Skip to content

NOBLE VICTORY – Elstartolt a budapesti punkrockerek extrém metal bandája (dalpremier)

Noble Victory néven indul útjára a Szalai Ádám (ex-Heroic, ex-BloodRainbow) és Fellegi Ádám (This Calling, Bridge To Solace) alapította extrém metal formáció. Egy egyéves dalírási és rögzítési procedúrát követően első lépésben a Boulevard Of Illusions dalra készített szöveges videóval mutatkozik be a csapat, amit még idén nyáron nagylemez megjelenés követ majd.

A H-Music gondozásában, Minotaur címmel napvilágot látó korong kilenc dalt tartalmaz majd, műfaját tekintve tökéletes elegye a különböző extrém death/black/core vonalaknak. A felvételek a Grenma Stúdióban, a keverés/master pedig a No Silence Stúdióban készült.

Fun fact: Szalai Ádámot leszámítva, a teljes személyzet a budapesti This Calling zenekar legénysége, akik alapból dallamos punkrock zenében utaznak, azonban masszív metalgyökerekkel rendelkeznek.

A zeneszerzésért Fellegi Ádám és Herczeg László, a szövegvilágért és koncepcióért Szalai Ádám a felelős, aki pár mondatban így foglalja össze a Minotaur világát: „Az album egy konceptalbum, az emberről és az anyag teremtőjéről Démiurgoszról, a kapcsolatukról. A történet egy kozmikus horror sztoriban kibontakozó mélyen emberi pszichodráma a kiteljesedésről. A dalok segítségével az ember belső útját követhetjük végig ebben történetben, melynek végén sikerül kapcsolatba lépnie, elérnie, megszólítania az anyag teremtőjét, Démiurgoszt. A különböző világok a szférák zenéjén keresztül össze tudtak kapcsolódni, és ez a találkozás elképesztő energiákat szabadított fel mindkét oldalon. A kapcsolat nem indult és nem fejlődik zökkenőmentesen, és ez erős görbe tükröt tart az emberiség elé. A sztori bemutatására, a szövegkönyv mellé készítettünk egy teljes történeti leírást is, amelyben megismerhetjük a komplett világot, és az egész album gondolati hátterét.

Noble Victory FB-oldal: https://www.facebook.com/noblevictoryband

nka
KERESÉS
Hammerworld no. 354
országosan kapható!
A DIGITÁLIS KIADÁST
KERESD A LAPTAPIR.HU-n!
FACEBOOK
NÉPSZERŰ
PETŐFI X HAMMER
az adások archívuma
SZERKESZTŐSÉGI KEDVENCEK
Cselőtei László
Cselőtei László
CSELŐTEI LÁSZLÓ
vezető szerkesztő
 1. FIREHOUSE
  Firehouse
 2. XYZ
  XYZ
 3. RATT
  Invasion Of Your Privacy
 4. DOKKEN
  Under Lock And Key
 5. HURRICANE
  Over The Edge
Zubor Olly - 300p
Zubor Olly - 300p
Zubor OLLY
online szerkesztő
 1. SUFFOCATION
  Hymns From The Apocrypha
 2. NIGHT IN GALES
  The Black Stream
 3. BJØRKØ
  Heartrot
 4. ASINHELL
  Impii Hora
 5. ROTTEN CASKET
  Zombicron
Posta Janos 24 - 300p
Posta Janos 24 - 300p
Posta János
szerkesztő
 1. THE PINEAPPLE THIEF
  Your Wilderness
 2. SEPULTURA
  Beneath The Remains
 3. HALF GRAMME OF SOMA
  Slip Through The Cracks
 4. THE VISION BLEAK
  Weird Tales
 5. ROTTING CHRIST
  Pro Xristou
HAJÓGYÁR x hw