Skip to content

FLESHGOD APOCALYPSE – Grammy-díjas eurodance nótából gyúrtak brutál szimfo-death verziót

Az Eiffel 65 nevű eurodance csapat 1998-as slágerét, a Blue (De Ba Dee) nóta átdolgozásával indítotzta 2021-et az olasz szimfonikus death metal brigád, a Fleshgod Apocalypse. Az olasz eurodance csapat ezért a számért Grammy-díjat is kapott 2001-ben.

Francesco Paoli:A legutóbbi kislemeznótánk, a No sikerén felbuzdulva a szaros 2020-as év végét egy kicsit vidámabbá akartuk varázsolni. A 90-es évek végének népszerű dance dalából elkészítettük a világ legsúlyosabb, legdühödtebb és legvéresebb bulinótáját. Készen állunk arra, hogy 2021-ben ismét szétrobbantsuk a füleiteket!

www.facebook.com/fleshgodapocalypse


FLESHGOD APOCALYPSE – Blue (Turns To Red) (Eiffel 65, 2021)

Azt még októberben jelentették be, hogy az évek óta velük turnézó Veronica Bordacchini énekesnő és a gitáros Fabio Bartelotti hivatalosan is zenekari tag lett, akárcsak Eugene Ryabchenko dobos (az ukrán Castrumból).


Francesco Paoli:
„Az új felállásnak ez a No című dal a hivatalos bemutatkozása. A nótában a Mike Amott-hatású szólót követően még egy Britney Spears utalás is hallható, a Baby One More Time sláger szövegét idézi fel Veronica: ‘Your laziness is killing me / I must confess I still believe / ‘Cause what you do makes me lose my mind / Give me a sign (Az eredeti Britney-szöveg: ‘My loneliness is killing me / I must confess I still believe / When I’m not with you I lose my mind / Give me a sign, hit me baby one more time’.

Egy olyan világban élünk, ahol az emberek könnyű válaszokat keresnek a komplex kérdésekre. Itt vannak a megmondó guruk, az álhírek és a csodapirulák a monitorjainkon, és azt halljuk, hogy egy csapásra megszüntetik a gondjainkat, a félelmeinket. Ha le akarod rövidíteni az utadat ebben a bonyolult valóságban, jó ha tudod, hogy talán nem oda fogsz eljutni, ahová szerettél volna.

A Google megmutatja neked, hogyan mentsd meg a világot? Nem. Változni fognak a dolgok, ha nem cselekszünk? Nem. Az önámítás vezet valahová? Nem. A zene, vagy általában a művészet segít abban, hogy elviseljük ezt a káoszt? Naná, hogy igen!FLESHGOD APOCALYPSE – No (2020)

FLESHGOD APOCALYPSE – No EP (2020)
01. No
02. No (orchestral version)
03. The Day We’ll Be Gone (acoustic)
04. The Day We’ll Be Gone (acoustic instrumental)

FLESHGOD APOCALYPSE – The Day We’ll Be Gone (2020)
FLESHGOD APOCALYPSE – Lacrimosa (Mozart, 2020)
FLESHGOD APOCALYPSE – Monnalisa (a 2019-es Veleno albumhoz)


Francesco Paoli gitáros/énekes: „Három év gyümölcse ez a lemez, verejtékkel, forradalmakkal, intenzív érzelmekkel és extrém kihívásokkal volt tele ez a három év. Azt is bebizonyítottuk magunknak, hogy erősebbek vagyunk, mint valaha, bárminemű kompromisszum nélkül, és bármi is történik velünk, a szintet feljebb emeljük. Az album masszív lett, finoman fogalmazva is. Minden dal egyedi darab, és mind él, lélegzik.”FLESHGOD APOCALYPSE – Veleno (a 2019-es album)

FLESHGOD APOCALYPSE – Carnivorous Lamb (szöveges videó a 2019-es Veleno albumhoz)
FLESHGOD APOCALYPSE – Sugar (a 2019-es Veleno albumhoz)
KERESÉS
Hammerworld no. 355
keresd az újságosoknál!
régi lapszámainkat
KERESD A LAPTAPIR.HU-n!
NÉPSZERŰ
FACEBOOK
SZERKESZTŐSÉGI KEDVENCEK
Cselőtei László
Cselőtei László
CSELŐTEI LÁSZLÓ
vezető szerkesztő
 1. DVNE
  Voidkind
 2. JUDAS PRIEST
  Invincible Shield
 3. BRUCE DICKINSON
  The Mandrake Project
 4. DAATH
  The Deceivers
 5. MUDFIELD
  Fehér Zászló
Zubor Olly - 300p
Zubor Olly - 300p
Zubor OLLY
online szerkesztő
 1. BORKNAGAR
  Fall
 2. VLTIMAS
  Epic
 3. MADDER MORTEM
  Old Eyes, New Heart
 4. SOVEREIGN
  Altered Realities
 5. JOB FOR A COWBOY
  Moon Healer
331NorbiHP2021
331NorbiHP2021
Uzseka Norbert
munkatárs
 1. MIND’S MIRRORS
  Forever Is Not Nearly Long Enough
 2. AUTOPILOT
  It Might Be Gone Forever
 3. BRUCE DICKINSON
  The Mandrake Project
 4. MAGMA RISE
  Neither Land Nor Sea
 5. DVNE
  Voidkind
PETŐFI X HAMMER
az adások archívuma
HAJÓGYÁR x hw