Skip to content
☆☆☆☆☆ METAL & HARD ROCK 1986 ÓTA ☆☆☆☆☆

AMARANTHE – A svéd e-sport válogatott hivatalos himnusza, klip az új dalukhoz: PvP

A svéd e-sport válogatott hivatalos himnuszát készítette el az Amaranthe. A múlt hónapban bemutatott PvP című új nótájukhoz most a hivatalos klip is megérkezett.

Ha minden jól megy, az Amaranthe és a Beyond The Black többször is elhalasztott közös Európa-turnéja 2022 januárjában elindul majd. Hazai állomás is lesz, a Barba Negrában játszik majd a két csapat 2022. január 28-án. Reménykedjünk!www.facebook.com/AmarantheBand


A magyar koncert Facebook oldalaAMARANTHE – PvP (2021) 


Teljesen szét vagyunk zúzva, de sajnos nem lepődtünk meg azon, hogy a Beyond The Blackkel közös Európa-turnénkat ismét el kell halasztanunk. Annyira vártuk, hogy a Manifest című új lemezünk dalait eljátszhassuk nektek! Ugyanakkor tele vagyunk reménnyel, hogy 2022 elején összehozzuk ezt a turnét. Repüljön hát az idő, és még mielőtt észbe kapnátok, már ott is leszünk a színpadon!


AMARANTHE & BEYOND BLACK
+ vendég

2022. január 28., Barba Negra

 
Az Amaranthe új stúdióalbuma Manifest címmel jelent meg tavaly októberben, a Boom!1 című dalhoz készült klipről:

Mostanság, amikor mintha mindenkinek abszolút mindenről meglenne a véleménye, a mi nagyszájú GG6-unk fenntartja a jogot, hogy segítsen magán egy kisebb arzenálnyi robbanóanyaggal és egy-két tonnányi dinamittal, majd meglesse, ahogy jönnek a vélemények… Boom!1. A választásokkal, a járvánnyal és a zavargásokkal kapcsolatos viták egyre növekvő megosztottsághoz vezettek a mai társadalomban, de a mi Hörgős Istenünk egyszerűen jobban bírja, ha minden 1000 Fahrenheiten (kb. 540 Celsius fok) izzik. Itt van tehát egy kis mészárlás mélyre hangolt metallal és a létező legsebesebb hörgéssel. A Boom!1 a 2018-as GG6 dalunk folytatásának tekinthető, és minden szinten feljebb teszi a lécet. A Tarantino-stílusban elővezetett videó épp olyan szórakoztató, mint maga a nóta. Tölts hát egy kis napalmot a jeges poharadba, és nézd a világot, ahogy jön a Boom!1!


AMARANTHE – Boom!1 (a 2020-as Manifest albumhoz)


Done with the politics, down with the lies
‘Cause everything looks good with a thousand fahrenheit
You cannot get offended when everything goes bright
From the boom, boom, boom
I set it right
Boom!Akik régóta hallgatnak minket, pontosan tudják, hogy az Amaranthe a pozitív, energikus, felemelő zenében hisz, és úgy érezzük, hogy ilyesmire most mindennél nagyobb szükségünk van! A Manifest simán az eddigi legmagabiztosabb és legmeggyőzőbb albumunk – ez a zene színtiszta szenvedélyből, az alkotás iránti vágyból született.

A bónuszos Manifest verzióra felkerült a korábban már bemutatott Do Or Die dal is, amelyben az ex-Arch Enemy énekesnő, Angela Gossow hallható.
AMARANTHE – A teljes Manifest album01. Fearless
02. Make It Better
03. Scream My Name
04. Viral
05. Adrenaline
06. Strong (feat. Noora Louhimo)
07. The Game
08. Crystalline
09. Archangel
10. BOOM!1
11. Wake Up And Die
12. Do Or Die
AMARANTHE – Archangel (a 2020-as Manifest albumhoz)
A Strong című nótában a finn Battle Beast énekesnője, Noora Louhimo az Amaranthe vendége.Ördög és szent, mártír és bűnös, árulás és hűség – a Strong című dalunk lényegében kihangsúlyozza az ember kettős természetét. Ebben az egyre inkább megosztott világban hihetetlenül izgalmas megmutatni, hogy a metal színtéren van egység, ezért is volt lényeges együttműködni a fenomenális Noorával.

Még ha a világ lángokban is áll körülötted, és ha úgy is érzed, hogy hátrányba kerültél, emlékezz arra, hogy van benned valami, ami mindig ott is lesz. Légy erős!AMARANTHE feat. Noora Louhimo – Strong (a 2020-as Manifest albumhoz)KERESÉS
AKTUÁLIS SZÁM
No. 346 – 2022/7-8
AKTUÁLIS GYŰJTŐI KIADÁS
No. 346 / Kiss
FACEBOOK
NÉPSZERŰ
SZERKESZTŐSÉGI KEDVENCEK
Cselőtei László
Cselőtei László
CSELŐTEI LÁSZLÓ
vezető szerkesztő
 1. ICONIC
  Second Skin
 2. SAFFIRE
  Taming The Hurricane
 3. FIVE FINGER DEATH PUNCH
  AfterLife
 4. SOILWORK
  Overgivenheten
 5. COHEED AND CAMBRIA
  Vaxis II
Lénárd László
Lénárd László
LÉNÁRD LÁSZLÓ
főszerkesztő
 1. CAVE IN
  Heavy Pendulum
 2. THE HALO EFFECT
  Days Of The Lost
 3. SAFFIRE
  Taming The Hurricane
 4. FIVE FINGER DEATH PUNCH
  AfterLife
 5. DEF LEPPARD
  Diamond Star Halos
Pintér Miklós
Pintér Miklós
PINTÉR MIKLÓS
szerkesztő
 1. TOOL
  Fear Inoculum
 2. FAITH NO MORE
  The Real Thing
 3. PEARL JAM
  Vs.
 4. MEMPHIS MAY FIRE
  Remade in Misery
 5. IGNITE
  Our Darkest Days
PETŐFI X HAMMER
minden vasárnap 19 órától!
SPOTIFY – ZENÉSZFÜLLEL
NO. 340 – 2021/11-2022/01

HAMMER TV