Skip to content

HELLOWEEN – Az új klipjük egy 3D-s road movie az Arch Enemy énekesnőjével

A többszöri halasztás után május elején Manchesterben végre elindult a Helloween turnéja. Eredetileg 2020 őszén jöttek volna hozzánk, aztán úgy festett, hogy idén áprilisban meg tud valósulni a koncert, de nem… Végül a budapesti Helloween koncert – a Hammerfall társaságában – június 28-án lesz a Sportarénában.

A turné alkalmából a Helloween egy különleges kislemezzel jelentkezett az Atomic Fire kiadónál. Az EP A oldalára a Best Time dal 2022-es remixe került fel, a B oldalra pedig egy másik verzió, egy exkluzív alternatív vokál-remix. A Best Time dal eredetileg a tavaly júniusban kiadott Helloween című albumon jelent meg.

Most pedig már itt is van a Best Time hivatalos klipje, amelyben az Arch Enemy énekesnője, Alissa White-Gluz is szerepel.

Sascha Gerstner gitáros:Egyfajta ’80-as évekbeli neo-noir hangulat járt a fejemben, amikor megszületett ez a dal. A riffje eredetileg egy szintetizátor riff volt, amit később gitárra hangszereltünk. Az ‘életem legjobb időszaka lesz’ sor tök spontán módon jutott eszembe, mert volt egy erős érzés bennem, hogy magam mögött hagyom a múltat, és a MOST-ban akarok élni! Andi Derisnek azonnal megtetszett a dalötlet és a refréndallam, úgyhogy együtt alakítottuk a számot olyanná, amilyen most.

A videót Martin Häusler rendezte.

Alissa: Miután sokszor játszottunk együtt fesztiválokon és néhány évvel ezelőtt együtt is turnéztunk Dél-Amerikában, a Helloweennel úgy döntöttünk, hogy készítünk egy vicces videót. Egyfelől emlékezünk a jó időkre, de közben még sok mindent tervezünk is!HELLOWEEN – Best Time (2022)

KERESÉS
Hammerworld no. 355
keresd az újságosoknál!
A DIGITÁLIS KIADÁST
KERESD A LAPTAPIR.HU-n!
FACEBOOK
NÉPSZERŰ
PETŐFI X HAMMER
az adások archívuma
SZERKESZTŐSÉGI KEDVENCEK
Cselőtei László
Cselőtei László
CSELŐTEI LÁSZLÓ
vezető szerkesztő
 1. DVNE
  Voidkind
 2. JUDAS PRIEST
  Invincible Shield
 3. BRUCE DICKINSON
  The Mandrake Project
 4. DAATH
  The Deceivers
 5. MUDFIELD
  Fehér Zászló
Zubor Olly - 300p
Zubor Olly - 300p
Zubor OLLY
online szerkesztő
 1. BORKNAGAR
  Fall
 2. VLTIMAS
  Epic
 3. MADDER MORTEM
  Old Eyes, New Heart
 4. SOVEREIGN
  Altered Realities
 5. JOB FOR A COWBOY
  Moon Healer
331NorbiHP2021
331NorbiHP2021
Uzseka Norbert
munkatárs
 1. MIND’S MIRRORS
  Forever Is Not Nearly Long Enough
 2. AUTOPILOT
  It Might Be Gone Forever
 3. BRUCE DICKINSON
  The Mandrake Project
 4. MAGMA RISE
  Neither Land Nor Sea
 5. DVNE
  Voidkind
HAJÓGYÁR x hw