JUDAS PRIEST – Visszatáncoltak, mégis két gitárossal indulnak turnézni

Nincs még egy hete sem annak, hogy a Judas Priest bejelentette, hogy négyes felállásban fognak visszatérni a színpadra a március elején induló turnén, majd nem sokkal később Andy Sneap, aki producere volt a legutóbbi Firepower albumnak, majd a lemez turnéján a Parkinson-kórral küzdő Glenn Tipton gitáros helyén játszott, közleményben tudatta, hogy “hihetetlenül csalódott” a zenekar döntése miatt.

De a rajongókat is sokkolta, hogy az ikergitáros heavy metal egyik igazi úttörőjének számító Judas Prest egyetlen gitárossal akar turnézni. Sokan azt találgatták, hogy ez a fura bejelentés esetleg a klasszikus korszak másik meghatározó gitárosának, KK Downingnak a visszatérését készíti elő, aki 2011-ben távozott a Priestből, bár az is közismert, hogy Downing és a Priest kapcsolata nem éppen felhőtlen.

Nos, a Priest ismét meglepetést okozott, mert megváltoztatták a korábbi elhatározásukat, mégis ötösfogatként fognak turnézni.

Helló metal mániákusok… Tekintettel mindarra, ami az utóbbi időben lezajlott és kialakult, egyhangúan úgy döntöttünk, hogy változatlan formában fogjuk folytatni a koncertezést Robbal (Rob Halford énekes), Iannel (Ian Hill basszer), Richie-vel (Richie Faulkner gitáros), Scott-tal (Scott Travis dobossal), Andyvel (Andy Sneap gitáros), Glenn (Glenn Tipton gitáros) pedig csatlakozik majd hozzánk, amikor csak képes lesz rá… Szóval hamarosan találkozunk, hogy együtt ünnepeljük meg a masszív heavy metal Judas Priest 50 évét!
KERESÉS
AKTUÁLIS SZÁM
No. 344 – 2022/5
AKTUÁLIS GYŰJTŐI KIADÁS
No. 344 – 2022/5
FACEBOOK
NÉPSZERŰ
SZERKESZTŐSÉGI KEDVENCEK
Cselőtei László
Cselőtei László
CSELŐTEI LÁSZLÓ
vezető szerkesztő
 1. FOZZY
  Boombox
 2. BLACK SWAN
  Generation Mind
 3. DARE
  Road To Eden
 4. IBARAKI
  Rashomon
 5. RONNIE ATKINS
  Make It Count
Lénárd László
Lénárd László
LÉNÁRD LÁSZLÓ
főszerkesztő
 1. SLAYER
  South Of Heaven
 2. GHOST
  Impera
 3. RONNIE ATKINS
  Make It Count
 4. DESTRUCTION
  Diabolical
 5. DECAPITATED
  Cancel Culture
Pintér Miklós
Pintér Miklós
PINTÉR MIKLÓS
szerkesztő
 1. TOOL
  Lateralus
 2. MARK LANEGAN
  Phantom Radio
 3. AIRBAG
  Identity
 4. MALEVOLENCE
  Malicious Intent
 5. IGNITE
  Ignite
SPOTIFY – HANGPRÓBA
NO. 340 – 2021/12-2011/01
SPOTIFY – ZENÉSZFÜLLEL
NO. 340 – 2021/11-2022/01

HAMMER TV

Ahogy tavasszal már beszámoltunk róla, Iconic néven egy új hard rock banda született, többek között Joel Hoekstra gitárossal és Tommy Aldridge dobossal a Whitesnake-ből.
Már három lemezelőzetes dalt is bemutatott az Arch Enemy az utóbbi hónapokban, a Deceivers című új albumuk pedig július 29-én jelenik meg. Most pedig már itt a negyedik új dal is, a Sunset Over The Empire - hivatalos videóklippel együtt.