FROST – Hamarosan itt a Winterblood lemez, dal- és klippremier: Darkness in Crimson Majesty

2017 tavaszán ugyan a működésének felfüggesztését jelentette be a kazincbarcikai Frost, 2019-ben mégis megszületett egy új album, a Deathtree Mystery, tavaly áprilisban meg egy kislemez is érkezett, a The Way Of Condemnation. De már az új album sincs messze, Winterblood címmel még az idén, tehát decemberben megjelenik a digitális verzió, előzetesként pedig itt egy klippel kísért dal, a Darkness in Crimson Majesty.

Az új lemezünket is a Metal Ör Die Records hozza ki, a címe Winterblood lesz, 8 teljesen új dalt fog tartalmazni: One With The Eternal Darkness, In Me, The Night, Winter (To Die In Mountains Of Bükk), Forbidden Light, Without Chains, Against False Saints, Darkness In Crimson Majesty.

Zenei szempontból marad a Frostra jellemző stílus, de új impulzusok és új zenei elemek is kerültek a dalokba, amelyek nem feltétlenül a black metal jellemzői. Szerintünk egy rendkívül sötét, néhol epikus hangvételű, változatos album született. Bónuszként felkerül a lemezre a korábban csak vinylen megjelent The Way Of Condemnation EP, valamint a jövőre 20 éves Extreme Loneliness-fragments albumról az Unholy Land című dal zongorás verziója.

A Winterblood album frontborítóját Földesi Ildikó művésznő készítette – ezúton is köszönjük Neki!


Infók a Metal Ör Die Recordsnál: www.facebook.com/metalordierec


www.facebook.com/FrostHungaryOfficial


FROST – Darkness in Crimson Majesty (a 2021-es Winterblood album előzeteseként)
FROST – The Way (a 2020-as The Way of Condemnation kislemezhez)

FROST – Winterblood
(12/20 – Metal Ör Die Records)KERESÉS
AKTUÁLIS SZÁM
No. 344 – 2022/5
AKTUÁLIS GYŰJTŐI KIADÁS
No. 344 – 2022/5
FACEBOOK
NÉPSZERŰ
SZERKESZTŐSÉGI KEDVENCEK
Cselőtei László
Cselőtei László
CSELŐTEI LÁSZLÓ
vezető szerkesztő
 1. FOZZY
  Boombox
 2. BLACK SWAN
  Generation Mind
 3. DARE
  Road To Eden
 4. IBARAKI
  Rashomon
 5. RONNIE ATKINS
  Make It Count
Lénárd László
Lénárd László
LÉNÁRD LÁSZLÓ
főszerkesztő
 1. SLAYER
  South Of Heaven
 2. GHOST
  Impera
 3. RONNIE ATKINS
  Make It Count
 4. DESTRUCTION
  Diabolical
 5. DECAPITATED
  Cancel Culture
Pintér Miklós
Pintér Miklós
PINTÉR MIKLÓS
szerkesztő
 1. TOOL
  Lateralus
 2. MARK LANEGAN
  Phantom Radio
 3. AIRBAG
  Identity
 4. MALEVOLENCE
  Malicious Intent
 5. IGNITE
  Ignite
SPOTIFY – HANGPRÓBA
NO. 340 – 2021/12-2011/01
SPOTIFY – ZENÉSZFÜLLEL
NO. 340 – 2021/11-2022/01

HAMMER TV

Black And Gold címmel augusztus 19-én jelenik meg a dögös, metalos rock’n’rollt nyomató svéd Thundermother ötödik albuma, a 2020-as Heat Wave lemez utódja, második előzetesként pedig a klippel kísért I Don't Know You dallal lehet barátkozni.
Övergivenheten (kb. elhagyatottság) címmel augusztus 19-én jelenik meg az új Soilwork album, a 2019-es Verkligheten lemez utódja, első előzetesként pedig a klippel kísért címadó dallal lehet ismerkedni. A svédek legutóbbi kiadványa a 2020 végén megjelent A Whisp of the Atlantic EP volt.
Még 2018 végén vált netes szenzációvá a metalt tradicionális mongol hangszereken és énektechnikával előadó The Hu zenekar, az első lemezük pedig The Gereg címmel jött ki 2019 szeptemberében. Úgy volt, hogy a Sabaton vendégeként hozzánk is eljutnak majd, de a pandémia nem csupán ezt a tervüket tette tönkre.