SERIOUS BLACK – Dal- és klippremier az új énekessel: Out Of The Ashes

2020 legelején jelent meg a legutóbbi Serious Black album, a Suite 226, amelyen még Urban Breed (ex-Bloodbound, ex-Tad Morose) énekelt, a svéd frontember azonban tavasszal kiszállt a power metal brigádból, az utódja pedig a szerb Nikola Mijić lett. A zentai muzsikust a hazai progos Dreyelands éléről is ismerheted, de az Alogiából vagy az Eden’s Curse-ből is, az új Serious Black album pedig Vengeance Is Mine címmel érkezik majd február 25-én.

Az új Serious Black albumon vendégként Bob Katsionis billentyűzik (Outloud, ex-Firewind), aki 2015 és 2017 között gitárosként zenélt velük. A lemez negyedik előzeteseként a klipes Out Of The Ashes dalt tették közzé.

Mario Lochert alapító/basszer/producer:Ezúttal minden korábbinál több betekintést engedtem az érzelmeimbe és a magánéletembe, azaz arról írtam, hogy hogyan gondolkodom és érzek, és hogy milyen nehéz fenntartani egy zenekart, amikor én sem érzem jól magam a saját bőrömben. A Vengeance Is Mine szövegei az elmúlt négy-öt évemet tükrözik. Mindez természetesen hatással volt a dalszerzésre is, az új anyag egyszerre intenzívebb és érzelmesebb.

Az új dalról/klipről:Egy csodálatos videó, egy csodálatos dal és egy szomorú történet… Mondhatnánk, hogy ‘Boldogok vagyunk, hogy kiadhatjuk ezt a videót’, ahogy ez szokás… De ez téves lenne! Ezeket a dalokat az élet írta, a dolgok pedig sosem történnek ok nélkül. Ezek nélkül az események nélkül ezek a dalok, ezek az ötletek nem születtek volna meg, és a Vengeance is Mine album sem létezne! De pont emiatt a zenekar jobban összeforrt, mint valaha!

Ezen a ponton én, mi szeretnénk megragadni az alkalmat, hogy köszönetet mondjunk a stábunknak a hihetetlen támogatásért és munkáért, és mindazoknak, akik részt vettek és vesznek az albummal kapcsolatos melóban (produkciós videók, grafika, promóció), no és persze mindenkinek, akit elfelejtettem – nélkületek mindez nem lenne lehetséges! Nagyon köszönjük, büszkévé és boldoggá teszi a Serious Blacket, hogy egy ilyen kivételes stáb áll mellettünk!Ha minden jól alakul, január 26-án Budapesten, a Dürer Kertben be is mutatják az új anyagot.


www.facebook.com/seriousblackofficial
SERIOUS BLACK – Out Of The Ashes (a 2022-es Vengeance Is Mine albumhoz)


SERIOUS BLACK – Senso Della Vita (a 2022-es Vengeance Is Mine albumhoz)SERIOUS BLACK – Rock With Us Tonight (a 2022-es Vengeance Is Mine albumhoz)SERIOUS BLACK – The Story (a 2022-es Vengeance Is Mine albumhoz)
SERIOUS BLACK – Vengeance Is Mine
(02/25 – AFM)

01. Rock With Us Tonight
02. Out Of The Ashes
03. Fallen Hero
04. Senso Della Vita
05. Ray Of Light
06. Soul Divider
07. Tonight I’m Ready To Fight
08. Just For You
09. Soldiers Of Eternal Light
10. The Story
11. Queen Of Lies
12. Album Of Our Life
13. Alea Iacta Est

Bónusz CD:
Boys Of Summer (Don Henley)
Take On Me (A-Ha)
Wonderful Life (Black)
Rockin’ In The Free World (Neil Young)
Spending My Time (Roxette)
The Look (Roxette)
Driver’s Seat (Sniff ‘n’ the Tears)
Dirty Diana (Michael Jackson)

KERESÉS
RÓLUNK

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Megosztás itt: facebook
Megosztás itt: twitter
Megosztás itt: pinterest
Megosztás itt: email
AKTUÁLIS SZÁM
NO. 340 – 2021/12-2022/01
INSTAGRAM
AKTUÁLIS GYŰJTŐI KIADÁS
NO. 340 – 2021/12-2022/01
FACEBOOK
NÉPSZERŰ
SZERKESZTŐSÉGI KEDVENCEK
Cselőtei László
Cselőtei László
CSELŐTEI LÁSZLÓ
vezető szerkesztő
 1. BULLET FOR MY VALENTINE - Bullet For My Valentine
 2. ASKING ALEXANDRIA - See What's On The Inside
 3. MASTODON - Hushed And Grim
 4. MANIMAL - Armegeddon
 5. WHITECHPEL - Kin
Lénárd László
Lénárd László
LÉNÁRD LÁSZLÓ
főszerkesztő
 1. EXODUS - Persona Non Grata
 2. MASTODON - Hushed And Grim
 3. KHEMMIS - Deceiver
 4. WOLFTOOTH - Blood & Iron
 5. BONDED - Into Blackness
Pintér Miklós
Pintér Miklós
PINTÉR MIKLÓS
szerkesztő
 1. JERRY CANTRELL - Brighten
 2. THE PINEAPPLE THIEF - Nothing But The Truth
 3. THRICE - Horizons/East
 4. COLOURSØUND - Coloursøund II
 5. THE LUCID - The Lucid
SPOTIFY – HANGPRÓBA
NO. 340 – 2021/12-2011/01
SPOTIFY – ZENÉSZFÜLLEL
NO. 340 – 2021/11-2022/01

HAMMER TV

2020 legelején jelent meg a legutóbbi Serious Black album, a Suite 226, amelyen még Urban Breed (ex-Bloodbound, ex-Tad Morose) énekelt, a svéd frontember azonban tavasszal kiszállt a power metal brigádból, az utódja pedig a szerb Nikola Mijić lett.
A Brit Heavy Metal Új Hullámának világát idézi fel a houstoni Night Cobra, amelynek bemutatkozó EP-je két éve jelent meg (In Praise of the Shadow), a debütáló nagylemezük pedig február 11-én lát majd napvilágot Dawn of the Serpent címmel.