS - Persona Non Grata
 2. MASTODON - Hushed And Grim
 3. KHEMMIS - Deceiver
 4. WOLFTOOTH - Blood & Iron
 5. BONDED - Into Blackness
Pintér Miklós
Pintér Miklós
PINTÉR MIKLÓS
szerkesztő
 1. JERRY CANTRELL - Brighten
 2. THE PINEAPPLE THIEF - Nothing But The Truth
 3. THRICE - Horizons/East
 4. COLOURSØUND - Coloursøund II
 5. THE LUCID - The Lucid
SPOTIFY – HANGPRÓBA
NO. 340 – 2021/12-2011/01
SPOTIFY – ZENÉSZFÜLLEL
NO. 340 – 2021/11-2022/01

HAMMER TV

2020 legelején jelent meg a legutóbbi Serious Black album, a Suite 226, amelyen még Urban Breed (ex-Bloodbound, ex-Tad Morose) énekelt, a svéd frontember azonban tavasszal kiszállt a power metal brigádból, az utódja pedig a szerb Nikola Mijić lett.
A Brit Heavy Metal Új Hullámának világát idézi fel a houstoni Night Cobra, amelynek bemutatkozó EP-je két éve jelent meg (In Praise of the Shadow), a debütáló nagylemezük pedig február 11-én lát majd napvilágot Dawn of the Serpent címmel.