HELLOWEEN – Michael Kiske szólóalbummal jelentkezik jövőre

A nemrég megjelent új Helloween album kapcsán adott interjút MichaelKiske énekes a kanadai The Metal Voice-nak, a beszélgetés során pedig egy új szólóalbum is szóba került

A dalszerzésben miért nem vettél részt az új Helloween album esetében?

Nem akartam. Most egy szólóalbumot készítek, egy akusztikus albumot, abban élem majd ki a kreativitásomat. Ami a Helloween dalait illeti, írtam régebben néhány dalt, amelyek sikeresek is lettek. De a zenekar többi tagja számít a fő dalszerzőknek, ők határozzák meg a Helloween alapvető hangzását. És mivel van hat dalszerzőnk is, úgy gondoltam, hogy ennyi éppen elég. Lehet, hogy majd egy újabb lemezre én is írok majd ezt-azt. De mindennek van némi köze a Nuclear Blast főnökéhez is, ő ténylegesen egy szólólemezt akar tőlem. Markus nagy rajongó, ami sokat segít, nyilván. Elmondtam neki, hogy készülök valami ilyesmire, mire ő: ‘Szeretném, ha meg is születne!’…


És hogy állsz most vele?

Már minden összeállt nálam. Fele-fele arányban saját dalok lesznek rajta, illetve feldolgozások, mind csak akusztikusan. Tehát a saját nótáim mellé felveszem a kedvenc dalaimat is. Ezek nem metal dolgok lesznek, hanem különféle zenekarok számomra kedves dalai, amiket a magam módján dolgozok fel. Lesz néhány nóta a 70-es évekből, olyan dalok, amiket szeretek, és amiket érdekesen tudok elénekelni.

Nagyon egyszerű lesz az egész, akusztikus minden, a felvételek pedig nálam készülnek majd. Szeretnék időt szánni rá, a megjelenése pedig akkortájt lesz, amikor jövőre elindul a Helloween turnéja. 2022 márciusa, áprilisa, májusa táján. Azaz jövőre biztosan megjelenik a lemezem.


KERESÉS
RÓLUNK

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Megosztás itt: facebook
Megosztás itt: twitter
Megosztás itt: pinterest
Megosztás itt: email
AKTUÁLIS SZÁM
NO. 340 – 2021/12-2022/01
INSTAGRAM
AKTUÁLIS GYŰJTŐI KIADÁS
NO. 340 – 2021/12-2022/01
FACEBOOK
NÉPSZERŰ
SZERKESZTŐSÉGI KEDVENCEK
Cselőtei László
Cselőtei László
CSELŐTEI LÁSZLÓ
vezető szerkesztő
 1. BULLET FOR MY VALENTINE - Bullet For My Valentine
 2. ASKING ALEXANDRIA - See What's On The Inside
 3. MASTODON - Hushed And Grim
 4. MANIMAL - Armegeddon
 5. WHITECHPEL - Kin
Lénárd László
Lénárd László
LÉNÁRD LÁSZLÓ
főszerkesztő
 1. EXODUS - Persona Non Grata
 2. MASTODON - Hushed And Grim
 3. KHEMMIS - Deceiver
 4. WOLFTOOTH - Blood & Iron
 5. BONDED - Into Blackness
Pintér Miklós
Pintér Miklós
PINTÉR MIKLÓS
szerkesztő
 1. JERRY CANTRELL - Brighten
 2. THE PINEAPPLE THIEF - Nothing But The Truth
 3. THRICE - Horizons/East
 4. COLOURSØUND - Coloursøund II
 5. THE LUCID - The Lucid
SPOTIFY – HANGPRÓBA
NO. 340 – 2021/12-2011/01
SPOTIFY – ZENÉSZFÜLLEL
NO. 340 – 2021/11-2022/01

HAMMER TV

2020 legelején jelent meg a legutóbbi Serious Black album, a Suite 226, amelyen még Urban Breed (ex-Bloodbound, ex-Tad Morose) énekelt, a svéd frontember azonban tavasszal kiszállt a power metal brigádból, az utódja pedig a szerb Nikola Mijić lett.
A Brit Heavy Metal Új Hullámának világát idézi fel a houstoni Night Cobra, amelynek bemutatkozó EP-je két éve jelent meg (In Praise of the Shadow), a debütáló nagylemezük pedig február 11-én lát majd napvilágot Dawn of the Serpent címmel.