DEE SNIDER – Megkapta a két oltást, de pozitív lett a tesztje – szerinte a Disney lazasága miatt

Dee Snider, a Twisted Sister frontembere a teljes beoltása ellenére koronavírusos lett, és ennek kapcsán osztotta meg gondolatait.

Néhány nappal ezelőtt történt. Nagyjából az ötödik napnál tartok, de ez tényleg csak egy egészen apró dolog, semmi olyan, amit Advillal és Sudafeddel ne lehetne kezelni. Volt egy kis fájdalom, egy kis légszonj. De ahogy mondtam, egy Sudafed meg egy pár Advil, és már tettem is a dolgom, a szokásos módon. Tudod, azt mondtam: ‘A pokolba is, csak megvizsgáltatom magam’, és kaptam egy otthoni tesztet… ‘Mi a f…?’. De azt mondják, hogy minden bizonnyal sokkal több oltott ember kapta el, mint amennyiről hallunk. Mivel így nincsenek komoly tünetek, nem mennek orvoshoz vagy kórházba, ezért nincs is adat róluk. Mert sok embertől hallom, hogy elkapták. Nem dönti le őket a lábukról, nem kerülnek kórházba, de elkapják a Covidot, az oltások ellenére is.

Dee Snider azt gyanítja, hogy a vírus úgy juthatott el hozzá, hogy a felesége elvitte az unokákat az egyik Disney-parkba.

Senki sem ellenőrzi az oltásokat, sem a teszteket. A maszkok viselését sem. Visszajött a család és magukkal hozták a vírust.A Disneylandben jelenleg nem követelik meg a maszkviselést a teljesen beoltott vendégektől. A nem oltottak számára ugyan ajánlott a maszk viselése, de mivel nem ellenőrzik az oltási státuszt, így az a döntés, hogy viselnek-e maszkot vagy sem, a vidámpark vendégein múlik.


Az énekes már pár nappal ezelőtt is kifejezte elégedetlenségét a Disney-vel kapcsolatban egy posztjában:
FIGYELEM!!! Miközben a Disneyland azt állítja, hogy szigorúan betartják a Covid-protokollt, valójában a parkban semmit sem tesznek az emberek védelme érdekében! A feleségem és a lányom elvitték az unokákat a parkba a múlt héten és hazahozták a vírust! MARADJ TÁVOL A DISNEY-TŐL!


Még áprilisban Dee Snider posztolt arról, hogy támogatna egy olyasfajta protokollt, hogy a koncerthelyszíneken az egyes rendezvényeken való részvételt negatív teszthez vagy az oltás igazolásához kössék:

Megértem, hogy néhányan óvatosak ezzel kapcsolatban, de én rohadtul komolyan akarok egy oltási útlevelet! Úgy lobogtatnám, mint egy zászlót! Nincs semmi rejtegetnivalóm, és ha egy oltási igazolvány lehetővé teszi, hogy mindenféle extra protokoll nélkül mehessek bárhova, akkor ezzel rohadtul egyetértek, bakker!Leave A Scar címmel holnap jelenik meg a Twisted Sister frontemberének új szólólemeze. Dee Snider 2018-ban adta ki a For The Love Of Metal albumot, amelyen többek között vendég volt Howard Jones (ex-Killswitch Engage), Mark Morton (Lamb Of God) és Alissa White-Gluz (Arch Enemy) is. Akárcsak a 2018-as album, az új is a Hatebreed frontemberével, Jamey Jastával készült.Dee Snider:Az I Gotta Rock (Again) nótám jelentette a kiindulási alapot ehhez az albumhoz, a kellő hajtóerőt. 2019 végén úgy éreztem, hogy végeztem a stúdiózással és a koncertezéssel, de ezt nem jelentettem be a világnak. Lélekben azonban eldöntöttem, hogy lezárom a sztorit. De aztán jött a Covid, a világpolitikai helyzet, és azon kaptam magam, hogy vágyakozom (igen, vágyakozom), hogy újra stúdióba vonuljak. Ice Cube halhatatlan szavaival élve: ‘Van mit mondanom!’DEE SNIDER – Down But Never Out (a 2021-es Leave A Scar albumról)


https://www.youtube.com/watch?v=embed?uri=spotify%3Atrack%3A6drwnCjSMjJHFsjz1LJfSo

