DAVID ELLEFSON – Rendőrségi feljelentésben részletezte a történteket

A Rolling Stone megszerezte azt a rendőrségi feljelentést, amelyet a Megadethből elbocsátott David Ellefson tett a kiszivárgott maszturbálós videója kapcsán.

A Scottsdale-i rendőrségen született feljelentés szerint Ellefson egy holland tinédzserrel szextingelt, aki az akciót több ízben is rögzítette Ellefson beleegyezése nélkül. A dokumentumban Ellefson megerősítette, hogy partnere 19 éves volt a szextingek idején, azaz nem volt kiskorú. Az ex-Megadeth basszer elmondta a rendőrségnek, hogy 2019-ben találkozott először a lánnyal, amikor autogramokat osztogatott, majd a közösségi médiában barátok maradtak. Ellefson és a lány 2020 elején (talán februárban, a zenész szerint) találkozott újra, akkor egy hollandiai szálloda halljában, ahol kávéztak, üdítőztek, és a feljelentésben áll az is, hogy “nem volt fizikai kontaktus, csak beszélgettek”. A dokumentum szerint a kapcsolatuk “júliusban vagy augusztusban” vált szexuális jellegűvé.

“Azt állította (Ellefson), hogy körülbelül négy-öt maszturbálós alkalom volt, az utolsó szextingre 2021 februárja körül került sor”. A lány utóbb elismerte Ellefsonnak, hogy két-három videót felvett róla maszturbálás közben, a beleegyezése vagy tudta nélkül.

Miután a videók kiszivárogtak, Ellefson azt a tanácsot kapta, hogy a zenekar ügyvédei járjanak az ügy végére. A menedzsment azt javasolta neki, hogy ‘ne tegyen semmit, maradjon nyugton’, mert valószínűleg ‘elül majd az ügy’ – áll a feljelentésben. A menedzsment ügyvédei pedig kivizsgálják a történteket.

A tinédzser azt mondta, hogy megosztotta az Ellefsonról készült videókat a barátaival, de azt nem tudja pontosan, hogy ezek hogyan szivárogtak ki másoknak. Sajnálta a történteket, és beleegyezett abba, hogy az Instagram-fiókján keresztül nyilatkozatot ad ki, miszerint ő beleegyező felnőtt volt a kölcsönös virtuális szex során.

A Megadeth egyelőre nem jelentette be, hogy ki lesz David Ellefson utódja, a turnéjuk a jelen tervek szerint augusztus 20-án indul majd.

KERESÉS
RÓLUNK

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Megosztás itt: facebook
Megosztás itt: twitter
Megosztás itt: pinterest
Megosztás itt: email
AKTUÁLIS SZÁM
NO. 340 – 2021/12-2022/01
INSTAGRAM
AKTUÁLIS GYŰJTŐI KIADÁS
NO. 340 – 2021/12-2022/01
FACEBOOK
NÉPSZERŰ
SZERKESZTŐSÉGI KEDVENCEK
Cselőtei László
Cselőtei László
CSELŐTEI LÁSZLÓ
vezető szerkesztő
 1. BULLET FOR MY VALENTINE - Bullet For My Valentine
 2. ASKING ALEXANDRIA - See What's On The Inside
 3. MASTODON - Hushed And Grim
 4. MANIMAL - Armegeddon
 5. WHITECHPEL - Kin
Lénárd László
Lénárd László
LÉNÁRD LÁSZLÓ
főszerkesztő
 1. EXODUS - Persona Non Grata
 2. MASTODON - Hushed And Grim
 3. KHEMMIS - Deceiver
 4. WOLFTOOTH - Blood & Iron
 5. BONDED - Into Blackness
Pintér Miklós
Pintér Miklós
PINTÉR MIKLÓS
szerkesztő
 1. JERRY CANTRELL - Brighten
 2. THE PINEAPPLE THIEF - Nothing But The Truth
 3. THRICE - Horizons/East
 4. COLOURSØUND - Coloursøund II
 5. THE LUCID - The Lucid
SPOTIFY – HANGPRÓBA
NO. 340 – 2021/12-2011/01
SPOTIFY – ZENÉSZFÜLLEL
NO. 340 – 2021/11-2022/01

HAMMER TV

2020 legelején jelent meg a legutóbbi Serious Black album, a Suite 226, amelyen még Urban Breed (ex-Bloodbound, ex-Tad Morose) énekelt, a svéd frontember azonban tavasszal kiszállt a power metal brigádból, az utódja pedig a szerb Nikola Mijić lett.
A Brit Heavy Metal Új Hullámának világát idézi fel a houstoni Night Cobra, amelynek bemutatkozó EP-je két éve jelent meg (In Praise of the Shadow), a debütáló nagylemezük pedig február 11-én lát majd napvilágot Dawn of the Serpent címmel.