Skip to content
☆☆☆☆☆ METAL & HARD ROCK 1986 ÓTA ☆☆☆☆☆

MARILYN MANSON – A Limp Bizkit gitárosa szerint az énekes ellen felhozott vádak mind igazak

Marilyn Mansonnal a bántalmazási balhéja nyomán már szakított a kiadója, az ügynöksége, de szerződést bontott vele két tévés sorozat is (Amerikai istenek – Starz csatorna, Creepshow – AMZ csatorna), a Limp Bizkit gitárosa szerint a Mansonnal kapcsolatos vádak mind igazak.

Wes Borland turnégitárosként játszott Manson csapatában 2008-ban és 2009-ben, a Space Zebra podcastben így kommentálta a Manson-balhét.

Marilyn Manson… Kilenc hónapon át voltam a bandában. Manson nem egy jó arc. És minden egyes dolog, amit mondanak róla kib…ottul igaz. Szóval, vegyetek vissza a nők elleni vádaskodásokból… Mármint azokról van szó, akik most rászálltak ezekre a nőkre, akik Mansonnal kapcsolatban megnyilvánultak…. Csesszétek meg. Az igazat mondják. És elnézést mindazoktól, akik hallgatják ezt a podcastet, és nem tetszik nekik mindez, de az a fickó… fantasztikusan tehetséges, de elcseszett egy arc, vizsgálatra volna szüksége, józanságra, és arra, hogy a démonjaival szembesüljön. Egy kib…ott rossz arc.

Ott voltam, amikor Evan Rachel Woddal járt. Voltam a házában. Ez cseszettül nem menő. És ennél többet nem fogok mondani erről. Szóval, ha valaki rá akar szállni ezekre a lányokra, és nyomja a rizsát róluk… Csesszétek meg magatokat! Ennyit mondok, és nem többet.

Bocs, hogy egy ilyen sötét helyre irányítottam el a dolgokat, de a fickót kitörölték. Viszlát. Kifelé menet legyél óvatos, nehogy a lengőajtó hátbavágjon.

Az ügy ismert előzménye, hogy Evan Rachel Wood színésznő, Manson korábbi partnere bántalmazással vádolta meg az énekest. Wood korábban is beszélt arról, hogy párkapcsolati és nemi erőszakot élt át, de csak pár napja nevezte meg bántalmazójaként Mansont, aki állítása szerint a kapcsolatuk során lelkileg, testileg és szexuálisan is bántalmazta. Vádjaihoz négy másik nő is csatlakozott.

KERESÉS
AKTUÁLIS SZÁM
No. 346 – 2022/7-8
AKTUÁLIS GYŰJTŐI KIADÁS
No. 346 / Kiss
FACEBOOK
NÉPSZERŰ
SZERKESZTŐSÉGI KEDVENCEK
Cselőtei László
Cselőtei László
CSELŐTEI LÁSZLÓ
vezető szerkesztő
 1. ICONIC
  Second Skin
 2. SAFFIRE
  Taming The Hurricane
 3. FIVE FINGER DEATH PUNCH
  AfterLife
 4. SOILWORK
  Overgivenheten
 5. COHEED AND CAMBRIA
  Vaxis II
Lénárd László
Lénárd László
LÉNÁRD LÁSZLÓ
főszerkesztő
 1. CAVE IN
  Heavy Pendulum
 2. THE HALO EFFECT
  Days Of The Lost
 3. SAFFIRE
  Taming The Hurricane
 4. FIVE FINGER DEATH PUNCH
  AfterLife
 5. DEF LEPPARD
  Diamond Star Halos
Pintér Miklós
Pintér Miklós
PINTÉR MIKLÓS
szerkesztő
 1. TOOL
  Fear Inoculum
 2. FAITH NO MORE
  The Real Thing
 3. PEARL JAM
  Vs.
 4. MEMPHIS MAY FIRE
  Remade in Misery
 5. IGNITE
  Our Darkest Days
PETŐFI X HAMMER
minden vasárnap 19 órától!
SPOTIFY – ZENÉSZFÜLLEL
NO. 340 – 2021/11-2022/01

HAMMER TV