Skip to content

MARILYN MANSON – A Limp Bizkit gitárosa szerint az énekes ellen felhozott vádak mind igazak

Marilyn Mansonnal a bántalmazási balhéja nyomán már szakított a kiadója, az ügynöksége, de szerződést bontott vele két tévés sorozat is (Amerikai istenek – Starz csatorna, Creepshow – AMZ csatorna), a Limp Bizkit gitárosa szerint a Mansonnal kapcsolatos vádak mind igazak.

Wes Borland turnégitárosként játszott Manson csapatában 2008-ban és 2009-ben, a Space Zebra podcastben így kommentálta a Manson-balhét.

Marilyn Manson… Kilenc hónapon át voltam a bandában. Manson nem egy jó arc. És minden egyes dolog, amit mondanak róla kib…ottul igaz. Szóval, vegyetek vissza a nők elleni vádaskodásokból… Mármint azokról van szó, akik most rászálltak ezekre a nőkre, akik Mansonnal kapcsolatban megnyilvánultak…. Csesszétek meg. Az igazat mondják. És elnézést mindazoktól, akik hallgatják ezt a podcastet, és nem tetszik nekik mindez, de az a fickó… fantasztikusan tehetséges, de elcseszett egy arc, vizsgálatra volna szüksége, józanságra, és arra, hogy a démonjaival szembesüljön. Egy kib…ott rossz arc.

Ott voltam, amikor Evan Rachel Woddal járt. Voltam a házában. Ez cseszettül nem menő. És ennél többet nem fogok mondani erről. Szóval, ha valaki rá akar szállni ezekre a lányokra, és nyomja a rizsát róluk… Csesszétek meg magatokat! Ennyit mondok, és nem többet.

Bocs, hogy egy ilyen sötét helyre irányítottam el a dolgokat, de a fickót kitörölték. Viszlát. Kifelé menet legyél óvatos, nehogy a lengőajtó hátbavágjon.

Az ügy ismert előzménye, hogy Evan Rachel Wood színésznő, Manson korábbi partnere bántalmazással vádolta meg az énekest. Wood korábban is beszélt arról, hogy párkapcsolati és nemi erőszakot élt át, de csak pár napja nevezte meg bántalmazójaként Mansont, aki állítása szerint a kapcsolatuk során lelkileg, testileg és szexuálisan is bántalmazta. Vádjaihoz négy másik nő is csatlakozott.

KERESÉS
Hammerworld no. 355
keresd az újságosoknál!
A DIGITÁLIS KIADÁST
KERESD A LAPTAPIR.HU-n!
FACEBOOK
NÉPSZERŰ
PETŐFI X HAMMER
az adások archívuma
SZERKESZTŐSÉGI KEDVENCEK
Cselőtei László
Cselőtei László
CSELŐTEI LÁSZLÓ
vezető szerkesztő
 1. DVNE
  Voidkind
 2. JUDAS PRIEST
  Invincible Shield
 3. BRUCE DICKINSON
  The Mandrake Project
 4. DAATH
  The Deceivers
 5. MUDFIELD
  Fehér Zászló
Zubor Olly - 300p
Zubor Olly - 300p
Zubor OLLY
online szerkesztő
 1. BORKNAGAR
  Fall
 2. VLTIMAS
  Epic
 3. MADDER MORTEM
  Old Eyes, New Heart
 4. SOVEREIGN
  Altered Realities
 5. JOB FOR A COWBOY
  Moon Healer
331NorbiHP2021
331NorbiHP2021
Uzseka Norbert
munkatárs
 1. MIND’S MIRRORS
  Forever Is Not Nearly Long Enough
 2. AUTOPILOT
  It Might Be Gone Forever
 3. BRUCE DICKINSON
  The Mandrake Project
 4. MAGMA RISE
  Neither Land Nor Sea
 5. DVNE
  Voidkind
HAJÓGYÁR x hw