LORD – Újra teljes a felállás!

A Facebook oldalán egy videóban jelentette be a Lord zenekar, hogy ki vette át Beke Márk billentyűs és Gyurik Lajos dobos helyét. Az új dobos Világi Zoli lett (Power, ex-Demonlord), a billentyűs pedig Horváth Zsolt, aki 18 év után szállt ki a Deák Bill Blues Bandből, de a Tűzmadárban is zenélt 12 éven át.

Az új felállás június 11-én mutatkozik be a Barba Negrában, ahol a Bikinivel lesz közös koncertjük.


www.facebook.com/LordZenekar


A Lord-bejelentés videója itt elérhetőDeák Bill Gyuláék közleménye:

Búcsúzik Zsoltink!

Sok sikert kívánunk neki!

A Blues Cirkusz nem áll meg! Ölellek Benneteket! Bill KapitányKedves Barátaink!

Az a helyzet, hogy hosszú fontolgatás után meghoztam életem egyik legnehezebb döntését. Arra az elhatározásra jutottam, hogy elfogadom a Lord zenekar kedves és megtisztelő felkérését, így tizennyolc év után kilépek a Deák Bill Blues Bandből és mostantól a Lord tagjaként fogom gyakorolni szeretett hivatásomat.


Köszönöm Billnek, a zenekar minden egykori és jelenlegi tagjának, a mindenkori technikai stábnak és NEKTEK, azaz a Közönségünknek az együtt töltött időt, a rengeteg koncertet, azt a sok szeretetet, energiát, amit kaptam Tőlük és Tőletek! Pályafutásom meghatározó és kitörölhetetlen része ez a hosszú időszak, amit Bill mellett tölthettem el; remélem, hogy Ti is jó érzéssel fogtok rám gondolni, mert mindig a legjobb szándékkal és a tőlem telhető maximumot nyújtva próbáltam a produkció érdekeit szolgálni a színpadon és színpadon kívül is.

A legjobbakat kívánom Gyuszinak és az egész bandának, sok bulit, jó egészséget és hosszú, boldog életet! Bízom benne, hogy fogunk még egy színpadon állni, a barátságunk pedig természetesen nem szűnhet meg attól, hogy már nem vagyok a zenekar tagja.

Az életem egy korszaka ezzel lezárult; a jövőben leginkább a Lord koncertjein láthattok majd játszani – remélem, hogy ott sem fogok Nektek csalódást okozni. De akárhogyis van, azt az egyet soha ne felejtsétek el, hogy BILL A KIRÁLY!!!

Horváth Zsolt – billentyűs hangszerek
A korábbi közlemény:

Kedves Barátaink, Lordosok! Szeretnénk megosztani veletek azt a közös döntésünket, hogy a 2021-es koncertszezont a Lord zenekar már nem Beke Márk billentyűssel fogja megkezdeni. Szeretnénk Márknak ezúton is sok sikert, boldogságot és egészséget kívánni.

Ami pedig minket érint, a napokban már megkezdjük a felkészülést és a próbákat a visszatérésre, hiszen, ha minden úgy alakul ahogy szeretnénk akkor nagyon sok alkalommal találkozhatunk majd újra veletek.

Irány az 50! Lord zenekar!KERESÉS
AKTUÁLIS SZÁM
No. 344 – 2022/5
AKTUÁLIS GYŰJTŐI KIADÁS
No. 344 – 2022/5
FACEBOOK
NÉPSZERŰ
SZERKESZTŐSÉGI KEDVENCEK
Cselőtei László
Cselőtei László
CSELŐTEI LÁSZLÓ
vezető szerkesztő
 1. FOZZY
  Boombox
 2. BLACK SWAN
  Generation Mind
 3. DARE
  Road To Eden
 4. IBARAKI
  Rashomon
 5. RONNIE ATKINS
  Make It Count
Lénárd László
Lénárd László
LÉNÁRD LÁSZLÓ
főszerkesztő
 1. SLAYER
  South Of Heaven
 2. GHOST
  Impera
 3. RONNIE ATKINS
  Make It Count
 4. DESTRUCTION
  Diabolical
 5. DECAPITATED
  Cancel Culture
Pintér Miklós
Pintér Miklós
PINTÉR MIKLÓS
szerkesztő
 1. TOOL
  Lateralus
 2. MARK LANEGAN
  Phantom Radio
 3. AIRBAG
  Identity
 4. MALEVOLENCE
  Malicious Intent
 5. IGNITE
  Ignite
SPOTIFY – HANGPRÓBA
NO. 340 – 2021/12-2011/01
SPOTIFY – ZENÉSZFÜLLEL
NO. 340 – 2021/11-2022/01

HAMMER TV

Ahogy tavasszal már beszámoltunk róla, Iconic néven egy új hard rock banda született, többek között Joel Hoekstra gitárossal és Tommy Aldridge dobossal a Whitesnake-ből.
Már három lemezelőzetes dalt is bemutatott az Arch Enemy az utóbbi hónapokban, a Deceivers című új albumuk pedig július 29-én jelenik meg. Most pedig már itt a negyedik új dal is, a Sunset Over The Empire - hivatalos videóklippel együtt.