Az új szólóalbum Time To Choose dala egy duett a Cannibal Corpse frontemberével, George ‘Corpsegrinder’ Fisherrel.DEE SNIDER feat. Corpsegrinder – Time To Choose (szöveges videó a 2021-es Leave A Scar albumhoz)DEE SNIDER – I Gotta Rock (Again) (a 2021-es Leave A Scar albumhoz)

Dee Snider még márciusban:Szentséges pokol! Most hallottam a keverését egy duettnek (ha annak nevezhető egy ilyen brutális cucc) velem és Corpsegrinderrel a Cannibal Corpse-ból. A Time To Choose több mint súlyos!

A lemezről:Nagyon súlyos anyag lesz, de várható néhány meglepetés is, ami szerintem igazán izgalmasnak mondható. Az első klip egy olyan dalhoz készül, amit én írtam, a címe: I Gotta Rock (Again). Úgy éreztem, hogy ideje egy ilyen állásfoglalásnak. A videója azonban egy óda lesz a pandémia miatt elmaradt és nagyon hiányzó koncertekhez.DEE SNIDER – Leave A Scar
(07/30 – Napalm)

01. I Gotta Rock (Again)
02. All Or Nothing More
03. Down But Never Out
04. Before I Go
05. Open Season
06. Silent Battles
07. Crying For Your Life
08. In For The Kill
09. Time To Choose (feat. George “Corpsegrinder” Fisher – Cannibal Corpse)
10. S.H.E.
11. The Reckoning
12. Stand

KERESÉS
RÓLUNK

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Megosztás itt: facebook
Megosztás itt: twitter
Megosztás itt: pinterest
Megosztás itt: email
AKTUÁLIS SZÁM
NO. 340 – 2021/12-2022/01
INSTAGRAM
AKTUÁLIS GYŰJTŐI KIADÁS
NO. 340 – 2021/12-2022/01
FACEBOOK
NÉPSZERŰ
SZERKESZTŐSÉGI KEDVENCEK
Cselőtei László
Cselőtei László
CSELŐTEI LÁSZLÓ
vezető szerkesztő
 1. BULLET FOR MY VALENTINE - Bullet For My Valentine
 2. ASKING ALEXANDRIA - See What's On The Inside
 3. MASTODON - Hushed And Grim
 4. MANIMAL - Armegeddon
 5. WHITECHPEL - Kin
Lénárd László
Lénárd László
LÉNÁRD LÁSZLÓ
főszerkesztő
 1. EXODUS - Persona Non Grata
 2. MASTODON - Hushed And Grim
 3. KHEMMIS - Deceiver
 4. WOLFTOOTH - Blood & Iron
 5. BONDED - Into Blackness
Pintér Miklós
Pintér Miklós
PINTÉR MIKLÓS
szerkesztő
 1. JERRY CANTRELL - Brighten
 2. THE PINEAPPLE THIEF - Nothing But The Truth
 3. THRICE - Horizons/East
 4. COLOURSØUND - Coloursøund II
 5. THE LUCID - The Lucid
SPOTIFY – HANGPRÓBA
NO. 340 – 2021/12-2011/01
SPOTIFY – ZENÉSZFÜLLEL
NO. 340 – 2021/11-2022/01

HAMMER TV

Time To Die címmel megjelent és végig is hallgatható a stoner/sludge vonalas budapesti Red Swamp harmadik albuma, a Quarantine dalhoz pedig egy friss videoklip is született.
Atonement címmel még 2017-ben látott napvilágot az amerikai death metal intézmény, az 1988-ban megalapított Immolation tizedik nagylemeze, február 18-án pedig már jön is Ross Dolanék új albuma, az Acts Of God.