TOOL – Maynard James Keenan énekes másodszor is megküzdött a koronavírussal

A Tool, a Puscifer és az A Perfect Circle frontembere már korábban beszámolt arról, hogy 2020 februárjában, a Toollal turnézva covidos lett. Maynard James Keenan még nyolc hónappal később is küzdött az utóhatásokkal.

Az Apple Music Strombo-showjában tegnap arról beszélt, hogy november közepén újra pocsékul érezte magát, sőt, december legelején kórházba is kellett mennie.

“Csúnya volt, csúnya. Nem kaptam levegőt. Két szót is alig tudtam kimondani köhögési roham nélkül, érted? Végül valahogy tüdőgyulladás is lett belőle. A kórházban azt mondták: ‘Rendben, itt tarthatunk, de 12 másik emberrel harcolsz egy szabad ágyért és a lélegeztetőért, amivel jelenleg nem rendelkezünk, szóval, mit akarsz csinálni?’ Én meg erre: ‘Nos, lélegeznem csak kell, és alvásra is szükségem van.’ Szóval, csakis a tüneteket tudták kezelni. Mást nem is lehet csinálni, csak ezt a tüneti kezelést. Szóval, kell igazi köhögés elleni gyógyszer, és nem a szokásos, kommersz szar, meg inhalátor, meg tüdőgyulladás elleni antibiotikumok, aztán lehet szorítani, hogy minden rendben legyen.”

KERESÉS
RÓLUNK

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Megosztás itt: facebook
Megosztás itt: twitter
Megosztás itt: pinterest
Megosztás itt: email
AKTUÁLIS SZÁM
NO. 340 – 2021/12-2022/01
INSTAGRAM
AKTUÁLIS GYŰJTŐI KIADÁS
NO. 340 – 2021/12-2022/01
FACEBOOK
NÉPSZERŰ
SZERKESZTŐSÉGI KEDVENCEK
Cselőtei László
Cselőtei László
CSELŐTEI LÁSZLÓ
vezető szerkesztő
 1. BULLET FOR MY VALENTINE - Bullet For My Valentine
 2. ASKING ALEXANDRIA - See What's On The Inside
 3. MASTODON - Hushed And Grim
 4. MANIMAL - Armegeddon
 5. WHITECHPEL - Kin
Lénárd László
Lénárd László
LÉNÁRD LÁSZLÓ
főszerkesztő
 1. EXODUS - Persona Non Grata
 2. MASTODON - Hushed And Grim
 3. KHEMMIS - Deceiver
 4. WOLFTOOTH - Blood & Iron
 5. BONDED - Into Blackness
Pintér Miklós
Pintér Miklós
PINTÉR MIKLÓS
szerkesztő
 1. JERRY CANTRELL - Brighten
 2. THE PINEAPPLE THIEF - Nothing But The Truth
 3. THRICE - Horizons/East
 4. COLOURSØUND - Coloursøund II
 5. THE LUCID - The Lucid
SPOTIFY – HANGPRÓBA
NO. 340 – 2021/12-2011/01
SPOTIFY – ZENÉSZFÜLLEL
NO. 340 – 2021/11-2022/01

HAMMER TV

Még tavaly októberben jelent meg a Dream Theater legfrissebb stúdiólemeze, a hét epikus szerzeményt tartalmazó A View From The Top Of The World. A csapat legfrissebb, negyedik videója a Transcending Time dalhoz készült el.
Különleges élő lemezzel jelentkezik március 25-én az Architects. A For Those That Wish To Exist At Abbey Road című élő anyag előzeteseként már itt is van az Impermanence videoklipje.