DESTRUCTION – Hivatalos klippel az áprilisi album címadó dala: Diabolical

Diabolical címmel április 8-án érkezik a német thrash metal veterán Destruction új albuma, friss előzetesként pedig itt a videoklippel kísért címadó dal.

A 40 éves jubileumára készülő Destruction augusztusban egy State Of Apathy című vadonatúj dallal jelentkezett, egyúttal azt is bejelentve, hogy hivatalosan is megváltak Mike Sifringer gitárostól. Mike utódja az argentin Martin Furia lett, aki olyan belga csapatokból lehet ismerős, mint a Bark vagy a Furia.

A tavasszal érkező 15. stúdiólemezén a Destruction kompromisszumok nélküli thrash metalja lesz hallható, pengeéles mészárlással.


Schmier az új videóról:Imádom az új lemez címadó dalát, mert tökéletesen tükrözi az egész albumot: színtiszta old school thrash, egyenesen bele az arcba! Egy olyan videót akartunk, ami felmutatja a védjegyeinket, így persze a Mad Butcher sem hiányozhat belőle! Ez még csak a második szereplése egy Destruction klipben, de bizonyosan a leglátványosabb!


www.facebook.com/destructionDESTRUCTION – Diabolical (a 2022-es Diabolical albumhoz)


DESTRUCTION – State Of Apathy (2021, lemezelőzetes)
Schmier:Az elmúlt két év mindannyiunk számára próbatétel volt. Mindannyian szomorúan jelentjük be, hogy Mike elhagyta a Destructiont. Mindez sokkoló volt, keményen megütött minket, de az sosem volt kétséges, hogy a zenekar nem áll le. Erős egység vagyunk, és büszkén üdvözöljük az új gitárosunkat, Martin Furiát! Nagyszerű a kémia köztünk, hiszen Martin már évek óta a Destruction-család tagja. Ő a tökéletes új bárdista – már az első koncertek rohadt nagyot szóltak!

Nehéz heteken vagyunk túl. Mike márciusban hagyta el a zenekart, és elnézést kérünk a késői nyilatkozatért. Keményen dolgoztunk azon, hogy bemutathassuk nektek a Destruction jövőjét. Van is egy albumelőzetes dalunk és videónk számotokra, a State Of Apathy. Szeptemberben lesz elérhető vinyl verzióban.

Üdvözöljük a csapatunkban a koncert hangmérnökünket, turnémenedzserünket, jó barátunkat és producerünket, Martin Furiát, aki már évek óta a családunk tagja!

Az új lemez felvételei már majdnem kész vannak, hamarosan további híreket hallhattok róla!

A State Of Apathy megmutatja, hogy milyen irányba halad a Destruction az új lemezzel: még inkább vissza a gyökerekhez, még több gitár, még direktebb módon! Ez a banda az életem, és mindig 100%-ot fogunk adni, hogy életben tartsuk a szellemiséget. Remélem, ti is annyira szeretitek majd az új nótát, mint mi – köszönjük a támogatást!

A legjobbakat kívánjuk Mike-nak a jövőjéhez, számunkra csak egy út van: THRASH TILL DEATH!Mike ex-gitáros:Nehéz kiszállni egy zenekarból 39 év után. A Destruction az életem és olyan, mintha a gyermekem lenne. De néha olyan döntéseket kell meghoznod, amelyek fájdalmasak.

Jelenleg nagyon szomorú vagyok, de ha valamit már nem érzek helyesnek, akkor azt jobb abbahagyni. Köszönöm minden volt bandatársamnak. Nagyon büszke vagyok a zenére, amit együtt alkottunk. Üdv minden thrashernek – a támogatásotok és a szenvedélyetek nélkül a Destruction nem létezne. Béke.

Martin Furia, az új gitáros:
Végre kiderült a hír… ugyanakkor vegyes érzelmekkel tölt el mindez. Rendkívül büszke vagyok arra, hogy 2016 óta a legendás banda családtagja lehetek, mint hangtechnikus és turnémenedzser. 2016 óta bejártam az egész világot a Destruction-családdal, és mindig úgy kezeltek, mintha a banda egyik tagja lennék.

Ugyanakkor szomorú vagyok, hogy Mike távozik, mert szeretem és tisztelem őt, mint embert és gitárost, de amikor megkérdezték tőlem, hogy szeretnék-e a Destruction új gitárosa lenni, egy pillanatig sem haboztam. Úgy érzem, készen állok arra, hogy tisztelegjek Mike öröksége előtt, a bandához pedig hozzátegyem a saját hangomat. Mindent megteszek majd azért, hogy a Destruction lángja örökké erősen égjen, mély tisztelettel és odaadással a múlt iránt, egyben teljes energiával és elkötelezettséggel a jövő iránt!


DESTRUCTION – Diabolical
(04/08 – Nuclear Blast)

01. Under the Spell
02. Diabolical
03. No Faith In Humanity
04. Repent Your Sins
05. Hope Dies Last
06. The Last of a Dying Breed
07. State of Apathy
08. Tormented Soul
09. Servant of the Beast
10. The Lonely Wolf
11. Ghost from the Past
12. Whorefication
13. City Baby Attacked By Rats (G.B.H. feldolgozás)

KERESÉS
RÓLUNK

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Megosztás itt: facebook
Megosztás itt: twitter
Megosztás itt: pinterest
Megosztás itt: email
AKTUÁLIS SZÁM
NO. 340 – 2021/12-2022/01
INSTAGRAM
AKTUÁLIS GYŰJTŐI KIADÁS
NO. 340 – 2021/12-2022/01
FACEBOOK
NÉPSZERŰ
SZERKESZTŐSÉGI KEDVENCEK
Cselőtei László
Cselőtei László
CSELŐTEI LÁSZLÓ
vezető szerkesztő
 1. BULLET FOR MY VALENTINE - Bullet For My Valentine
 2. ASKING ALEXANDRIA - See What's On The Inside
 3. MASTODON - Hushed And Grim
 4. MANIMAL - Armegeddon
 5. WHITECHPEL - Kin
Lénárd László
Lénárd László
LÉNÁRD LÁSZLÓ
főszerkesztő
 1. EXODUS - Persona Non Grata
 2. MASTODON - Hushed And Grim
 3. KHEMMIS - Deceiver
 4. WOLFTOOTH - Blood & Iron
 5. BONDED - Into Blackness
Pintér Miklós
Pintér Miklós
PINTÉR MIKLÓS
szerkesztő
 1. JERRY CANTRELL - Brighten
 2. THE PINEAPPLE THIEF - Nothing But The Truth
 3. THRICE - Horizons/East
 4. COLOURSØUND - Coloursøund II
 5. THE LUCID - The Lucid
SPOTIFY – HANGPRÓBA
NO. 340 – 2021/12-2011/01
SPOTIFY – ZENÉSZFÜLLEL
NO. 340 – 2021/11-2022/01

HAMMER TV

Time To Die címmel megjelent és végig is hallgatható a stoner/sludge vonalas budapesti Red Swamp harmadik albuma, a Quarantine dalhoz pedig egy friss videoklip is született.
Atonement címmel még 2017-ben látott napvilágot az amerikai death metal intézmény, az 1988-ban megalapított Immolation tizedik nagylemeze, február 18-án pedig már jön is Ross Dolanék új albuma, az Acts Of God.